In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie o przujecie KAASSA

Go down 
+8
Shin
Wiwernus
Zubei
yairomi
AdamA
Natalka
Elwira
Usagi-
12 posters
AutorWiadomość
Kaassa
Gość

Podanie o przujecie KAASSA Empty
PisanieTemat: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 4:17 am

Imię:Mateusz
Skąd jesteś: Lubsko(lubuskie)

Nick:Kaassa
Klasa:Paladin
Build:ret
Link do postaci na Armory: tego nie wiem jak zrobic wiec jak cos to mam takie itemy: Merciless Gladiator's Greatsword,prawie cale s2 bez spodenkow i butokow pasek powinen dzisiaj juz zdobyca co do ringow i tekow to jak sei nie myle ringi mam z jakis insty ale to nie zadnie epiki tylko nie bieskie:D<a jak cos bys bylo nie jasne to prosze o kontak w grze pod nikiem Kaassa:D
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Soons of Pluder,Nightmare i obecnie jestem w Blood Packt
Czemu akurat Hordecore:Czemu dla checi rozwoju postaci bo owszem w Blood Packt jest sporo 70lvl z dobrymi itemami ale nikt nie chce chodzic na jakies powazeniejsze insty a itemy ze s2 mnie zadowalaja chce czegos wiecej i szczerze mowiac wole gre PVE niz PVP bo jest ciekawsza:D
Czy znasz kogoś z Gildii: nie zanam nikogo porostu kumpel mi poradzil to gildie:DDd
Jak długo grasz w WoW'a: gram prawie rok a dokladnie 8 miechow
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 4:43 am

armory nie działa w chwili gdy to piszę, więc rzucę sobie okiem potem. Chcesz zostać w ret czy planujesz zmienić build?
Powrót do góry Go down
Kaassa
Gość

PisanieTemat: a to zalezy od potrzeb gildi ja rezczej wolalbym zostac w ret albo jak juz cos to tanka sie robic bo helowanie mnie wogule nie kreci:d   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 4:54 am

a to zalezy od potrzeb gildi ja rezczej wolalbym zostac w ret albo jak juz cos to tanka sie robic bo helowanie mnie wogule nie kreci:d
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 4:57 am

Miło, bo etatowego tankadina u nas brak Wink Jakie masz doświadczenie z pve? Byłeś na jakimś heroicu? A na raidach?

Pytam tak z ciekawości, bo serwer leży i tak i tak, ale chciałbym Cię widzieć w gildii.
Powrót do góry Go down
Kaassa
Gość

PisanieTemat: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 5:01 am

bylem oczywiscie na isntach typu mech botanica po kilkanascie razy caly czas nawiedzam ub/sv na heroicu raz na bylem Hyajalu i na Kara ale tam trzeba miec zdrowa ekipe i nam nie wyszlo;/
Powrót do góry Go down
Elwira

Elwira

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 5:18 am

Ub/ Sv- robimy codziennie, a Karazhan raz lub dwa razy w tygodniu. Kara mamy tak opanowane, że ostatnio bez wipe w 3 godziny zrobilismy całość Smile

Ungoro- napisałeś, że nie mamy etatowego tankadina- wręcz przeciwnie masz nawet 2 (poza Laską- mnie teraz też, bo ja ostatnio skompletowalam sprzęt Very Happy )

Kaaasa- retri- sux, wiem bo grałam tym czymś. Tank-ok, ale po arenach już nie pochodzisz. Holy możesz i insty robić i areny. Polecam Holy, ale to Twój wybór
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 5:56 am

Jestem przeciwny.
Powrót do góry Go down
AdamA

AdamA

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 6:59 am

Za

Nie lubie Bloodelves, ale co zrobic... jak mamy otwarta rekrutacje na wszystkie klasy to mamy otwarta rekrutacje. A ewidentnie czlowiek jest w stanie wytrzymac torture ktora sa BG, to tez wytrzyma zbieranie BoJek...

cheers,
aka
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:00 am

Nie widzę przydatności retri paladyna w raidach...
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:46 am

Sorry za szczerość, ale mnie głównie odstrasza brak znaków interpunkcyjnych, błędy wszelkiego rodzaju, beznadziejna składnia i ogólne niedbalstwo...
Powrót do góry Go down
Kaassa
Gość

PisanieTemat: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:53 am

Sory ze sie spytam czy Ty jestes polista czy\ masz taka jazde na tym punkcie??bo nie jest najwzniejsza pisownia lecz samo przeslanie i prozba....
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:56 am

Owszem, mam jazdę na tym punkcie i myślę stereotypowo (zazwyczaj mnie to nie zawodzi).
Powrót do góry Go down
Zubei

Zubei

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:57 am

Popieram Tifka w sprawie pisowni i wyrażania się oraz Yairomiego w sprawie retri-sux.

Przeciwny
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 8:51 am

przeciw j/w
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 9:10 am

nope
Powrót do góry Go down
Avarahil

Avarahil

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 9:29 am

Zapraszam serdecznie do refleksji nad zmianą buildu Smile jeśli chodzi o pve to retri zdecydowanie sux Smile imho zdałby się nam nowy noob tank Very Happy
Powrót do góry Go down
Sagisław

Sagisław

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 3:04 pm

Kaassa napisał:
Sory ze sie spytam czy Ty jestes polista czy\ masz taka jazde na tym punkcie??bo nie jest najwzniejsza pisownia lecz samo przeslanie i prozba....

Widzisz, bo cała magia nie polega na czepianiu się twojej pisowni ot tak, ale na tym, że po tym jak pisze odrazu można o tobie dużo powiedzieć. Jeżeli masz 17 lat i nadal nie potrafisz napisać bezbłędnie jednego sensownego zdania to muszisz mieć problemy natury umysłowej. Czyli ciężko przyswajasz wiedze, skoro gramatyka to dla ciebie kosmos, to z zakumaniem taktyki na ZA już w ogóle może być porażka. Dlatego w naszej gildi każemy nowym ludziom pisać podanie, bo już po tych kilku zdaniach można się o człowieku dużo dowiedzieć. Jeżeli wg Ciebie trzeba być polistą czy polonistą, żeby poprawnie pisać to współczuje Ci w dorosłym życiu.

Streszczenie:
A od siebie napisze tak: Ledwo zrozumiałem co ty tam w ogóle napisałeś. Widać, że średnio ci zależy i masz nas w dupie - Vis a vis i pozdro!

PS: Jestem na NIE Very Happy

Ostatnio zmieniony przez Sagi dnia Sro Lut 18, 2009 3:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 3:30 pm

no zajebisty ignorant z ciebie, rozumiem ze ktos moze sie pomylic, jebnac literowke bo szybko pisze lub sobie troszke wypil, ale ja jakbym pisal podanie do nowej gildii to bym je sprawdzil 3 razy zanim bym nacisnal przycisk wyslij. Ty nawet w temacie postu zrobiles blad, wiesz od czego jest opcja edytuj? albo przynajmniej jakies "sorki za bledy bo jestem analfabeta/wypilem troszke Smile "

Jestem na nie
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie o przujecie KAASSA Left_bar_bleue0/1Podanie o przujecie KAASSA Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitimeSro Lut 18, 2009 7:34 pm

Narazie odpada. Zamykam aby uniknąć niemiłych zwrotów Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie o przujecie KAASSA   Podanie o przujecie KAASSA I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie o przujecie KAASSA
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Ash
» podanie
» podanie Hoi
» podanie
» podanie

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach