Informacje o Tobie
Imię: Jaroslav
Skąd jesteś: Wilno Litwa
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: zal ale niemam :/
Informacje o Twojej postaci
*Nick: Tantalum
*Nick sprzed wipe: Legacy
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: Legacy Dwarf Hunter 80
*Lvl: 51
*Klasa: Paladin
*Aktualny build: retribution oraz holy
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: holy oraz protection
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: nie dziala armory :/
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): Print screen przycisk niedziala
Wiec opis : Dominos Action Bar; Recount Omen; Threat Meter oraz sporo addon na leczenie oraz dps addony kozystne do raid
Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: 3 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Mam ogromne doswiadczenie PVE. Przerobilem duzo raz wszystkie rajdy mozliwe w sangreal
, takze przechodzilem icc i toc w globale u przyjaciela
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: United Forces , a przed wipem Aztecs(Horde).
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Wszystkie: najwiecej dps.
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): Sporo ich jest : sa wszystkie przydatne dla max dps i healing.
Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: Teraz staram sie szybciej podjac lvl , a na max bywam online nawet przez caly dzien.
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): Siedze do 11 wieczora, ale mam mozliwosc i do pozna.
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Z bratem
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Najczesciej brat mnie rozumie ale bywa ze zgania. Jemu 29 lat
.
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Jezeli tylko brat
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): Posiadam ventrilo i dzialajacy mic.
Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): To wspaniala polska gildia , dla ktorej ja chcem byc przydatny.
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: Z paladinem nawet nie mialem gildii.
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Obcowalem troche.
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak !
Przepraszam ze pisze angielska czcionka , nie posiadam polskiej :/.