Informacje o TobieImię: Adam
Skąd jesteś: Lubin
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: mam ale nie dam
Informacje o Twojej postaci*Nick: SzalonyAdam
*Nick sprzed wipe: ----
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: Szalona
*Lvl: 6 ale dopiero co nowa postać więc szybko leci w góre
*Klasa: Shaman
*Aktualny build: pod PvE , instanty , i na rajdy
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:
http://www.wowhead.com/talent#hEhmq0dItMbkIohxMosV*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: nie ma bo na razie mały lvl
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): nie ma bo na razie za mały lvl
Doświadczenie*Jak długo grasz w WoW'a: ok w lat ale dawno temu, i teraz wracam
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): nie pamiętam
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: ojj, chyba Destruction czy jakoś tak
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): dps
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): jedynie czego używałem to był jak dobrze pamiętam Quest Helper
Dyspozycyjność*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 3-5 godzin
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): to zależy od pracy, ponieważ czasami mam na 6 rano lub na 15 wiec różnie bywa, aha i jeszcze jest szkoła ale teraz są wakacje
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): brat
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): 2 razy mi się zdarzyło ale to tylko z przyczyn technicznych. za pierwszym razem spaliła mi się karta graficzna a za 2 razem neta mi odciął dialog
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): mam sprawny
Informacje dodatkowe*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): Słyszałem że jesteście dobrą polską gildią wiec postanowiłem do Was dołączyć
lubię pograć z ludźmi którzy wiedzą o co chodzi i co to jest dobra zabawa, oraz wspólne poznawanie świata i mechaniki gry
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: nie grałem długo i mnie wyrzucili za nieaktywność
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): nie znam nikogo (ale mam nadzieje że poznam)
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak
*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania