In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie-Draien

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
draien

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitimeWto Sty 26, 2010 2:26 am

Informacje o Tobie
Imię:Paweł
Skąd jesteś:Okolice Suwałk
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
Nie poddam bo Jetheron mnie potem znajdzie....

Informacje o Twojej postaci
*Nick:Draien
*Nick sprzed wipe:Darax
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:34
*Klasa:Druid
*Aktualny build:Feral
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Resto/Balance
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=183460
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):Nie potrzebny mi zbędny badziew

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a:1 rok
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Znam taktyki na wszystkie instancje na których byl rathis) VoA,Onyxia)
*W jakiej gildii byłeś wcześniej:-
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):DPS
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):nie używam

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę:Zalezy od Rathisa Razz
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):Tak
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):tak
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):Tak...
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):nie
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):tak, mam i uzywam

Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:-
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Rathis,Hybryd
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania):tak
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitimeWto Sty 26, 2010 3:44 am

oooj ten wiek sorry przeciw
Powrót do góry Go down
Darahu
Rada Gildii
Darahu

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitimeWto Sty 26, 2010 6:11 am

przeciw

mamy jedno 14 w gildi wiec starczy Very Happy
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitimeWto Sty 26, 2010 6:25 am

Jednego z moich lepszych kumpli poznałem jak miał 13 i naprawdę intelektualnie niewiele na to wskazywało, więc to mnie nie odstrasza.

Ale ta dyspozycyjność w czasie trwania rajdu dość niesprecyzowana :/

Jak i określenie addonów mianem "badziew". Wielu z nas nie wyobraża sobie wydajnej gry bez tego badziewu, więc taka opinia w pewnym sensie świadczy o niewiedzy.

Wymyśl coś i dopisz tak żeby nam się spodobało. Bycie kopią Rathisa mnie nie przekonuje.
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitimeWto Sty 26, 2010 7:08 am

odrzucone, zamykam
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie-Draien Empty
PisanieTemat: Re: Podanie-Draien   Podanie-Draien I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie-Draien
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie :)