In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Wojtek-Podanie

Go down 
+9
Rundaer
Eloris
Jeterohn
Telamont
Arsantaeth
Senyama
Czewski
Teutoon
Wojto15
13 posters
AutorWiadomość
Wojto15

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 11:56 am

Informacje o Tobie
Imię:Wojtek
Skąd jesteś:Z Konina
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:Niestety nie mam na komputerze

Informacje o Twojej postaci
*Nick:Kevero
*Nick sprzed wipe:Kevero
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:50
*Klasa:Palladin
*Aktualny build:Protection
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: Protection Lub Holy zalezy od potrzeb gildi
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: Armory nie działa
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:2 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Większość instancji TBC i Wotlk
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:Nie miałem żadnej
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): Tank I Heal
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):Do expienia używam x-perl qh Chat MoD
Wiecej Addonów narazie nie potrzebuję a na 80 na raidy oczywisce DPS Meter i Recount

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 4-5h
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):do 22 mam czas ale moge zawsze na potrzebe guild zostać
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Nie
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):Jedynie jak mi internet odcieli :
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Mam wpelnisprawny

Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Przeglądajac forum sangreal natknołem się na was i słyszałem o was dobre opinie jesteście gildia pve a pve to jest to co lubie Smile
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Ahoq -to moj brat
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania Tak zapoznałem sie z regulaminem
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 11:58 am

I tak nie mam pewnie głosu ale moge tylko poprosić o pozytywne rozpatrzenie podania mojego brata:)
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:09 pm

przeciw
Powrót do góry Go down
Czewski

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:34 pm

Zastrzeżenia wobec wieku... nie widziałem by ostatnio ktoś w podobnym wieku był pozytywnie rozpatrzony...przeciw ( i tak mój głos wiele nie znaczy , więc się nie przejmuj Very Happy )
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Wojtek-Podanie Left_bar_bleue99/99Wojtek-Podanie Empty_bar_bleue  (99/99)

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 1:33 pm

Jak już koledzy wspomnieli, ludzie są sceptycznie nastawieni na osoby młodsze, a czytając twoje podanie znalazłem kilka rażących błędów np. "natknołem" jednak jako ze Ahoq to twój brat jestem ZA.
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 3:30 pm

za - brat
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 12:53 am

młody wiek + błędy w pisowni itp. + 2 addony dające to samo ?

Brat nic nie zmienia. Gdyby trochę z nami pograł i miałbym okazję go poznać to wtedy by coś znaczyło.

PRZECIW
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 5:38 am

zAA. sam mam 14 lat robie bledy i co ?
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Wojtek-Podanie Left_bar_bleue2/2Wojtek-Podanie Empty_bar_bleue  (2/2)

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 6:59 am

ZA
Powrót do góry Go down
Rundaer

Rundaer

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 7:12 am

Omg omg omg... Że ma 14 lat to co Razz...
Tez mam 14 lat i jakos nie narzekacie ;PP

ZA Smile
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 7:17 am

Rodzina zawsze była przyjmowana dajcie mu szanse jak coś będzie nie tak to go wywalicie...
Ja też miałem 14 lat jak zostałem przyjęty i nawet nikt się nie zorientował :>
Gówno mam do gadania ale ZA Razz
Powrót do góry Go down
Davka

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 8:59 am

Znam wojtka on jest w porządku wiem że mój głos nie jest ważny ale jestem ZA Very Happy
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 9:23 am

Brat, więc ZA.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 9:29 am

Widzę już 3x przeciw + moj to razem 4. Podanie odrzucone.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Wojtek-Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Wojtek-Podanie   Wojtek-Podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Wojtek-Podanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» podanie