In Flames Gildia In Flames |
|
| podanie | |
|
+5Nanai Juriw yairomi Keireen Miszka 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Miszka
| Temat: podanie Pią Sie 21, 2009 10:33 am | |
| imię; Mateusz wiek ; Mam 15 lat.(ale prosze się nie obawiać nie jestem z osób które używają wulgaryzmówa nawet jak bym kiedyś zaczoł z pewnością nie robiłbym tego na czacie gdzie są osoby starsze odmnie i kobiety ) skąd jesteś ; Oświęcim (Polska) ;d nick; Miszka klasa warlock lvl 34 build demo/affi max lvl build destro mam mikrofon , tylko venta ściągnę ;]. tak zapoznałem się z regulaminem. nie bylem wcześniej w żadnej gildii gram tu od 3 dni (grałem na innych serverach w tym chwile na globcu). Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link http://nasza-klasa.pl/profile/3619679/gallery/3 (przepraszam że wcześniej go nie dodałem ale zapomniałem o tym koncie) nie grałem przed wipe. ;(grałem na innym serverze w tym czasie). znajomi z gildii ; Juriw --> kuzyn, revoltec blue Dlaczego in flames ? ponieważ jest najlepsza gildia pve (wiem to od kuzyna xd) ,szukam gildii z atmosferą, a tak o niej słyszałem a jak gildia robi jeszcze wszystkie raidy to nic więcej nie trzeba : ) dziennie w grze spędzam od 2 do nawet 9 godzin,jednak w roku szkolnym godziny mojego grania będą bardziej przychylne tym dwóm godziną .Ale na raidy będę zawsze chodził przygotowany i będę punktualny . doświadczenie ; kara, grull, magda, tk, ssc, ZA, trochę zbugowane hyjal ;d Będę się starał dopić 80 poziom jak najszybciej. Ps.Chciałem przeprosić za to co wcześniej napisałem,jest mi głupio że nie okazałem należytego szacunku i tego jak mi zależy by dostać się do In Flames. Pozdro dla gildii
Ostatnio zmieniony przez Miszka dnia Sob Sie 22, 2009 5:27 am, w całości zmieniany 14 razy | |
| | | Keireen
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 11:57 am | |
| Jedyne ZA jakie przemawia za tym podaniem, to fakt że ponoć jesteś kuzynem Juriwa... Ale, na razie się wstrzymam, może rozwinąłbyś trochę swoją wypowiedź...?
BTW, czemu jeszcze niema nowego wzoru podania? Przecież uznaliśmy, że to jest przestarzałe... | |
| | | yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:16 pm | |
| - Cytat :
- znajomi z gildii ; Juriw --> kuzyn
zomg przeciw - Cytat :
- gram tu od 3 dni(...)
(...)poniewaz jest najlepsza gildia pve wiesz to po 3 dniach gry, kek bur | |
| | | Juriw
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:21 pm | |
| yairomi moronie spadaj od niego ZA!! | |
| | | Juriw
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:22 pm | |
| | |
| | | Juriw
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:22 pm | |
| a wie to ode mnie bucie pomysl kiedys ^^ | |
| | | Nanai Admin
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:31 pm | |
| | |
| | | Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:45 pm | |
| Za, mielismy przyjmowac znajomych z reala. Nanai respektuj zasady, które sam ustalasz. ^^ | |
| | | Revoltec
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:50 pm | |
| Jestem ZA , Miszka to bot tak samo jak Juriw i dlatego powinien dojsc | |
| | | Darahu Rada Gildii
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 1:55 pm | |
| za bo mnie Jurek przekupił | |
| | | Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 2:14 pm | |
| ZA, bo im więcej takich tem.... eee plebsow jak Juriw to lepiej ;p Przeciw: Sam fakt, że jesteś znajomym z RL, nie zobowiązuje Cię do napisania aka "3minutowe podanie". Pisząc podanie, pokazujesz jak zależy Tobie na przyjęciu do gildii, w tym wypadku, kiepsko | |
| | | Nanai Admin
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 2:58 pm | |
| - Tifek napisał:
- Za, mielismy przyjmowac znajomych z reala. Nanai respektuj zasady, które sam ustalasz. ^^
- Cytat :
- Masz jednak SZANSĘ dostac sie do naszej gildii majac klase, dla ktorej rekrutacja jest zamknieta jesli jestes znajomym kogos z gildii lub jesli twoje podanie bardzo spodoba sie innym
a uwazam wlasnie podobnie: - Senyama napisał:
- Sam fakt, że jesteś znajomym z RL, nie zobowiązuje Cię do napisania aka "3minutowe podanie". Pisząc podanie, pokazujesz jak zależy Tobie na przyjęciu do gildii, w tym wypadku, kiepsko
poza tym wiek mi sie nie podoba | |
| | | Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: podanie Pią Sie 21, 2009 4:28 pm | |
| No tak, masz racje, ale zazwyczaj olewaliśmy wymogi i inne zasady kiedy czyjś znajomy skladal poadnie.
P.S. Mnie też Jurek przekupil. | |
| | | Darahu Rada Gildii
| Temat: Re: podanie Sob Sie 22, 2009 6:51 am | |
| Wiec jak ? przyjmujemy czy nie wodzu zdecyduj | |
| | | Nanai Admin
| Temat: Re: podanie Sob Sie 22, 2009 8:39 am | |
| niech bedzie, nie bede robil problemu jak to kuzyn,pisz do kogos o inva
przyjety | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: podanie | |
| |
| | | | podanie | |