In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Grzybu podanie

Go down 
+4
Inoue
Creit
Czewski
Senyama
8 posters
AutorWiadomość
Grzybek
Gość

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 6:21 am

Imię:Radek
Skąd jesteś:Wroclove
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:nie teraz

*Nick:Grzybu
*Nick sprzed wipe:Grzybu
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: ------
*Lvl:80
*Klasa:human
*Aktualny build:tank 8 / 0/ 63
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: taki sam jak wyrzej Razz
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
Doedytuje to zaraz jak zrobie .
*Jak długo grasz w WoW'a:z 6 miechow
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):jako tank przerobilem hol /hos vh/ cos / gundak / up / uk / dtk / i onixe 10
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:company of heroes
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):tank / dps
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):markowanie uzywam jak nie zapomne Very Happy

*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 4-5 h
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):nie
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):nie dom i czasem w csa lige na eslu
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):tak musze wychodzic czasem z psem Wink no i chyba ze pradu nie ma Very Happy
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):tak - czas obiadu / pies/ goscie / rodzina przyszla
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):mam mikrofon Razz nawet swoje vt.

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):Przyjaciele
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:nie odszedlem jeszce jestem
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Margaret / inoue / ricco
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):huhu nie ;P

ps Razz klasa mialo byc Warrior Very Happy
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Grzybu podanie Left_bar_bleue99/99Grzybu podanie Empty_bar_bleue  (99/99)

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 9:41 am

Cytat :
Wszystko pięknie, ptaki ćwierkają, gołąbki gruchają, bociany niedługo do Polski wrócą, normalnie, aż człowiekowi chce się żyć. Jednak są jeszcze takie upierdliwe osoby, które składają podanie pisząc zdanie: "Jestem Zdzisia i lubię placki" i nagle okazuje się, że taka osoba zostaje przyjęta. Ze swojej strony mówię stanowcze NIE i każda osoba, która napisze beznadziejne podanie, nie stosując się do formularza, dostaje ode mnie Przeciw. Dodatkowo osoby, które nie zarejestrują się przy pisaniu formularza, dostają przeciw+(zależnie od humoru) zablokowanie tematu.

*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Margaret / inoue / ricco

Skąd ich znasz? WoW/RL?

Wstrzymuję się dopóki nie dasz odpowiedzi.

1.Cały czas się nie zarejestrowałeś(co oznacza, że nawet nie przeczytałeś tego tekstu, co Ci wkleiłem)
2. "wyrzej" "Doedytuje" " jeszce" "narapwde" "Jedai" "Wroclove"

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Pon Lut 08, 2010 11:04 am, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Grzybek
Gość

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 10:34 am

WoW

Uczyli mnie poczatkow gry Razz tak narapwde.
i bylem z nimi zawsze w gildi Razz cos jak wlasna zrobiona druzyna.;S i poprostu chce byc dalej z nimi i wspierać moimi mocami Jedai Wasza Gildie . Wink
Powrót do góry Go down
Czewski

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 10:36 am

Zarejestruj się na forum...również w chwili obecnej się wstrzymam
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 11:07 am

Przeciw, masa błędów. Odwalone podanie. Nie zarejestrowałeś się, a po za tym human to nie klasa. scratch
Powrót do góry Go down
Inoue

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 11:39 am

Oj kochani nie bądzcie takie buraczki Smile Grzybu jest super . Smile STANOWCZE ZA!!
Powrót do góry Go down
gerart

gerart

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 11:53 am

jak sie zarejestrujesz bede za narazie przeciw rabbit
Powrót do góry Go down
Inoue

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 11:55 am

ale on sie już zarejestrowal Wink
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 12:17 pm

Cytat :
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:nie odszedlem jeszce jestem

Zatem dlaczego zdecydowałeś się zmienić gildię na naszą?
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 1:42 pm

powiem jedno . PRZECIW I CHUJ ! .
bylem z tym kolesiem na raidzie, i nie mam zamiaru byc z nim w guildi.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 5:09 pm

Creit napisał:
Przeciw, masa błędów. Odwalone podanie. Nie zarejestrowałeś się, a po za tym human to nie klasa. scratch

jestem zarejestrowany ;S tylko nie zauważyłem ze nie ma auto loginu . bo pisało automatyczne przekierowanie

każdy robi błędy Pozatym mam prawo Wink

Czytaj podanie do końca. dałem PS. klasa miała być warrior Wink

Zatem dlaczego zdecydowałeś się zmienić gildię na naszą?
- Zmieniam ponieważ chce być ze znajomymi z wowa którzy tak naprawdę mnie w to wciągnęli
= Chęć rozwinięcia samego siebie. Wink

Balumb Super;) ze byleś ze mną na rajdzie czy czymś takim.
Pamiętaj ze nie zawsze człowiekowi wychodzi choć się stara.

a jak mowie to mowie Wink dotrzymoje slowa o to doedytowane zdjecie
Grzybu podanie Beztytuulom
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitimePon Lut 08, 2010 10:26 pm

nie kocha balumba
juz go lubie
przyjety
napisz do mnie na /w o przyjecie
jak ja Cie nie pokocham to Cie wyrzuce
co mi szkodzi dac Ci szanse
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Grzybu podanie Empty
PisanieTemat: Re: Grzybu podanie   Grzybu podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Grzybu podanie