In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie JuQ

Go down 
+6
Rayne
Senyama
JuQ
Arsantaeth
Inoue
Shin
10 posters
AutorWiadomość
JuQ
Gość

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 2:44 am

Imię: Sebastian
Skąd jesteś: Warszawa
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
(po lewo to ja Very Happy)

Nick: JuQ lv:72
Nick sprzed wipe: Swicz (druid balance)
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: nie posiadam
Aktualny build: elemental
Jaki build planujesz mieć na max lvlu: to zależy od potrzeb gildii
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: aktualnie nie mogę bo coś stronka się nie wczytuje
Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis)
bardzo standardowe ui, wzbogacone sexymap, onebag, quest helperem, atlasem i cartographerem.
Jak długo grasz w WoW'a: 4-5 lat
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): wszystkie na tbc i classic, i początkowe w north
W jakiej gildii byłeś wcześniej: przed wipe było to noname, a teraz nifheim
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):dps i heler
Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):

Ile średnio spędzasz czasu na grę: w tyg po 5-6 godzin
Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): nie, moge grać do której chce
Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):nie
Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie zdarzyło mi się
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):zawsze grając używam ventrillo lub ts, więc posiadam w 100% sprawny mikrofon

Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): słyszałem że panuje fajna atmosfera, dużo osób online
Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:odszedłem ponieważ dziennie online osób było max 3
Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):nie
Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak
Powrót do góry Go down
JuQ
Gość

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 2:49 am

zapomniałem dodać że znam Inoue. Razem expimy itp
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 3:08 am

jesli znasz regulamin to dlaczego nie jestes zarejestrowany ?
poki co przeciw ze wzgledu na nieznajomosc regulaminu
do reszty nie mam zastrzezen
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 3:48 am

Za zdecydowanie super koleś Smile
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 6:46 am

a ja jestem za ;]
Powrót do góry Go down
JuQ

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 7:21 am

JuQ napisał:
Imię: Sebastian
Skąd jesteś: Warszawa
Nick: JuQ lv:72
Nick sprzed wipe: Swicz (druid balance)
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: nie posiadam
Aktualny build: elemental
Jaki build planujesz mieć na max lvlu: to zależy od potrzeb gildii
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: aktualnie nie mogę bo coś stronka się nie wczytuje
Jak długo grasz w WoW'a: 4-5 lat
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): wszystkie na tbc i classic, i początkowe w north
W jakiej gildii byłeś wcześniej: przed wipe było to noname, a teraz nifheim
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):dps i heler
Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):

Ile średnio spędzasz czasu na grę: w tyg po 5-6 godzin
Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): nie, moge grać do której chce
Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):nie
Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie zdarzyło mi się
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):zawsze grając używam ventrillo lub ts, więc posiadam w 100% sprawny mikrofon

Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): słyszałem że panuje fajna atmosfera, dużo osób online
Dlaczego odszedłeś/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:odszedłem ponieważ dziennie online osób było max 3
Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):nie
Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak
Mały edit:
tak wyglądam:http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs167.snc3/19455_1326941580783_1448235324_928777_3022332_n.jpg (ten po lewej Very Happy)
a to moje ui (bardzo standardowe wzbogacone sexymap, onebag, quest helperem, atlasem i cartographerem.): http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs167.snc3/19455_1326941580783_1448235324_928777_3022332_n.jpg
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 7:49 am

Do tego ładny ! Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie JuQ Left_bar_bleue99/99Podanie JuQ Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 9:40 am

Cytat :
Wszystko pięknie, ptaki ćwierkają, gołąbki gruchają, bociany niedługo do Polski wrócą, normalnie, aż człowiekowi chce się żyć. Jednak są jeszcze takie upierdliwe osoby, które składają podanie pisząc zdanie: "Jestem Zdzisia i lubię placki" i nagle okazuje się, że taka osoba zostaje przyjęta. Ze swojej strony mówię stanowcze NIE i każda osoba, która napisze beznadziejne podanie, nie stosując się do formularza, dostaje ode mnie Przeciw. Dodatkowo osoby, które nie zarejestrują się przy pisaniu formularza, dostają przeciw+(zależnie od humoru) zablokowanie tematu.

Mam dobry dzień, niech będzie ZA, chociaż powinienem zamknąć temat w cholerę.
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie JuQ Left_bar_bleue0/0Podanie JuQ Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 9:55 am

za Very Happy
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 12:22 pm

Na oko ładnie... ptaszki ćwierkają itd...

Ale już mnie drażni upominanie każdego kolejnego że nie dopatrzył tego czy tamtego. Potem na rajdzie będzie: "...ee ma ktoś robota, bo zapomniałem się naprawić - ale poza tym jestem super".

przeciw
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 1:44 pm

Jak najbardziej ZA, druidow nam brakuje.
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie JuQ Left_bar_bleue2/2Podanie JuQ Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 1:46 pm

ZA
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 2:11 pm

najlepiej zarejestruj sie , i Seny zamnknij topic. Moge smialo powiedziec przyjety Very Happy
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 2:15 pm

Po primo zarejestruj sie , po 2 pisz o inv Zamykam !
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie JuQ Empty
PisanieTemat: Re: Podanie JuQ   Podanie JuQ I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie JuQ
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie : Iks
» Podanie - Neq