In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Thunder

Go down 
+5
Creit
yairomi
Natalka
Rayne
Thunder
9 posters
AutorWiadomość
Thunder

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 6:38 am

Nick: Thunder
Rouge 80lvl assassination
profesje to skinning i leatherworking
gram od 3 lat
z In Flames znam Rayne
Mam na imię Zbyszek mam 24 lata.
Pozdro all.
http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=2604

Ostatnio zmieniony przez Thunder dnia Sro Sty 27, 2010 6:52 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Podanie Thunder Left_bar_bleue0/0Podanie Thunder Empty_bar_bleue  (0/0)

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 6:41 am

za, tylko daj linka do armory Razz
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 7:24 am

Nie wypełniłeś formularza rekrutacyjnego.
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 7:28 am

Wrzuć ss swojego UI, build jakim planujesz grać.
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 7:29 am

przeciw
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 7:36 am

Za ,
Kamila glos sie nie liczy !
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 7:37 am

Nie użył formularza rekrutacyjnego, nawet nie czytam treści.

Żeby mnie kto źle nie zrozumiał ale skoro kandydat nie jest zainteresowany naszym regulaminem chociażby rekrutacji, to czemu ja (jako przedstawiciel i osoba identyfikująca się z tą gildią) mam być zainteresowany tym co on napisał?

Jakby mu zależało to nie dość że by doczytał i się zastosował do wytycznych to bardziej ogarnięty by zajrzał do innych zgłoszeń zobaczyć na co i jak zwracamy uwagę...

Przeciw
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Podanie Thunder Left_bar_bleue99/99Podanie Thunder Empty_bar_bleue  (99/99)

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimeSro Sty 27, 2010 9:22 am

Jakiś nuub napisał:
Wszystko pięknie, ptaki ćwierkają, gołąbki gruchają, bociany niedługo do Polski wrócą, normalnie, aż człowiekowi chce się żyć. Jednak są jeszcze takie upierdliwe osoby, które składają podanie pisząc zdanie: "Jestem Zdzisia i lubię placki" i nagle okazuje się, że taka osoba zostaje przyjęta. Ze swojej strony mówię stanowcze NIE i każda osoba, która napisze beznadziejne podanie, nie stosując się do formularza, dostaje ode mnie Przeciw. Dodatkowo osoby, które nie zarejestrują się przy pisaniu formularza, dostają przeciw+(zależnie od humoru) zablokowanie tematu.

Przeciw. Podanie odrzucone.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitimePią Sty 29, 2010 7:54 am

przeciw, podanie do dupy poza tym pamietam cie jak mi spamowales wisp kiedys o przyjecie
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Thunder Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Thunder   Podanie Thunder I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Thunder
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico
» PODANIE