Info o mnie:
Imię : Mateusz
Pochodzę z Krasnobrodu jest to miasteczko położone obok Zamościa na Lubelszczyźnie
Info o postaci:
to tak mam DK
nick Darkfirst
lv 80
build pve to blood
<
jest to mój main>
linka na armory niestety nie mogę chwilowo dodać bo nasze armory chyba coś trafiło ale jak coś to
inspekt w grze
Doświadczenie:
hmmm no to tak zanim zacząłem grać na Sangrealu miałem półtoraroczną przygodę na Avalonie mały server TBC aktualnie od około 1,5roku gram na Sangralu
byłem na wszystkich instach za czasu tbc aktualnie byłem na każdej inscie 10/25 która działa
co do wcześniejszej gildi byłem w : Dies Iraes
rola w raidzie :DPS
addony chyba podstawowe typu : DBM itd
Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:5-6 godzin dziennie
gram sporo oczywiście zależy to też od szkoły ale średnio 2-3+ godziny
sobota-niedziela więcej...
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Dziele komputer z bratem, ale nie stanowi to wielkiego problemu w tej chwili.
raczej nie chyba że brat przyjedzie ze studiów i sam gra:P
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):Jeśli takie sytuacje się zdarzają, to bardzo rzadko, zawsze staram się dotrwać do końca raidu.
brat gra w wowa i wie co to raid
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):Jeśli już, to tylko przez ew. problemy z internetem.
tak zdarzyło mi się nie miałem prądu
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Posiadam niezbędny sprzęt do komunikacji głosowej.
mam microfon
Informacje dodatkowe:
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Chodzi mi o raidowanie, zdobywanie achivmentów.
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:Odszedłem, ponieważ gildia nie raiduje.
argumenty jak w pytaniu a odszedłem bo gildia raiduje ale ostatnio trochę mało...
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):Tak jest.