Thunder
| Temat: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 6:38 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Thunder dnia Sro Sty 27, 2010 6:52 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Rayne
Character sheet Mleczna: (0/0)
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 6:41 am | |
| za, tylko daj linka do armory | |
|
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 7:24 am | |
| Nie wypełniłeś formularza rekrutacyjnego. | |
|
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 7:28 am | |
| Wrzuć ss swojego UI, build jakim planujesz grać. | |
|
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 7:29 am | |
| | |
|
Balumb
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 7:36 am | |
| Za , Kamila glos sie nie liczy ! | |
|
Telamont
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 7:37 am | |
| Nie użył formularza rekrutacyjnego, nawet nie czytam treści.
Żeby mnie kto źle nie zrozumiał ale skoro kandydat nie jest zainteresowany naszym regulaminem chociażby rekrutacji, to czemu ja (jako przedstawiciel i osoba identyfikująca się z tą gildią) mam być zainteresowany tym co on napisał?
Jakby mu zależało to nie dość że by doczytał i się zastosował do wytycznych to bardziej ogarnięty by zajrzał do innych zgłoszeń zobaczyć na co i jak zwracamy uwagę...
Przeciw | |
|
Senyama
Character sheet Mleczna: (99/99)
| Temat: Re: Podanie Thunder Sro Sty 27, 2010 9:22 am | |
| - Jakiś nuub napisał:
- Wszystko pięknie, ptaki ćwierkają, gołąbki gruchają, bociany niedługo do Polski wrócą, normalnie, aż człowiekowi chce się żyć. Jednak są jeszcze takie upierdliwe osoby, które składają podanie pisząc zdanie: "Jestem Zdzisia i lubię placki" i nagle okazuje się, że taka osoba zostaje przyjęta. Ze swojej strony mówię stanowcze NIE i każda osoba, która napisze beznadziejne podanie, nie stosując się do formularza, dostaje ode mnie Przeciw. Dodatkowo osoby, które nie zarejestrują się przy pisaniu formularza, dostają przeciw+(zależnie od humoru) zablokowanie tematu.
Przeciw. Podanie odrzucone. | |
|
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie Thunder Pią Sty 29, 2010 7:54 am | |
| przeciw, podanie do dupy poza tym pamietam cie jak mi spamowales wisp kiedys o przyjecie | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie Thunder | |
| |
|