In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Przyjęcie do guild - Paola

Go down 
+7
Teutoon
Avarahil
Usagi-
Miki
Warfar
Zubei
Paola
11 posters
AutorWiadomość
Paola

Przyjęcie do guild - Paola Empty
PisanieTemat: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 3:13 pm

Imię: Paula
Skąd jesteś: Słupsk

Nick: Paola
Klasa: Hunter
Aktualny level: 30
Build: BeastMaster

Jaki build planujesz mieć na maksymalnym levelu?: Na 70 planuje być dpsem.

Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz mikrofon?: Nie posiadam ventrilo ale moge mieć. Posiadam mikrofon.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania. Oczywiście zapoznałam się z obydwoma.

W jakiej gildii byłeś wcześniej: B A S T I O N.

Nick postaci przed wipe: Meezis. Pierwszy raz gram hunterem, wcześniej grałam roguem i shamanem.

Czy znasz kogoś z Gildii: Gral (Sefer) to mój facet, Gorgon to nasz dobry znajomy.

Dlaczego akurat In Flames: Chce grac pve a z tego co wiem wasza guild jest jedna z najlepszych, poza tym lubie ten zespół "In Flames" ;p

Ile średnio spędzasz czasu na grę: Różnie. Nie jestem nolifem ^^. Teraz wiadomo są wakacje więc wiadomo- częste wyjazdy itp. ale będę starała się grać w wolnych chwilach. W roku szkolnym w weekendy i wieczorami.

Jak długo grasz w WoW'a: dwa miesiące ;p

Jakie masz doświadczenie PvE:
Expienie ;p

Ostatnio zmieniony przez Paola dnia Sro Cze 17, 2009 3:26 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Zubei

Zubei

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 3:28 pm

Paola napisał:

Aktualny level: 30
Jaki build planujesz mieć na maksymalnym levelu?: Na 70 planuje dpsem.
Jak długo grasz w WoW'a: dwa miesiące ;p
Jakie masz doświadczenie PvE:
Expienie ;p

Patrząc po tym to jestem przeciwny, nie wiem tylko co na to Sefer...
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Przyjęcie do guild - Paola Left_bar_bleue0/1Przyjęcie do guild - Paola Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 4:28 pm

za dziewczyna sefera więc po co stwarzać problemy Razz
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 5:03 pm

Sowa ma racje
Za
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 6:08 pm

"Tego" typu znajomych mieliśmy przyjmować bez "ale" z tego co pamiętam.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Przyjęcie do guild - Paola Left_bar_bleue0/1Przyjęcie do guild - Paola Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeWto Cze 16, 2009 7:19 pm

ALE ungor ma racje xd
Powrót do góry Go down
Avarahil

Avarahil

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 1:22 am

znajomość przemawia na tak ale dziewczyna napisała podanie niezbyt atrakcyjnie... byłbym przeciw ale sie wstrzymuje
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 1:25 am

Ja podobnie jak wyżej ale skoro dziewucha od jednego z naszych to... za ;]
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 2:57 am

JA też ZA

Gildia to rodzina, więc bliskich znajomych i tym bardziej dziewczyny/chłopaków naszych członków gildii powinniśmy przyjmować bez 'ale" Very Happy
Powrót do góry Go down
Gralu

Gralu

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 3:38 am

Nie będę się pieścił z wami... sam ostatnio widziałem tutaj podanie pewnej dziewczyny (dziewczyna kogoś z guild chyba...), podanie także nie było "atrakcyjne" a jednak nie było specjalnych sprzeciwów.

ZA ! :p

ps. Zubei masz przeje... u mnie ;p
Powrót do góry Go down
Gorgon

Gorgon

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 3:48 am

ofkorz ZA! i bez zadnego ALE!
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Przyjęcie do guild - Paola Left_bar_bleue99/99Przyjęcie do guild - Paola Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitimeSro Cze 17, 2009 4:46 am

Podanie przyjęte. Zgłoś się do kogoś z rady.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przyjęcie do guild - Paola   Przyjęcie do guild - Paola I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Przyjęcie do guild - Paola
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie o przyjęcie do gildi
» Podanie o przyjęcie do gildii - Qhozzy
» Prozba o przyjecie do In Flames ---> Nazer (Qorti)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: