In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Futrzak

Go down 
+3
Teutoon
Natalka
Futrzak
7 posters
AutorWiadomość
Futrzak

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 11:55 am

Informacje o Tobie
Imię:Karol

Informacje o Twojej postaci
Nick:Futrzak
-Demenor
-Guren
Nick sprzed Wipe:nie grałem przed wipe.
Lvl:80
Klasa:Druid
Aktualny Build:Feral Tank / Resto heal (słaby)
Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Już mam feral Smile
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: Aktualnie armory nie działa
Jak długo grasz w WoW'a?:3 lata

Doświadczenie
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):VH,AN,Gundrak,Nexus,HOL,HOS,Onyxia 10 i 25,OS 10 i 25.
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Dies Irae
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Wszystkie

Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):Tak używam dużo sprzydatnych addonów jak:DBM,Omen,xperl,bartender4,QH,cartographer...

Dyspozycyjność
Ile średnio spędzasz czasu na grę:Średnio 2h

Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy
czasem i do 1 w nocy (rozwiń):Tak,rodzice,i nie moge dużo raidować wieczorem ,często także przez lagi.
Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Tak, z rodzeństwem lecz nie mam problemu z tym.

Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):tak, może być taka sytuacja jak zbytnio się rozsiądę.

Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):tak,zbytnie lagi lub muszę skończyć grać.

Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Tak,posiadam "venta",nie mam mikrofonu , będę słuchał Smile.

Informacje dodatkowe
Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Chcę dołączyć do IF z powodu zbytniego wymagania odemnie,chciałbym być w gildii , w której nie będę przyciskany do muru.

Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Nie,nie znam.

Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):Tak,zapoznałem się z regulaminem raidowania w gildii.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 12:07 pm

Niestety przeciw.
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 12:21 pm

przeciw
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 12:29 pm

Odpowiedzi na pytanie dot. dostępu na rajdach są niemal kluczowe w gildii PVE. Skoro zdobyłeś się na szczerość, bądź szczery względem siebie, w typowej gildii PVE będąc zganianym z kompa raczej się nie utrzymasz.
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 12:36 pm

zaa , ja bym dal mu szanse
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 1:24 pm

przeciw, zamykam
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 5:34 pm

nie zamykaj
ja go znam
z widzenia bo z widzenia ale pare razy gadalismy
nie wyglada jakby nie ogarnial
poza tym nie zapominajmy ze hot 13nastki tez z nami graly i dorastaja u nas
ja bym mu dal szanse
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitimeWto Mar 02, 2010 6:08 pm

I tak już nic nie zmienisz, popatrz ile jest 'przeciw' i to nie z bzdurnych powodów jak zły humor bo mi kawa nie smakowała... tak jak napisał Telamont "w typowej gildii PVE będąc zganianym z kompa raczej się nie utrzymasz" bo takie sytuacje to dość poważna przeszkoda w raidowaniu, nie sądzisz?

Tak na marginesie Shin wyobraź sobie, że masz syna... chciałbyś żeby dorastał w IF? Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Futrzak Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Futrzak   Podanie - Futrzak I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Futrzak
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico
» PODANIE