In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Inoue.

Go down 
+5
Arsantaeth
Teutoon
Margaret
Balumb
Inoue
9 posters
AutorWiadomość
Inoue

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimePią Lut 05, 2010 2:08 pm

Imię:Maciek
Skąd jesteś:Garwolin
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:http://c33.grono.net/25/78/gallery-94129510-500x500.jpg

*Nick:Inoue
*Nick sprzed wipe:brak
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:72
*Klasa:Priest
*Aktualny build:Shadow Razz
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: pod heal generalnie muszę się jeszcze zastanowić dokłądniej
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: problem z armory .
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): wczoraj zainstalowałem WoW'a po pólrocznej przerwie Smile https://2img.net/r/ihimizer/img524/745/wowscrnshot020510220323.jpg

*Jak długo grasz w WoW'a: około 4-5 lat
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Kara, grull , Magtheridon's Lair, hmm i wiele wiele innych Smile
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Avengers (?) Razz
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): heal Smile tylko to mnie kręci
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): na chwile obecną nic poza q helperem ale zamierzam heal bota zainstalować i tym podobne

*Ile średnio spędzasz czasu na grę: oj od rana do wieczora no life totalny Very Happy
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): w tygodniu może być problem który nazywa się mama ale w weekendy luz Smile
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Nie ;]
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Braku światła lub problemy z internetem
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): mam zepsuty. ;( ale słuchawki mam sprawne Razz

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): Oh wracam do gry po bardzo długiej przerwie Smile I pare osob mi was poleciło Smile
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: Nie zostałem.
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Margaret Smile hehe odkąd gram na tym serwerze Smile
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):owszem
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimePią Lut 05, 2010 2:12 pm

za , prey sie przyda ;d
Powrót do góry Go down
Margaret

Margaret

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimePią Lut 05, 2010 2:22 pm

Jak najbardziej zaaaaa!!!!! To mój kumpel i dobry gracz:P Przyda Wam sie prey zwlaszcza ze ja po feriach przestaje graćSmile
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimePią Lut 05, 2010 4:12 pm

za ;]
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimeSob Lut 06, 2010 1:00 am

za;] podoba mi sie podanie ;]
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimeSob Lut 06, 2010 3:55 am

fajna fota xD .. za Razz
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie Inoue. Left_bar_bleue0/0Podanie Inoue. Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimeSob Lut 06, 2010 3:58 am

za :p
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimeSob Lut 06, 2010 8:49 am

ZA
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie Inoue. Left_bar_bleue99/99Podanie Inoue. Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitimeSob Lut 06, 2010 9:06 am

Za, chociaż jesteś brzydki Sad Przyjęty, zgłoś się do kogoś z rady.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Inoue. Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Inoue.   Podanie Inoue. I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Inoue.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico
» PODANIE