Imię: Sebastian
Skąd jesteś: Warszawa
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
(po lewo to ja
)
Nick: JuQ lv:72
Nick sprzed wipe: Swicz (druid balance)
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: nie posiadam
Aktualny build: elemental
Jaki build planujesz mieć na max lvlu: to zależy od potrzeb gildii
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: aktualnie nie mogę bo coś stronka się nie wczytuje
Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis)
bardzo standardowe ui, wzbogacone sexymap, onebag, quest helperem, atlasem i cartographerem.
Jak długo grasz w WoW'a: 4-5 lat
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): wszystkie na tbc i classic, i początkowe w north
W jakiej gildii byłeś wcześniej: przed wipe było to noname, a teraz nifheim
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):dps i heler
Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
Ile średnio spędzasz czasu na grę: w tyg po 5-6 godzin
Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): nie, moge grać do której chce
Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):nie
Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie zdarzyło mi się
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):zawsze grając używam ventrillo lub ts, więc posiadam w 100% sprawny mikrofon
Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): słyszałem że panuje fajna atmosfera, dużo osób online
Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:odszedłem ponieważ dziennie online osób było max 3
Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):nie
Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak