In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie - Venim

Go down 
+5
Rayne
milair
Darkfirst
deathcrash
Deathdagon
9 posters
AutorWiadomość
Deathdagon

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: podanie - Deathdagon   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 4:22 am

Informacje o Tobie
Imię: Marcin
Skąd jesteś: Wrocław
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: jestem brzydal i nie chwalę się sobą

Informacje o Twojej postaci

*Nick: Deathdagon
*Nick sprzed wipe: (nie grałem tu przed wipe)
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: Deathilfirin (planuje pare postaci zrobić)
*Lvl: 36
*Klasa: Rogue
*Aktualny build: Combat
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: PVE - combat / PVP - assa/sub
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=247348
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): nie zdążyłem jeszcze zrobić

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: za długo żeby pamiętać kiedy to było (grałem na kilku serwerach... krótko na globie), tutaj gram z tydzień, albo może ze dwa
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): wszystkie jakie były dostępne na serwerach TBC
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: nie byłem w żadnej
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): wszystkie (grałem zarówno rogalem jak i druidem, czasem jako tank, czasem jako heal)
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
- x-pearl - raid monitor
- gatherer - zapisuje miejsca wydobycia wszelakiego rodzaju skałek/roślij/skrznek itp. po czym wyświetla na mapie te miejsca (przekazuje te informacje każdej osobie z gildi posiadającej ten addon)
- bagnon - zamienia wszystkie bagi w jedno wielkie okno (to samo tyczy się banku)
- spartanUI - zmienia wygląd interfejsu
- bartender - umożliwia manipulacje wszystkimi barami (action bar, xp bar i inne)
- ICEHud - wyświetla w centrum ekranu paski zdrowia i many gracza i przeciwnika (stosuje tylko w pvp)
- QuestHelper - wiadomo
Kiedyś miałem wiecej addonów, ale miałem małą przerwe... skasowałem Wowa i od nowa teraz wszystko kolekcjonuje

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: czasami nawet za dużo (czasem zdarza się siedzieć cały dzień przed wowem)
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): Mój rekord raidowania to do 5-6 rano... więc nie powinno być problemy
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): komputera nie dziele, ale dostawca internetu pozwala tylko na korzystanie z internetu tylko na 1 komputer, więc czasem się zdarzy że ojciec chce internet na 30 minut, albo godzine...
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie zdarzy się... jeśli będe wiedział że taka sytuacja może się zdarzyć nawet bym nie poszedł na raid.
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): nie zdarzyło się
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): mam mikrofon

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): Gildia została polecona przez znajomego
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: nie posiadałem innej gildi na tym serwerze
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Deathcrash - znamy się 4 lata na żywo
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak

Ostatnio zmieniony przez Deathdagon dnia Nie Kwi 11, 2010 7:14 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
deathcrash

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 4:28 am

Ja jestem zdecydowanie ZAAA.. mój dobry kumpel od bardzo dawna Smile i wiadomo mi że maniak Wowa Smile to ja wkręciłem go w SANGREAL i poleciłem gildie Razz
Powrót do góry Go down
Darkfirst

Darkfirst

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 4:47 am

hmm to tak link do postaci mi nie działa <albo armory chwilowo szwankują albo nie wiem ale pokazało mi że masz 0lv:P>
grałeś długo w wowa skoro nie pamiętasz więc na pewno masz spore doświadczenie trochę mały lv ale skoro grasz tak krótko na sangu to i tak dobrze
masz znajomego z reala w gildi więc ZA
Powrót do góry Go down
milair

milair

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 5:06 am

No to ZA Very Happy
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
podanie - Venim Left_bar_bleue0/0podanie - Venim Empty_bar_bleue  (0/0)

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 5:10 am

Skoro znajomy z reala to ZA
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 7:00 am

zmien nick na taki jak w grze i bede ZA
Powrót do góry Go down
Illidan Stormrage

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 7:10 am

ZAuden to chuj
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 8:10 am

Gra dużo więc poziom nie jest problemem.
O ile podanie jest prawdziwe to nie rozpoczął swojej przygody z wowem niedawno.
ZA
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitimeNie Kwi 11, 2010 10:21 am

ZA

Czyli już przyjęty, zgłoś się w grze do kogoś z rady.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie - Venim Empty
PisanieTemat: Re: podanie - Venim   podanie - Venim I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie - Venim
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie Ash
» podanie