Nick: Sultann
Nick sprzed wipe: Duane
LVL 79
Klasa: Hunter
Aktualny Build: Beast Mastery/ Survival
Jaki build planuje mieć na max lvl: Survival
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
Jak długo gram w wowa: od maja tamtego roku, grałem palem na 70Lvl i warkiem na 70
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Większość doświadczenia z pve zdobyłem tutaj na sangrealu przerbiłem juz spro instancji TBC jak i zarówno Wotlk i oczywiscie Classic
Gildia: Aktualnie jestem w gildii Member of Dues Irae
Na raidach pełniłem głównie role Dps
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): narazie nie potrzebuje
Addony: qest helper
Ile czasu spędzam na grę: W weekendy mam czas cały dzień, w dni robocze po 17 do 23.
Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): Ze względu ze chodzę do szkoły nie mogę być na raidach dłużej niż do 24.
Komputer dziele z siostrą jednak od 17 do 23 komputer należy do mnie.
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Nie wyszedłem nigdy w połowie rajdu chyba ze z braku pradu.
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): posiadam sprawny mikrofon.
Chce dołączyć do In Flames dlatego, ze lubię zgrane gildie w której nie ma problemu z zebranie drużyny, oraz nikt nie opuszcza raidow w połowie.
Z Gidli znam osobę o nicku Blanka jest to moja koleżanka ze szkoły.
Zapoznałem się z regulaminem gildii