In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie - Disney

Go down 
+3
Senyama
Jeterohn
Disney
7 posters
AutorWiadomość
Disney

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 3:59 am

Informacje o Tobie
Imię: Szymon
Zdjęcie: dodam, jeśli zostanę przyjęty

Informacje o postaci
*Nick: Disney
*Nick sprzed wipe: brak
*Lvl: 13
*Klasa: Rogue
*Aktualny build: ass/subtlety
*Build na max lvl: ass/subtlety z innymi talentami. Ułożę sobie według potrzeb gildii, to znaczy jeśli będziemy więcej raidować niż chodzić na pvp, to ułożę coś pod pve.
*Link do armory: http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=201666
*Screen: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2v0cz21.jpg

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: 4 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): przerobiłem wszystkie większe instancje, zarówno z tbc, jak i z wotlk. Wszystko zależnie od moich potrzeb. Raczej nie mam problemu z lokalizacją czegokolwiek.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: brak
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): wszystkie
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): używam carbonite, cartographera i recount.

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 5-6h
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): nie ma z tym problemu
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): czasami mama wchodzi na nk Very Happy oczywiście, to żart
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie, jestem najsilniejszy w rodzeństwie Smile
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): brak
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): mam vt i sprawny mikrofon. Chętnie też będę wchodził

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): ponieważ mam tam kolegę, który mówi, że są u was bardzo mili ludzie, na poziomie. Tego właśnie szukam.
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: brak
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Avensus, znam go od małego. To kolega z rl.
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak.

Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.
Pozdrowienia,
Disney.
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 4:45 am

za
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie - Disney Left_bar_bleue99/99Podanie - Disney Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 6:15 am

Good damyt! xD Myślałem, że masz 13lat Smile Jestem ZA

Ostatnio zmieniony przez Senyama dnia Pią Sty 29, 2010 9:02 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Naker

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 6:59 am

ZA
Powrót do góry Go down
Sylvien

Sylvien

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 7:35 am

Mimo ze jestem juz staruchem i nie gram to mge dac Ci popracie ale jedno pytanie czemu expisz w assa/ sub a nie sub/combat ??
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 9:29 am

za , podoba mi sie
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 9:41 am

przyjety
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie - Disney Empty
PisanieTemat: Re: Podanie - Disney   Podanie - Disney I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie - Disney
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico