In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Davka

Go down 
+12
holly
Dimen
Eloris
gerart
Rayne
Telamont
yairomi
Naker
Inoue
Arsantaeth
Balumb
Davka
16 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Davka

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 1:24 pm

Imię:Dawid
Skąd jesteś:Konin
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Niestety nieposiadam Smile

*Nick:Davka
*Nick sprzed wipe:Davka
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:48
*Klasa:Druid
*Aktualny build:Feral
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: Zależy od potrzeb gildi
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: problem z armory .
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):

*Jak długo grasz w WoW'a: 2lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Wszystkie insty z TBC
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Executioners
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): Głównie Tank i nieraz DPS
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): na chwile obecną X-Perl i QH

*Ile średnio spędzasz czasu na grę: Różnie przeważnie gram po 4,5 godzin
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):Nie *Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Nie ;]
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Brak prądu
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):W pełni sprawny

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Jesteście gildią peve a ja uwielbiam gre pve Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: Sam wyszedłem,za mało ludzi
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Balumb Smile
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):owszem
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 1:59 pm

Jak najbardziej ZAAAAA !!! Very Happy dawac go do mnie Smile
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 2:13 pm

;] ten sie przynajmniej zarejstrował, a Ty Brudas nie podniecaj się tak, widze ze po doktorku się rozkręciłeś
xD

PS jestem za
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 2:47 pm

przeciw. sadze ze jakis prog lvlowy powinien byc.
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 3:21 pm

kurwa. ledwo co do guildi doszedles i myslisz ze twoj glos bedzie wazny ?
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 3:43 pm

Ja cie bronie a ty takie akcje ?;]
Piszę tylko bo znam swoje prawa i wierz mi na WKU też o nich nie zapomnę.
Nie musisz brać tego pod uwagę.
Powrót do góry Go down
Naker

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 4:03 pm

Za... ale pamietaj 5k golta widze jutro w mojej kieszeni! Razz
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 4:57 pm

SKąd znasz balumba?
Narazie przeciw.
Powrót do góry Go down
Davka

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeWto Lut 09, 2010 11:47 pm

Razem expiliśmy on swojego alta Amaranth a ja tego Druida Smile
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 2:25 am

ZA
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie Davka Left_bar_bleue0/0Podanie Davka Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 6:35 am

za ;P
Powrót do góry Go down
gerart

gerart

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 8:28 am

za
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:
Podanie Davka Left_bar_bleue2/2Podanie Davka Empty_bar_bleue  (2/2)

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 1:34 pm

PRZECIW!!!!!!!!!!!!!!! znam gościa ( i nie są to mile wspomnienia) jeżeli on zostanie przyjęty to ja odchodze!!
Powrót do góry Go down
Dimen

Dimen

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 1:50 pm

to jest pierdolony chuj oszust i ciota nie gram wiec nie pszie czy za czy przeciw ale to jest moje zdanie]
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 2:01 pm

Eloris i Dimen wiecej info :>
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 6:14 pm

jezeli to prawda to przeciw
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 7:26 pm

moar info gif
Powrót do góry Go down
Davka

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:38 am

Mogę wiedzieć chociaż o co chodzi jaki oszust co ja takiego zrobiłem?
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:52 am

Tez chcialbym wiedziec, narazie przeciw
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 5:24 am

O co biega ?
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 7:14 am

Wyjasniliśmy sobie sprawe z kolegą Davką i nie mam nic przeciwko za przyjeciem go do gildi. Oberwalo mu sie za błedy jego kolegi. Krótko mowiac jestem ZA
Powrót do góry Go down
Dimen

Dimen

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 7:15 am

jak wyżej. sorry davka ;p
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 8:35 am

albo ktos mi powie ocb
albo wpierdol
Powrót do góry Go down
Inoue

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 9:00 am

Sadze ze nasi kamraci mieli nieprzyjemne sytuacje z davkiem ale okazało się że jednak był to kolega davka który grał na jego postaci w tym czasie , nie mylę się ?
Powrót do góry Go down
Eloris

Eloris

Character sheet
Mleczna:

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 9:04 am

Zgadza sie
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Davka Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Davka   Podanie Davka I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Davka
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» podanie Ico