Imię: Bartek, Bartłomiej jakby ktoś chciał się zagłębić.
Miejsce skąd mnie słychać: Obecnie Kraków, rodzinnie Radom
Zdjęcia się wstydzę, a w sumie to żadnego na kompie nie mam
PostaćNick:
BryndzusLvl: 80
Klasa: Shaman
Aktualny build: Resto/ ele (zbieram głownie gear pod resto)
(Armory nie dzialaja z tego co się orientuje więc nie zamieszczam linku)
Doświadczenie:W wowa gram jakies 2-3 lata, wcześniej na Hellgroundzie i innych serverach pod TBC(najwiecej na HG), gdzie głownie bawiłem się w pvp, ale i rajdów nie omijałem swojego czasu, robiłem wszystkie możliwe wtedy czyli do T4. Grałem magiem i Rogalem, rogal top 10 2vs2 arena (razem z Rasendori'm
)
Na WOTLK'u to moja pierwsza przygoda ale mam zamiar sie trochę pobawić w te klocki.
Addony... przeładowanie interfejsu uważam za bardziej przeszkode niż udogodnienie. Używam tylko tych addonów, które rzeczywiście mi w jakiś sposób pomagają, a nie tylko zmieniają wygląd UI żeby było COOL.( Q helper do pewnego czasu, Carbonite, Proximo, Colldown count, może jeszcze kilka innych na które i tak wielkiej uwagi nie zwracam:)
Dyspozycyjność:Studiuje co ogranicza moją możliwość wchodzenia do gry, ale mieszkam w akademiku co bilansuje ogólny minus w kwestii studiów (jakkolwiek idiotycznie to zabrzmiało). Jeśli mam wolny czas mogę siedzieć do nocy, jesli jestem zajęty... to tylko gra i są ważniejsze sprawy. Komputer jest moja własnością i będę go bronił własną piersią (tyle w kwestii dzielenia go z innymi użytkownikami).
Każdemu zdarza sie nawalić na rajdach czy innych tego typu wydarzeniach z różnych powodów, przytaczanie ich jest bezcelowe bo i tak jak będę musiał odejść od kompa z jakiegoś powodu to dyrektywa lidera mnie pewnie nie powstrzyma... lepiej żeby to było jasne.
Co do Ventrillo to nie mam, ale moge mieć i mogę używać jeśli zajdzie taka potrzeba, ale osobiście tego nie lubię, bo to źle działa na uszy i nerwy jak kilka osób mówi na raz i jeszcze kurwi.
Informacje dodatkowe:Napisałem to podanie bo słyszałem, że jesteście jedna z lepszych gildii na serwerze i warto do was dołączyć. Ściągnął mnie też mój kumpel ( Rasendori mowi czesc), z którym jak wczesniej już wspomniałem, grałem na HG.
Zapoznałem się z regulaminem, życze miłego dnia i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Bryndzus