Imię: Marcin
Skąd jesteś: Olsztyn
Nick: Rejzer (taki sam :] )
Klasa: Paladin
Aktualny level: 70
Bulid: retri
Jaki build planujesz mieć na maksymalnym levelu?: oczywiście retri jeśli jednak zrobią set pod szokadina chętnie w niego pujdę.
Czy zapoznałeś się z regulaminami: tak ,trochę obszerny
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz mikrofon?: posiadam ventrilo i mikrofon
W jakiej gildii byłeś wcześniej: (pve byłem w niej do 70 lvl ) Aztecs, SOP , Crusaders , miałem tez wara w ally (gildie w jakich nim byłem): Noname , fallen angel
Nick postaci przed wipe: REJZER
Czy znasz kogoś z Gildii: bardzo dobrze znam Mleczna
Dlaczego akurat In Flames: szukam dobrej gildi pve niestety pvp obecnie nie istnieje, gracze mowi że jest to dobra gildia a poza tym widziałem mnóstwo osób bardzo dobrze ubranych
(lepiej niż niektórzy przed wipe ;P)
Ile średnio spędzasz czasu na gre: obecnie są wakacje więc trochę więcej niż w roku szkolnym ale około 3-4 h
Jak długo grasz w WoW'a: w tej wakacje będą 2 latka :]
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link (opcjonalne): niestety nie dodam przy okazji cyfrowke dalem kumplowi pojechał do egiptu swoja rozwalil ^_^
Jakie masz doświadczenie PvE: cóż nie wiem czy to można nazwać doświadczeniem ale ssc,kara,gruul,hyjal zrobiłem. Ogólnie jestem graczem pvp ale chetnie naucze sie grac też pvE.
Lubie ludzi normalnych. Szukam gildi w której będzie atmosfera spokojna z odrobina śmiechu( bo przecież śmiech to zdrowie) nienawidzę zarozumialców i NOLIFE. W ally gram 2 raz częsciej grałem w hordzie. Wiekszość moich kumpli została w hordzie. W każdej gildi byłem bardoz długo z crusaders wyszedłem bo kee to smerf do sop poprstu nie pasowalełem inne poczucie humoru.