In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Horadrimus

Go down 
+7
Creit
Keireen
Warfar
yairomi
Shin
Senyama
Horadrimus
11 posters
AutorWiadomość
Horadrimus

Podanie - Horadrimus Empty
PisanieTemat: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 5:34 am

Temat: Przykładowy Formularz Wto Gru 23, 2008 7:45 am

--------------------------------------------------------------------------------

Imię:Michał
Skąd jesteś:Lublin

Nick:Horadrimus
Klasa:Druid
Build:Balance
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=311549
Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?:Tak
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania.Tak
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Ilussion
Czemu akurat Hordecore:
Czy znasz kogoś z Gildii: Dreadwof'a
Jak długo grasz w WoW'a:2 lata
Czemu akurat Hordecore: Kumpel jest w tej gildi i jest bardzo zadowolony wiec i ja chcialbym spróbować się dostać

Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:Nie posiadam
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Horadrimus Left_bar_bleue99/99Podanie - Horadrimus Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 6:45 am

Podanie złożone należycie, jednak mam zastrzeżenie: Czy jeżeli dołączysz do gildii, postarasz się zdobyć osobiście jakiś lepszy sprzęt poza raidami, na które będziesz chodził z gildia?

Jeżeli odpowiedź będzie dla mnie odpowiednia, jestem skłonny odpowiedzieć: Za
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 6:50 am

j/w
pug
hero
s2
poki co to nasi healerzy maja wiecej bsd o dps`ch nie wsominajac
wiec jesli liczysz na easy loot to owszem znajdzie sie ale dopiero jak sie sprzetowo bedziesz nadawal na t5/t6
poki co bedziesz musial sie doekwipowac i jesli sie na to zgodzisz to jestm za
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 7:05 am

przeciw
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Horadrimus Left_bar_bleue0/1Podanie - Horadrimus Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 7:32 am

Póki co przeciw.
Zbierz itemy z BoJ albo S2 i będe na tak.
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 8:15 am

A ja bym była ZA, jeśli tylko zgodzisz się na wbicie repy, a później chodzenie na heroiki.
jest u nas kilkanaście takich osób, które powinny sie dogearować zbierając bojki(i ja czesto pomagam tankując nawet normal), więc skoro ma chłopak chęci, to czemu by go nie przyjąć. 70 już ma, więc to plus. Razz
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 9:45 am

to samo co shin, KZ jest u nas dosc zadko, wiec ludzie musza wyrazic chec robienia przynajmniej hero, bo drazni zabieranie zielonych na bt
Powrót do góry Go down
Slizzer

Slizzer

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 10:26 am

Przeciw, skoro mamy robić lepsze insty to s2/ity za BoJ obowiązkowe.
Powrót do góry Go down
Xian

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 10:52 am

. Guildia to w końcu miejsce gdzie współpracuje się na raidach , jeżeli kolega wyraźi chęcć polepszenia gearu jestem jak najbardziej na tak. Podanie poprawne .
Powrót do góry Go down
lecter

lecter

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 3:32 pm

ja jestem Za ale musisz zdobyc szybko lepsze ity... z tym ze u nas ostatniop nie za czesto hero sie robi zak ze bedzeisz musial z randomami albo sam cos organizowac....
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 9:36 pm

Oj nie przesadzaj, że rzadko się robi, bo ja i Drake robimy prawie codziennie, a znaleźć heala i dpsy to już nie taki problem, tym bardziej, że jeszcze jest parę takich osób co też chcą chodzić na hero.
Ja bym mu dała szanse ze względu na to, że nie byłby jedyny w gildii do wygeraowania. A nie zaszkodzi jak się kogoś pozna wcześniej w tym chodząc z nim na hero. :]
Powrót do góry Go down
Horadrim
Gość

PisanieTemat: Moje Podanie.   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 12:22 am

Jak najbardziej zbieram Honor i niedługo staff arenki już robie totylko kwestia czasu. Czyli przyjmiecie mnie?.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Horadrimus Left_bar_bleue99/99Podanie - Horadrimus Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 12:33 am

Zamiast zbierać sprzęt PvP powinieneś skupić się na innych opcjach.... Mowa była o hero/pugi/repa itp. itd. odpowiada ci najpierw farma takich itemków?

PS: Piszcie posty jako zarejestrowane osoby, następnym razem będę kasował posty bez ostrzeżenia.
PS2: Myślałem, że itemki się kupuje a nie "robi". How to plox!

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Sro Maj 06, 2009 8:08 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Horadrim
Gość

PisanieTemat: Moje Podanie.   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 1:20 am

Odpowiadają mi wasze warunki. Pozostaje pytanie...Czy przyjmiecie mnie do Hordecore?.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitimeWto Maj 05, 2009 1:45 am

przeciw, podanie odrzucone
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie - Horadrimus   Podanie - Horadrimus I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Horadrimus
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Ash