| Podanie - Kolomos | |
|
+6Arsantaeth Gord Natalka Senyama Teutoon Balumb 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Kazos Gość
| Temat: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 12:27 pm | |
| Imię: *Wiek:15lat Skąd jesteś:Radlin Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
Informacje o Twojej postaci *Nick:Kolomos *Nick sprzed wipe: - Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: *Lvl:80 *Klasa:Druid *Aktualny build:Feral/Balance *Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Feral/Balance *Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: - *Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): -
Doświadczenie *Jak długo grasz w WoW'a:3 lata *Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Ulduar 25,10 (tylko 3 bossy), naxx 10(może z 6 bosów)naxx 25 (2 bossy) gundrak, vh, hol/hos, uk/up, nexus/oculus, old, azjol to chyba wszystko. *W jakiej gildii byłeś wcześniej: *Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Jeżeli chodzi o zwykłe hc to tank/dps , raidy to tylko dps. *Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): Używam Omen-u i Dedly boss mode Dyspozycyjność *Ile średnio spędzasz czasu na grę: 2-3 godziny dziennie *Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):W soboty i niedziele moge do późna. W tygodniu raczej nie do 1 ale do 23. *Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Nie *Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):Nie. Mam oddzielny komputer. *Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):Nie. *Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Mam Ventrilo i sprawny mikrofon.
Informacje dodatkowe *Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Ponieważ nie posiadam gildi a to silna gildia. Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: *Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Znam Gorda, *Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak. *- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 2:30 pm | |
| Gord'a tego palacza znasz z reala ? | |
|
| |
Teutoon
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 3:02 pm | |
| | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 3:27 pm | |
| Jeśli to wasz znajomy z reala, to jestem ZA. Jeśli nie... to widać, że czerwonych pieprzniętych literek o rejestracji nie był w stanie przeczytać i wtedy jestem przeciwny. | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 3:45 pm | |
| Przecież on był u nas w gildii. Kojarze nick. | |
|
| |
Gord
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Sob Mar 27, 2010 7:19 pm | |
| łaaa ic f hói !!! xD znam tego zjeba ZA, dodajcie go (wygrałem z nim kilka dueli ^^ hahahah) | |
|
| |
Teutoon
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 2:02 am | |
| On? Nie był chyba, przynajmniej ja nie pamiętam | |
|
| |
Arsantaeth
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 2:19 am | |
| Tifek ja go tez nie pamietam....
ZA | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 2:47 am | |
| Nie było go nigdy u nas. ZA, druidów nam brakuje. | |
|
| |
Kazos Gość
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 2:59 am | |
| Nie byłem w gildi I to ja gord z tobą wygrałem kilka dueli |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 11:38 am | |
| Nie zarejestrowany Nie podał linku do armory (tak - działa) | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Nie Mar 28, 2010 2:01 pm | |
| | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 7:11 am | |
| Jak coś to byłem już wcześniej zarejestrowany tylko pisałem jako gość a Radlin to nie miasteczko tylko Miasto | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 8:39 am | |
| cytat z wikipedii "Radlin rozwijał się dość wolno. W 1783r. Mieszkało w nim 51 rolników, 13 ogrodników i liczył tylko 279 mieszkańców. Radlin Dolny długo należał do dóbr rycerskich, a w 1804 r. Przeszedł w ręce właścicieli Wodzisławia, gdyż hrabia wodzisławski zakupił cały Radlin Dolny i część Górnego tzw. Szonowiec." Teraz to tylko 17,5k ludzikow biegajacych po tym podole wiec chyba miasteczko ;p, u mnie dzielnice maja wiecej mieszkancow bo 30k ;p hehe ale sie nie denrwuj bo sie tylko drocze z toba ;p | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 9:02 am | |
| Nie irytuje się xD ale Radil uzyskał prawa miejskie 12 lat temu wiec ... wczesniej nalezal pod miasto wodzislaw 150k ludzi | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 12:26 pm | |
| Zmień nick na forum na ten sam co ma twoja postać w grze. | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 12:39 pm | |
| | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 12:47 pm | |
| fajnie gdyby dzialaly te linki.... wklej z wowhead'a
btw. pokaz armory postaci | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 12:59 pm | |
| Mi działają wystarczy skompiowac | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 1:35 pm | |
| nie nie dzialaja. daj linka do armory. | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Pon Mar 29, 2010 11:21 pm | |
| | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Wto Mar 30, 2010 3:45 am | |
| - Balumb napisał:
- fajnie gdyby dzialaly te linki....
wklej z wowhead'a
btw. pokaz armory postaci Działają, noob, l2copypasta | |
|
| |
siremilo
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Wto Mar 30, 2010 6:41 am | |
| Moim zdaniem i te z wowhead-a działają i te z wowspace działają | |
|
| |
Uden GuildMaster
| Temat: Re: Podanie - Kolomos Wto Mar 30, 2010 10:39 am | |
| dobra koniec tej dyskusji, bylo 6 za , zostales przyjety zglos sie do kogos z rady | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie - Kolomos | |
| |
|
| |
| Podanie - Kolomos | |
|