| [Podanie] Avensus | |
|
+6Teutoon Telamont Jeterohn Balumb Natalka Avensus 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Avensus
| Temat: [Podanie] Avensus Nie Sty 24, 2010 1:54 pm | |
| Imię: Dorian Wiek: 18 (za pare miesięcy 19) Skąd jesteś: Wałbrzych
Informacje o postaci: Nick: Avensus Nick sprzed wipe: brak - po wcale krótkiej przerwie wracam do WoWa : ) Lvl: 10 Klasa: Rogue Aktualny build: Assassination/Subtlety pod expa Jaki build planujesz mieć na max lvlu: pewnie zmienię na Combat (7/51/13)
Doświadczenie: W WoWa gram jakieś 2-3 lata. Grałem z pół roku na ofie rogalem, a później na Sunwellu i Redemptor Hominis. Najczęściej grałem Hunterem pod Marksman i Druidem Feral (kot dps), ale teraz chce znowu powrócić do Rogue. Zawsze grałem jako DPS, ale jestem otwarty na propozycje, chociaż Rogue nie da się inaczej : ) Addony jakie posiadam, to Recount, Carbonite i Quest Helper.
Dyspozycyjność Najczęściej gram pod wieczór, tj. 17-24 (czasami do późniejszej godziny, jeśli jest potrzeba). Nie mam rodzeństwa, więc nie ma obawy, że wyjdę w środku rajdu. Rodzice raczej się nie wtrącają, a poza tym od sierpnia będę mieszkał sam, także nie będzie problemów.
Informacje dodatkowe: Dlaczego chcę być w In Flames? Zobaczyłem na forum SR ogłoszenie o rekrutacji. Poczytałem trochę, przeprowadziłem mały wywiad środowiskowy w grze i dowiedziałem się, że panuje u was fajna atmosfera, a tego właśnie szukam. Ja ze swojej strony obiecuję dać dużo humoru i pomocy (oczywiście, tak bardzo, jak będę w stanie).
Pozdrawiać. | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Nie Sty 24, 2010 2:11 pm | |
| Przeciw, spróbuj znowu na 80 lvlu. | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Nie Sty 24, 2010 11:26 pm | |
| A ja bym go przyjal, juz podczas czytania tego podania widac ze ma wiedze. ZA (rogal mi sie do teamu przyda) | |
|
| |
Jeterohn
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Pon Sty 25, 2010 2:57 am | |
| tifek co ci ten lvl sie nie podoba? za | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Pon Sty 25, 2010 3:45 am | |
| Co za różnica czy bije lvl w gildii czy poza nią?
mało mamy rogali
ZA | |
|
| |
Teutoon
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Pon Sty 25, 2010 8:56 am | |
| | |
|
| |
moy Rada Gildii
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Pon Sty 25, 2010 8:53 pm | |
| Level tez troche mnie zniecheca, jednak jak widze ze mozesz grac od 17-24 i dluzej, oraz to ze juz grasz kilka lat, to jestem w stanie zaryzykowac i powiedziec ze szybko wyexpisz. Jezeli to faktycznie nie jest twoj alt to jestem Za. | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 6:31 am | |
| Jeśli umie grać i może grać długo to wyexpi szybko. Dodatkowo może liczyć w gildii na crafty w cenie materiałów więc i na rajdach szybciej zacznie się udzielać.
... chyba ze to ściema i nie umie grać. Ale to z kolei też nic złego bo się o tym dowiemy zanim się pojawi na rajdzie. | |
|
| |
Avensus
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 7:08 am | |
| No cóż, za pro się nie uważam i chyba uważać się nie będę, ale doświadczenie mam. Z resztą wszystko i tak wyszłoby w praniu, także nie widzę powodów do oszukiwania kogokolwiek W chwili obecnej mam 16 lvl, za parę godzin będzie 20, jeśli to ma przesądzić nad sprawą. Pozdrawiam. P.S. Oczywiście mogę spróbować na 80lvlu, jeżeli moja obecność będzie dla kogoś katorgą, lub jeżeli ktoś patrzy tylko na poziom postaci, a nie na człowieka, który nią steruje. | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 9:54 am | |
| | |
|
| |
Avensus
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 10:43 am | |
| Nie, bardziej Avensus. Każdego się pytacie, czy jest Beatrix? Mniemam, że to niezbyt pożądana osoba tutaj... | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 10:58 am | |
| Nie o to chodziło, beatrix to gm(za jakie grzechy... ktoś w końcu musiał, nie?) i jego pytali czy nie zmieni zdania z przeciw. Ja tam jestem za. Możesz czuć się przyjęty. | |
|
| |
Avensus
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 11:07 am | |
| A, dzięki za wyjaśnienie. Dziękuję też za wszystkie głosy za. Już myślałem, że aferę wywołam | |
|
| |
Darahu Rada Gildii
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 11:23 am | |
| mamy 3 aktywnych rogali gdzie 2 nie ma pojecia jak robic dobry dps(dobry sprzet lecz talenty z dupy i rotacja)
mam nadzieje ze ten czlowki okaze sie lepszy
ZA | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: [Podanie] Avensus Wto Sty 26, 2010 11:26 am | |
| Przyjęty, zgłoś się do kogoś w grze | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [Podanie] Avensus | |