Informacje o Tobie
Imię:
Bartek*Wiek:
18Skąd jesteś:
Śląsk/Tarnowskie GóryJeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
Wolę Nie umieszczać swoich zdjęć w internecie, myślę, że każdy wie dlaczego.Informacje o Twojej postaci
*Nick:
Vob*Nick sprzed wipe:
brakJeśli posiadasz jakieś inne postacie, podaj ich nicki:
Humak, Asa*Lvl:
80*Klasa:
Paladyn*Aktualny build:
Retribution*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:
Retribution i zastanawiam się jeszcze nad Protection*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
-----*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
https://2img.net/r/ihimizer/img46/2530/heroih.jpgDoświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:
Około roku*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):
Dopiero zacząłem rajodwać*W jakiej gildii byłeś wcześniej:
-----*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):
DPS*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
Używam Q-helpera, Gladius, Bagnon, QuartzDyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:
Parę godzin dziennie *Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):
Nie, Mam pokój z dala od rodziców. Prędzej mi net nawali i przeszkodzi...*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):
Nie dzielę*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):
Nie*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):
Przeważnie internet był tego powodem*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):
Mam i mogę rozmawiać
Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):
Słyszałem, że jest silna i że fajni w niej ludzie...Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:
-----*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):
Znam Balumba i Ciacha. Znamy się już 12 lat ze szkoły i z podwórka *Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak