In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie-Babyboy

Go down 
+6
holly
Uden
Jeterohn
Darkfirst
Balumb
Babyboy
10 posters
AutorWiadomość
Babyboy

Babyboy

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 7:45 am

Informacje o Tobie
Imię:Radek
Skąd jesteś:Krasnobród/ Obecnie studiuję w Lublinie

Informacje o Twojej postaci
*Nick:Babyboy
*Nick sprzed wipe:Kilbil (warek)
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: nie posiadam
*Lvl:80
*Klasa:Warior
*Aktualny build:fury
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:-
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=8505

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: jakies 3 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):wszystko co działa na sangu,
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:Dies Irae, Deja Vu przed vipe
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):main zawsze dps , troche tankowalem ale teraz raczej w secon pvp wiec na raidach jedynie dps, tankować próbowałem ale ni lubie i nie szlo mi najlepeij:PP
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):jesli chodzi o addony to DBM, omen, x pearl-bo dobrze mozna sobie ikony poustawiac zeby nie zasmiecały niepotrzebnie miejsce, a co do makr pve to chyba tylko na bandaze:P

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:ciężko powiedziec, jak sie wczuję to moge i cały dzień przesiedzieć, obecnie piszę prace magisterską więc tego czau mniej poświęcam na grę.
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): mieszkam na stancji więc ograniczaja mnie tylko moje chęci
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): moj komputer jest tylko moj:) w domu brat (darkfirst/ axer)na drugim siedzi-niestety na lepszym;/
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie, prędzej ja jego. ale ze mamy 2 kompy wiec nie ma problemu
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): brak prądu:)
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):
spoko mam taki sprzęt
Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):bo mam w tej gildii znajomych z reala- Axer/Darkfirst, Barbus
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: patrz pkt powyżej
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):brata znam od kiedy sie urodził, a barbusa znam kilka lat
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):tak
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 8:33 am

Warek fury o tak, ZA
Powrót do góry Go down
Darkfirst

Darkfirst

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 8:34 am

hmm ZA ;P jakby nie było to brat:P

Ostatnio zmieniony przez Darkfirst dnia Wto Mar 30, 2010 9:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 8:52 am

za
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 9:39 am

jak to twoj brat to ZA
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 9:59 am

No za :<
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie-Babyboy Left_bar_bleue99/99Podanie-Babyboy Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 10:04 am

No kurde, studiuje w Lublinie, jak tutaj nie być na ZA? Wink Dobrze, ze się sofa wyniosła, w końcu normalni ludzie się ujawniają ;D
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 1:25 pm

To my mamy niedobór dps?

Puki nie tank to PRZECIW.
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 1:41 pm

Telamont , masz w guildi jakiegos aktywnego warka fury ? .. wiec.
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 2:00 pm

Za, nie mamy żadnego aktywnego warriora fury, do tego ostatnio na onke 25 brakowało mi dpsów.
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie-Babyboy Left_bar_bleue2/2Podanie-Babyboy Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 2:19 pm

ZA
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 2:31 pm

Dobra fciul osob Za wiec zamykam.Pisz do kogos z Rady !
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie-Babyboy Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Babyboy   Podanie-Babyboy I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie-Babyboy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Ash
» podanie