In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Oldschool podanie

Go down 
+6
milair
Eloris
Teutoon
Telamont
Satanizer
Bronx
10 posters
AutorWiadomość
Bronx

Bronx

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 9:04 am

Informacje o Tobie
Imię: Bartek
Skąd jesteś: Radomsko

Informacje o Twojej postaci
*Nick: Oldschool
*Nick sprzed wipe: Bronx
*Lvl: Aktualnie 3
*Klasa: Priest
*Aktualny build: Expienie w Shadow
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: jaki bedzie potrzebny gildii (czyli pewnie Holy)
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: nie dziala armory
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
jeszcze mam nie pokonfigurowane, moge screena wrzucic pozniej

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: prawie 1,5 roku przed polroczna przerwa
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): na TBC Kara, Hyjal, Grull, Zul'Aman, na Wotlk tylko kilka prostych inst
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: In Flames
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): healer, melle dps, tank na slabszych instach
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): no aktualnie to makr nie mam na co, ale w przyszlosci tak, addony do expienia raczej standardowe, nie bede sobie poki co zasmiecal ekranu Smile

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: dni robocze : robocze dni ok 2-3h, weekendy wiecej
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): w dni robocze moze sie zdarzyc, w weekendy nie
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): nie
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): nigdy
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): posiadam

Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): kazdy kiedys wraca
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: chcialem wrocic juz wczesniej, ale jakies jazdy byly z postaciami i testami nowego patcha
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Teutoon, Hardrack
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak

Ostatnio zmieniony przez Bronx dnia Czw Lut 18, 2010 10:00 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Satanizer

Satanizer

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: hmmm   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 9:09 am

ZA
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 9:49 am

Bronx napisał:
screenshota nie posiadam lecz zrobiłem wcześniej krótki film pokazujący mój interface :
Inteligentne kopiowanie ^^

ZA
Powrót do góry Go down
Bronx

Bronx

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 9:59 am

Telamont napisał:
Bronx napisał:
screenshota nie posiadam lecz zrobiłem wcześniej krótki film pokazujący mój interface :
Inteligentne kopiowanie ^^

ZA

Wiedzialem ze cos mi to sie za dlugie wydaje Laughing
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 10:09 am

A co zrobiłeś ze swoim warkiem? ;d

ZA
Powrót do góry Go down
Bronx

Bronx

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 10:11 am

Teutoon napisał:
A co zrobiłeś ze swoim warkiem? ;d

ZA

Skasowalem, zeby sie nie kusic powrotem
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Oldschool podanie Left_bar_bleue2/2Oldschool podanie Empty_bar_bleue  (2/2)

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 11:01 am

ZA
Powrót do góry Go down
milair

milair

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 11:17 am

ZA Very Happy Very Happy
Powrót do góry Go down
Dimen

Dimen

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 12:55 pm

haha kurwa skasował warrka żeby go nie kusiło ;d
Skąd ja to znam....

ZA
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 3:24 pm

zrob maga to bede za.
Powrót do góry Go down
Bronx

Bronx

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 3:56 pm

A moge grac i magiem, klasa mi jest dowolna (oprocz Warriora). To co sie gildii najbardziej przyda
Powrót do góry Go down
Hardrack

Hardrack

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimePią Lut 19, 2010 2:13 am

za ^^ co innego mogę napisać
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimePią Lut 19, 2010 2:27 am

No, mag teraz szczególnie potrzebny
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimePią Lut 19, 2010 2:57 am

Rób co tam chcesz, a inva i tak dostaniesz bo byłeś już u nas. :p
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitimePią Lut 19, 2010 4:19 am

zrob tego maga , bo sie bardzo przyda ;]
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Oldschool podanie Empty
PisanieTemat: Re: Oldschool podanie   Oldschool podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Oldschool podanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico