| PODANIE | |
|
+7Gandios Cinek Balumb Natalka Warfar yairomi Pietja 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Pietja
| Temat: PODANIE Wto Lip 21, 2009 1:50 pm | |
| Piotrek 21 Ostrołęka
Pietja Druid 70 od nastepnego zalogowania Resto i tak do końca zaraz zainstaluje Ventrilo zapoznalem sie z regulaminem wcześniej Avengers Nie wiem czy znam kogoś z gildii IN Flames dlatego, bo to największa i najlepsza polska gildia na tym serwerze gram tyle ile mi czas pozwala, średnio po 2-3-4 godziny od ok roku i doświadczenie jako takie też mam. / może nie zwiedziłem wszystkich raidów, ale na niektórych byłem, takich jak bt, hyjal czy sunwell, fakt, że na innym serwie.
w dodatkowych umiejętnościach, mogę dopisać, że szybko się uczę. Tym bardziej czegoś, co mi sprawia przyjemność.
Tak jak wszyscy oprócz siedzenia przy kompie, mam też inne obowiazki, ale gra w wowa potrafi mnie odprezyc i bardzo chce dołączyć do tej gildi, bo wiem, że jest tu dobrze rozwinięta strona pve
prosze o pozytywne rozpatrzenie
mam itemy na feral i na resto, puki mnie nie przyjmiecie zostaje feral by repe zdobywac
Ostatnio zmieniony przez Pietja dnia Sro Lip 22, 2009 3:39 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 2:13 pm | |
| - Cytat :
- i doświadczenie jako takie też mam.
Rozwiń, pamiętając o fakcie, że za kłamstwo ktoś(np. ja) może Ci potem dać kicka A takie rzeczy same wychodzą na raidach... | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:00 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:10 pm | |
| a niech kurwa strace - ZA |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:14 pm | |
| | |
|
| |
Cinek
Character sheet Mleczna: (2/2)
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:18 pm | |
| głosy healerow sie nie licza |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 4:23 pm | |
| no wiesz, gdyby sie jeszcze postaral z podaniem, to moze bym zaglosowal inaczej. a jak idziesz do urzedu, albo starasz sie o prace to tez byle jak napiszesz ? | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 8:20 pm | |
| I chuj healerów brak Jeszcze niech pare osób się wypowie i dam ci znać dzisiaj. | |
|
| |
Gandios
| Temat: Re: PODANIE Wto Lip 21, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Keireen
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 12:41 am | |
| A no ZA Ostatnio z Zubkiem się kłóciliśmy, że podpierdalamy sobie healerów na raidy 10, więc 1 więcej to zawsze coś | |
|
| |
Cinek
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 1:28 am | |
| bezsensu. koleś ma same itemy pod ferala. szybciej będzie wziąć pierwszego lepszego druta od nas i dogearowanie go. zastanówcie się... | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 2:00 am | |
| ja sie zdecyduje jak mi napisze jakie ma doswiadzczenie a nasi ferale maja zostac feral we need miskoczolgas | |
|
| |
Iroar
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 2:38 am | |
| Przecież jest okres próbny. Jak się nie sprawdzi albo coś w tym stylu, Droga zawsze jest, a heala trzeba. Za | |
|
| |
Cinek
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 2:48 am | |
| po pierwsze koleś nie ma eq pod heal więc sporo czasu minie zanim je zbierze, szybciej będzie dogearować naszych, po drugie - przyjmiesz go, zabierzesz na kilka inst, zdobędzie parę itemów i jak się okaże słaby to go wykopiesz?
zdania nie zmienie | |
|
| |
Iroar
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 3:07 am | |
| Druty w resto u nas przerobiły się w balance. A itemy do heala moze pozbierac z q a potem kara i grull magda. Z ktorych cd schodzi w ten sam dzien A itemy z 70 beda gowno warte jak bedzie 80. To jest okres przejsciowy. Takie jest moje zdanie. | |
|
| |
Jeterohn
| Temat: Re: PODANIE Sro Lip 22, 2009 4:54 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: PODANIE | |
| |
|
| |