In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Satana

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Satanizer

Satanizer

Podanie Satana Empty
PisanieTemat: Podanie Satana   Podanie Satana I_icon_minitimePon Lut 01, 2010 12:35 pm

Imię:Waldek
Skąd jesteś:Czernichów
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
Nie mam
Informacje o Twojej postaci
*Nick:Satanizer , Als , Alsvartyr
*Nick sprzed wipe: jak wyżej
*Lvl:2 Razz
*Klasa: Lock
*Aktualny build: Affli
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Destro
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:armory coś nie działa

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:4 lata z przerwami
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):wszystkie na tbc , na wotlk wszystkie hero , naxx,czasami os 10/25 ale na innym serverze
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:Hordecore ;]
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):DPS
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):threat meter i uniwersalne addony

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:2-3 h dziennie , chyba ze raid to odpowiednio dłużej
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):może się zdarzyć czasem ,że nie będe w stanie iść na raid ale wtedy informuje wcześniej , że nie dam rady dzisiaj etc Smile
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):Komp jest mój i będe go pierdolił czy się to komuś podoba czy nie ... Smile
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):mam mica

Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): powrót do znajomych i chęć gry w dobrej gildie , jaką kiedyś było Hordecore a teraz mam nadzieje IF
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:zaczynam grać po przerwie , nigdzie wcześniej nie byłem
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Marquiz , Leckter , Warfar , Nanai, Tifek , Yairomi , Shin , Avarahil i reszte ekipy z Hordecore . Znamy się z wielu godzin spędzonych razem na raidach Wink
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):tak
Powrót do góry Go down
marquizzz

marquizzz

Podanie Satana Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Satana   Podanie Satana I_icon_minitimePon Lut 01, 2010 12:38 pm

dolaczcie go jak najszybciej,znam tego ziomka 17 lat...on musi tu byc!!Razz specjalnie dla was przeszedl do ally,bo wczesniej gral 4 lata w hordzie...
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie Satana Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Satana   Podanie Satana I_icon_minitimePon Lut 01, 2010 2:12 pm

Za. Przyjęty. Zgłoś się do jakiegoś geja online...
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Satana Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Satana   Podanie Satana I_icon_minitimePon Lut 01, 2010 10:05 pm

Zgłos sie do jakiegos geja czyli Yairomi, Ein, a jak chcesz to balumb cie podexpi zebys szybciej wystartowal. Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Satana Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Satana   Podanie Satana I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Satana
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie :)
» podanie Ico