In Flames Gildia In Flames |
|
| Podanie : Iks | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Iks
| Temat: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 4:04 am | |
| Imię: Dawid Wiek: 18 Skąd jesteś: Wrocław Nick: Iks Klasa: Rogue Build: 20/0/41 chwilowo pvp bo BG ale na pve 20/41/0 spec sword ( KLIK ) Link do postaci na Armory: ( KLIK ), ale coś ostatnio zepsuło się ? bo nie pokazuje dobrze statów. W jakiej gildii byłeś wcześniej: Euphoria Czemu akurat Hordecore: Ponieważ moja była Gildia rozpadła się.... i jestem zmuszony szukać nowej, lepszej gildi pve która by chodziła często na raidy, farme repy itede . Czy znasz kogoś z Gildii: kaara ,savi, slizzer, skiba, Keireen może i ktos jeszcze ale nie pamiętam (Sry:P) Jak długo grasz w WoW'a: jakieś 5 w porywach 6 miesięcy jestem świeży, ale szybko się uczę . Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: Mam ale uważam, że to zbędne. Pozdrawiam .
Ostatnio zmieniony przez xxxkowal dnia Sob Kwi 18, 2009 8:04 am, w całości zmieniany 4 razy | |
| | | Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 4:52 am | |
| Powiem tak podanie estetyczne i widać że ci zależy bo wcześniej napisałeś je a teraz poprawiłeś. No ale rogali to mamy massse. Z jednej strony widać spore chęci ale z drugiej rogue. Wstrzymam się od głosu bo ... | |
| | | Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 5:58 am | |
| i co z tego ze duzo?? moze w koncu zrobimy 2 rownolegle raidy na hyjal/bt zamiast jednego za | |
| | | Senti
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 6:59 am | |
| | |
| | | Taol
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 7:54 am | |
| | |
| | | Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 7:57 am | |
| Za, jeden z nielicznych, którzy potrafią poprawnie pisać po polsku, dla mnie to największy plus (nie chce widzieć na gchacie "ej plis hoćcie zemnom na jakomś inspe"). | |
| | | Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 8:53 am | |
| a hyjal mozna czyscic jak ludzie przeczytaja taktyki i sie prazygotuja sprztowo na perfect
BT to samo
Ostatnio zmieniony przez Shin dnia Sob Kwi 18, 2009 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 9:58 am | |
| niby rogali mielismy juz nie przyjmowac, ale podanie bardzo mi sie podoba i wylacznie to sklonilo mnie do bycia "za", jestes przyjety | |
| | | Usagi-
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 11:45 am | |
| - Tifek napisał:
- Za, jeden z nielicznych, którzy potrafią poprawnie pisać po polsku, dla mnie to największy plus (nie chce widzieć na gchacie "ej plis hoćcie zemnom na jakomś inspe").
j00sH nJe HcEsHHHH Se mNom h000Ćić na boSSSSSSSSSSSSy? co do podania, to uważam, że jak ktoś ma porządny gear, naskrobie ładnie i widać, że potencjalnie to osoba wystająca ponad szereg, to nawet przepełnienie w danej klasie nie powinno być przeszkodą. Mam wrażenie, że tu może tak właśnie być. Ale wiadomo - chuj z podaniem, trzeba przebujać się gdzieniegdzie z delikwentem coby poznać wartość jego | |
| | | Iks
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 4:04 pm | |
| Dzięki za pozytywne głosy . Mam nadzieje, że nie zawiodę Was :>. Kiedy dostane zapro ? | |
| | | Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie : Iks Sob Kwi 18, 2009 5:24 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Podanie : Iks | |
| |
| | | | Podanie : Iks | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |