In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie-michau

Go down 
+11
rathis
Czewski
Eloris
Dimen
Nanai
Arsantaeth
Senyama
Jeterohn
Rayne
Balumb
Michau123
15 posters
AutorWiadomość
Michau123

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeSob Mar 20, 2010 11:39 pm

Informacje o Tobie
Imię:Dawid
Skąd jesteś:Lubartów(kolo Lublina)
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:

Informacje o Twojej postaci

*Nick:Michau
*Nick sprzed wipe:nie grałem na sangu
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:80
*Klasa:Shaman
*Aktualny build:elemental
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Pragnę pozostać przy elemental
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:Armory nie działa
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):Podanie-michau Wowscrnshot032110063130

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:3 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Jestem doświadczonym graczem grałem na Chromaggusie Eu w jednej z najlepszych gildi pve wiec znam taktyki , przerobilem wszystkie oprócz ICC
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:Dies irae
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Dps/healer
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):DBM recount Omen

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:3-4h dziennie
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):moge raidowac do pózna
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Dziele z bratem
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):mam mikrofon

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Doszły mnie słuchy ze jesteście miłą ,zorganizowaną grupa ludzi , z tego powodu chce do was dołączyć
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: ponieważ GM gildi jest egoista
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Rayne (arena mate) Czewski od niedawana ich znam
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):Tak

*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 1:05 am

za Wink
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie-michau Left_bar_bleue0/0Podanie-michau Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 1:32 am

za, no mnie to znasz z gildi Dies irae wiec nie od dawna mnie znasz Razz
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 2:19 am

za
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie-michau Left_bar_bleue99/99Podanie-michau Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 4:52 am

No w końcu ktoś z moich stron Wink Niech będzie ZA, może się kiedy na piwko wyskoczy Smile
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 5:44 am

ZA
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 6:07 am

przeciw, by juz u nas z kiperem i razem z nim uciekl
Powrót do góry Go down
Dimen

Dimen

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 7:12 am

przeciw shamanow ele mamy duzo
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie-michau Left_bar_bleue2/2Podanie-michau Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 7:16 am

skoro już był u nas w gildii i dobrowolnie wyszedł to nie ma tu czego szukać

przeciw
Powrót do góry Go down
Czewski

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 7:53 am

Wiadome, że ZA Wink Ogarnięty partner kamarada Rayne Wink Koksy z areny :p
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeNie Mar 21, 2010 8:50 am

W takim razie podanie zostaje odrzucone. Zamykam
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:09 am

Dostałem niedawno wiadomość PM od użytkownika michau:

"w ramie sprostowania , to postacią gram od niedawna dostałem ją od znajomego wiec nie wiem jaka przeszłość kryje się pod tym nickiem. Pozdrawiam."

Nie wiem czy coś to zmieni, lecz na wszelki wypadek otworzę na 2 dni i jeśli osoby, które dały "przeciw" nie zmienią zdania, podanie zostanie definitywnie odrzucone.
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:25 am

Ponawiam opcje : za.
Powrót do góry Go down
rathis

rathis

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:30 am

Boli mnie głowa i dam za
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie-michau Left_bar_bleue0/0Podanie-michau Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:52 am

tak samo, za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:52 am

Tak to każdy może napisać, że dostał postać od kumpla. ;o
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 10:59 am

no to ja zmienie swoje zdanie, przejrzalem sobie http://www.inflameswow.com/rekrutacja-f2/podanie-michau-t244.htm i widze ze wiek jest inny i imie takze. Tak wiec wychodzi na to ze michau mial na uwadze swoje wczesniejsze podanie i celowo podal inne dane( co by znaczylo ze niezly cwaniak z niego Smile ) albo to prawda ze posiadaczem konto jest inna osoba. Mysle ze mozna przynajmniej dac szanse Dawidowi.

jestem za

michau --- misiu2213@o2.pl
Michau123 --- dawidkowalik1990@o2.pl
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie-michau Left_bar_bleue2/2Podanie-michau Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 12:17 pm

A ja nie wierze w takie rzeczy. Jak napisał Tifek: każdy może powiedzieć ze dostał postać od kumpla.

przeciw
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 12:36 pm

ale jesli to prawda to nie dajemu mu nawet szansy, mail z imieniem sie zgadza, a watpie zeby komus sie chcialo az tak srac i robic takie sciemy po to zeby dolaczyc do gildii
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 12:53 pm

Michau123--- 94.230.18.63 [ k63.ambit24.net ]

michau--- 195.64.159.30 [ w3cache.euronet.net.pl ]

moze to duzo nie mowi ale zawsze kolejna rzecz na powierdzenie tego ze moga to byc 2 osoby
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 1:11 pm

Nie macie sami pewności, więc dajcie mu szanse.
ZA
Powrót do góry Go down
Darkfirst

Darkfirst

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimePon Mar 22, 2010 1:22 pm

To nie jest stary michau z tamtym bylem razem w gildi kupe czasu to ktoś inny wiec jestem ZA
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeWto Mar 23, 2010 3:13 am

Dobrze pamiętać że takie "konto od kolegi" to jak domek z kredytem do spłacenia.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeWto Mar 23, 2010 6:47 am

Nanai napisał:
watpie zeby komus sie chcialo az tak srac i robic takie sciemy po to zeby dolaczyc do gildii
Mi sie chciało z innego maila, a nawet przez proxy zakładać konto natalki i pisać podanie. xD

Dobra niech bedzie za.
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitimeWto Mar 23, 2010 12:19 pm

Przyjęty, zgłoś się do tych botów. Zamykam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie-michau Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-michau   Podanie-michau I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie-michau
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie - Michau
» podanie Ico