In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Kolomos

Go down 
+6
Arsantaeth
Gord
Natalka
Senyama
Teutoon
Balumb
10 posters
AutorWiadomość
Kazos
Gość

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 12:27 pm

Imię:
Skąd jesteś:Radlin
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:

Informacje o Twojej postaci

*Nick:Kolomos
*Nick sprzed wipe: -
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:80
*Klasa:Druid
*Aktualny build:Feral/Balance
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Feral/Balance
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: -
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): -

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:3 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Ulduar 25,10 (tylko 3 bossy), naxx 10(może z 6 bosów)naxx 25 (2 bossy) gundrak, vh, hol/hos, uk/up, nexus/oculus, old, azjol to chyba wszystko.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Jeżeli chodzi o zwykłe hc to tank/dps , raidy to tylko dps.
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
Używam Omen-u i Dedly boss mode
Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 2-3 godziny dziennie
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):W soboty i niedziele moge do późna. W tygodniu raczej nie do 1 ale do 23.
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Nie
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):Nie. Mam oddzielny komputer.
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):Nie.
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Mam Ventrilo i sprawny mikrofon.

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Ponieważ nie posiadam gildi a to silna gildia.
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Znam Gorda,
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):
Tak.
*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 2:30 pm

Gord'a tego palacza znasz z reala ?
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 3:02 pm

Ta, mnie też zna.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Kolomos Left_bar_bleue99/99Podanie - Kolomos Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 3:27 pm

Jeśli to wasz znajomy z reala, to jestem ZA. Jeśli nie... to widać, że czerwonych pieprzniętych literek o rejestracji nie był w stanie przeczytać i wtedy jestem przeciwny.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 3:45 pm

Przecież on był u nas w gildii. Kojarze nick. Surprised
Powrót do góry Go down
Gord

Gord

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeSob Mar 27, 2010 7:19 pm

łaaa ic f hói !!! xD znam tego zjeba Very Happy
ZA, dodajcie go Razz (wygrałem z nim kilka dueli ^^ hahahah)
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 2:02 am

On? Nie był chyba, przynajmniej ja nie pamiętam Razz
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 2:19 am

Tifek ja go tez nie pamietam....

ZA
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 2:47 am

Nie było go nigdy u nas.
ZA, druidów nam brakuje.
Powrót do góry Go down
Kazos
Gość

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 2:59 am

Nie byłem w gildi Very Happy
I to ja gord z tobą wygrałem kilka dueli Very Happy
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 11:38 am

Nie zarejestrowany
Nie podał linku do armory (tak - działa)
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeNie Mar 28, 2010 2:01 pm

za ale
zarejstruj sie
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 7:11 am

Jak coś to byłem już wcześniej zarejestrowany tylko pisałem jako gość Very Happy a Radlin to nie miasteczko tylko Miasto Very Happy
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 8:39 am

cytat z wikipedii
"Radlin rozwijał się dość wolno. W 1783r. Mieszkało w nim 51 rolników, 13 ogrodników i liczył tylko 279 mieszkańców. Radlin Dolny długo należał do dóbr rycerskich, a w 1804 r. Przeszedł w ręce właścicieli Wodzisławia, gdyż hrabia wodzisławski zakupił cały Radlin Dolny i część Górnego tzw. Szonowiec."
lol!
Teraz to tylko 17,5k ludzikow biegajacych po tym podole wiec chyba miasteczko ;p, u mnie dzielnice maja wiecej mieszkancow bo 30k ;p hehe
ale sie nie denrwuj bo sie tylko drocze z toba ;p
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 9:02 am

Nie irytuje się xD ale Radil uzyskał prawa miejskie 12 lat temu wiec ... wczesniej nalezal pod miasto wodzislaw 150k ludzi Very Happy
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 12:26 pm

Zmień nick na forum na ten sam co ma twoja postać w grze.
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 12:39 pm

Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 12:47 pm

fajnie gdyby dzialaly te linki....
wklej z wowhead'a

btw. pokaz armory postaci
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 12:59 pm

Mi działają wystarczy skompiowac Wink
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 1:35 pm

nie nie dzialaja.
daj linka do armory.
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 11:21 pm

Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 3:45 am

Balumb napisał:
fajnie gdyby dzialaly te linki....
wklej z wowhead'a

btw. pokaz armory postaci
Działają, noob, l2copypasta Very Happy
Powrót do góry Go down
siremilo

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 6:41 am

Moim zdaniem i te z wowhead-a działają i te z wowspace działają Very Happy
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitimeWto Mar 30, 2010 10:39 am

dobra koniec tej dyskusji, bylo 6 za , zostales przyjety zglos sie do kogos z rady
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Kolomos Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kolomos   Podanie - Kolomos I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Kolomos
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie : Hx
» podanie Rea