| Podanie - Horadrimus | |
|
+7Creit Keireen Warfar yairomi Shin Senyama Horadrimus 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Horadrimus
| Temat: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 5:34 am | |
| Temat: Przykładowy Formularz Wto Gru 23, 2008 7:45 am -------------------------------------------------------------------------------- Imię:Michał Wiek:15 Skąd jesteś:Lublin Nick:Horadrimus Klasa:Druid Build:Balance Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=311549Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?:Tak Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania.Tak W jakiej gildii byłeś wcześniej:Ilussion Czemu akurat Hordecore: Czy znasz kogoś z Gildii: Dreadwof'a Jak długo grasz w WoW'a:2 lata Czemu akurat Hordecore: Kumpel jest w tej gildi i jest bardzo zadowolony wiec i ja chcialbym spróbować się dostać Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:Nie posiadam | |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 6:45 am | |
| Podanie złożone należycie, jednak mam zastrzeżenie: Czy jeżeli dołączysz do gildii, postarasz się zdobyć osobiście jakiś lepszy sprzęt poza raidami, na które będziesz chodził z gildia?
Jeżeli odpowiedź będzie dla mnie odpowiednia, jestem skłonny odpowiedzieć: Za | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 6:50 am | |
| j/w pug hero s2 poki co to nasi healerzy maja wiecej bsd o dps`ch nie wsominajac wiec jesli liczysz na easy loot to owszem znajdzie sie ale dopiero jak sie sprzetowo bedziesz nadawal na t5/t6 poki co bedziesz musial sie doekwipowac i jesli sie na to zgodzisz to jestm za | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 7:05 am | |
| | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 7:32 am | |
| Póki co przeciw. Zbierz itemy z BoJ albo S2 i będe na tak. | |
|
| |
Keireen
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 8:15 am | |
| A ja bym była ZA, jeśli tylko zgodzisz się na wbicie repy, a później chodzenie na heroiki. jest u nas kilkanaście takich osób, które powinny sie dogearować zbierając bojki(i ja czesto pomagam tankując nawet normal), więc skoro ma chłopak chęci, to czemu by go nie przyjąć. 70 już ma, więc to plus. | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 9:45 am | |
| to samo co shin, KZ jest u nas dosc zadko, wiec ludzie musza wyrazic chec robienia przynajmniej hero, bo drazni zabieranie zielonych na bt | |
|
| |
Slizzer
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 10:26 am | |
| Przeciw, skoro mamy robić lepsze insty to s2/ity za BoJ obowiązkowe. | |
|
| |
Xian
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 10:52 am | |
| . Guildia to w końcu miejsce gdzie współpracuje się na raidach , jeżeli kolega wyraźi chęcć polepszenia gearu jestem jak najbardziej na tak. Podanie poprawne . | |
|
| |
lecter
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 3:32 pm | |
| ja jestem Za ale musisz zdobyc szybko lepsze ity... z tym ze u nas ostatniop nie za czesto hero sie robi zak ze bedzeisz musial z randomami albo sam cos organizowac.... | |
|
| |
Keireen
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Pon Maj 04, 2009 9:36 pm | |
| Oj nie przesadzaj, że rzadko się robi, bo ja i Drake robimy prawie codziennie, a znaleźć heala i dpsy to już nie taki problem, tym bardziej, że jeszcze jest parę takich osób co też chcą chodzić na hero. Ja bym mu dała szanse ze względu na to, że nie byłby jedyny w gildii do wygeraowania. A nie zaszkodzi jak się kogoś pozna wcześniej w tym chodząc z nim na hero. :] | |
|
| |
Horadrim Gość
| Temat: Moje Podanie. Wto Maj 05, 2009 12:22 am | |
| Jak najbardziej zbieram Honor i niedługo staff arenki już robie totylko kwestia czasu. Czyli przyjmiecie mnie?. |
|
| |
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Wto Maj 05, 2009 12:33 am | |
| Zamiast zbierać sprzęt PvP powinieneś skupić się na innych opcjach.... Mowa była o hero/pugi/repa itp. itd. odpowiada ci najpierw farma takich itemków?
PS: Piszcie posty jako zarejestrowane osoby, następnym razem będę kasował posty bez ostrzeżenia. PS2: Myślałem, że itemki się kupuje a nie "robi". How to plox!
Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Sro Maj 06, 2009 8:08 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Horadrim Gość
| Temat: Moje Podanie. Wto Maj 05, 2009 1:20 am | |
| Odpowiadają mi wasze warunki. Pozostaje pytanie...Czy przyjmiecie mnie do Hordecore?. |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus Wto Maj 05, 2009 1:45 am | |
| przeciw, podanie odrzucone | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie - Horadrimus | |
| |
|
| |