In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Kouga

Go down 
+6
Inoue
Telamont
Naker
Czewski
Balumb
Nanai
10 posters
AutorWiadomość
Kouga92
Gość

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeWto Mar 16, 2010 2:18 pm

Imię:Tomek
Skąd jesteś: Głogów
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Posiadam

*Nick:Kouga
*Nick sprzed wipe: -
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:73
*Klasa:Druid
*Aktualny build:Feral
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: Feral/Resto
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):Podanie - Kouga Wow20100316210411

*Jak długo grasz w WoW'a: Ponad pół roku
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Jeszcze nie rajdowałem ale mam nadzieje, że z tą gildią przeżyje te piękne chwile Wink
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: -
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): Wole dps ale sie dostosuje
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): na chwile obecną x-perl, qh

*Ile średnio spędzasz czasu na grę: Kilka godzin dziennie
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):Nie jestem*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Mam młodszą siostra ale nie mam z nia problemu ;p
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie ma takiej opcji
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): -
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Sprawny

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Bo oferuje dużo rajdów( na który wkoncu chcialbym pojsc) oraz spoko ludzi ( tak słyszałem ;p )
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: -
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Znam Czewskiego od przedszkola, czyli przeszło 13 lat
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):Tak
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeWto Mar 16, 2010 2:27 pm

przeciw, specjalnie dodalem taka czcionka ze nie da rady tego nie zauwazyc

ZANIM NAPISZESZ PODANIE ZAREJESTRUJ SIĘ NA FORUM !!!!!
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 12:29 am

ja jestem za. Po pierwsze znajomy. A po drugie nawet jak nie przerobil zadnej insty to wydaje mi sie ze opanuje szybko taktyki i inne pierdolki Razz
Powrót do góry Go down
Czewski

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 2:54 am

Ja ZA me Kamard!

PS. Nanai zauważ , że ostatnio zarejestrowany człowiek to Kouga, więc jak widać zapomniał o zalogowaniu...

Kouga na prezidenta!! xD
Powrót do góry Go down
Naker

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 4:43 am

ZA...rdalam jak koliber Smile
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 5:14 am

PRZECIW
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 6:37 am

Generalnie za. Kolejny fan Bleacha szkoda tylko że nick masz z Fillerów.
Jako dps chyba łatwo ogarnąć raidy zresztą i tak tłumaczycie zawsze taktyke Smile
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Kouga Left_bar_bleue99/99Podanie - Kouga Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 7:49 am

ZA, znajomy.
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 8:55 am

za
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Kouga Left_bar_bleue0/0Podanie - Kouga Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 9:02 am

za, znajomy. Very Happy
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Kouga Left_bar_bleue2/2Podanie - Kouga Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 1:49 pm

ZA
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Kouga Left_bar_bleue99/99Podanie - Kouga Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitimeSro Mar 17, 2010 2:30 pm

Przyjęty. Zgłoś się do kogoś z rady. Zamykam

PS: Dla tych co będą pytać, czemu przyjęty mimo 2 przeciw. Znajomi z reala są traktowani na innych warunkach. Dziękuje, koniec imprezy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Kouga Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Kouga   Podanie - Kouga I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Kouga
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico
» PODANIE