In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie o przyjęcie do gildi

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Rejzerr
Gość

podanie o przyjęcie do gildi Empty
PisanieTemat: podanie o przyjęcie do gildi   podanie o przyjęcie do gildi I_icon_minitimeWto Cze 23, 2009 2:13 am

Imię: Marcin
Skąd jesteś: Olsztyn

Nick: Rejzer (taki sam :] )
Klasa: Paladin
Aktualny level: 70
Bulid: retri
Jaki build planujesz mieć na maksymalnym levelu?: oczywiście retri jeśli jednak zrobią set pod szokadina chętnie w niego pujdę.
Czy zapoznałeś się z regulaminami: tak ,trochę obszerny
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz mikrofon?: posiadam ventrilo i mikrofon
W jakiej gildii byłeś wcześniej: (pve byłem w niej do 70 lvl ) Aztecs, SOP , Crusaders , miałem tez wara w ally (gildie w jakich nim byłem): Noname , fallen angel
Nick postaci przed wipe: REJZER
Czy znasz kogoś z Gildii: bardzo dobrze znam Mleczna
Dlaczego akurat In Flames: szukam dobrej gildi pve niestety pvp obecnie nie istnieje, gracze mowi że jest to dobra gildia a poza tym widziałem mnóstwo osób bardzo dobrze ubranych Shocked (lepiej niż niektórzy przed wipe ;P)
Ile średnio spędzasz czasu na gre: obecnie są wakacje więc trochę więcej niż w roku szkolnym ale około 3-4 h
Jak długo grasz w WoW'a: w tej wakacje będą 2 latka :]
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link (opcjonalne): niestety nie dodam przy okazji cyfrowke dalem kumplowi pojechał do egiptu swoja rozwalil ^_^
Jakie masz doświadczenie PvE: cóż nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem ale ssc,kara,gruul,hyjal zrobiłem. Ogólnie jestem graczem pvp ale chetnie naucze sie grac też pvE.

Lubie ludzi normalnych. Szukam gildi w której będzie atmosfera spokojna z odrobina śmiechu( bo przecież śmiech to zdrowie) nienawidzę zarozumialców i NOLIFE. W ally gram 2 raz częsciej grałem w hordzie. Wiekszość moich kumpli została w hordzie. W każdej gildi byłem bardoz długo z crusaders wyszedłem bo kee to smerf do sop poprstu nie pasowalełem inne poczucie humoru.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
podanie o przyjęcie do gildi Left_bar_bleue99/99podanie o przyjęcie do gildi Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: podanie o przyjęcie do gildi   podanie o przyjęcie do gildi I_icon_minitimeWto Cze 23, 2009 2:19 am

przeciw. Powodów jest w cholerę, nie będę wypisywał, może po prostu wystarczy, że przeczytasz przyklejony temat w którym wyraźnie jest napisane: "Kto się nie zarejestruje przy pisaniu podania, blokuję i wyjebię do kosza."
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

PisanieTemat: Re: podanie o przyjęcie do gildi   podanie o przyjęcie do gildi I_icon_minitimeWto Cze 23, 2009 3:17 am

przeciw
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: podanie o przyjęcie do gildi   podanie o przyjęcie do gildi I_icon_minitimeWto Cze 23, 2009 4:04 am

2x przeciw, odrzucone
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: podanie o przyjęcie do gildi   podanie o przyjęcie do gildi I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie o przyjęcie do gildi
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie o przyjęcie do gildii - Qhozzy
» Przyjęcie do guild - Paola
» Prozba o przyjecie do In Flames ---> Nazer (Qorti)
» Podanie o przujecie KAASSA
» Podanie : Iks

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: