Informacje o TobieImię: Piotrek
Skąd jesteś: okolice Białegostoku
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać:
Informacje o Twojej postaci*Nick:Miqro
*Nick sprzed wipe: nie grałem na Sangrealu wcześniej
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl:8
*Klasa:Warlock
*Aktualny build:affiction/demonology
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: destruction/demonology
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=198500*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
https://2img.net/r/ihimizer/img714/4562/wowscrnshot012510110737.jpg-kgpanels
-dominos
-xloot
-sexy map
-omnicc
-atlas loot
-omen
-recount
-forte exorcist
-satrina buff frames
-auctioner
-bagnon
-big wigs
-button faced
-grid
-msbt
-prat
-quartz
-pitbull
-raiting busters
-quest helper
-tiptac
Gotowe ui od Poptisse z Ensidi plus kilka moich dodatków bez których obyć się nie mogę
Doświadczenie*Jak długo grasz w WoW'a: 3 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Kara,Gruul,Magda,SSC,TK, Naxxramas (10 men) all hero i normal 5 men z tbc i uk,up,hol,hos,vh,an,tok,stratholme,nexus,gundrak normal i hero z wotlk
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Rebels (Dreams of Freadom,Hellground),Husaria (Gaiming Consorcium)
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): dps, tank
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): diamond threat meter lub omen,recount, deadly boss mod lub big wigs,group calendar, quick dkp ,makra w zależności od roli pełnionej w raidzie;)
Dyspozycyjność*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 5-6h
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):
uczę się zaocznie co czasami może skomplikować sytuacje,no i niestety dziele komputer z ojcem i siostrą
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):
niestety właśnie dziele komputer z siostrą i ojcem przynajmniej póki co;)
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń):
raczej jest to mało prawdopodobne,bo zwykle staram się udostępnić komputer wcześniej dla rodziny żeby spokojnie móc poraidować
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): zdarzyło mi się lecz takie sytuacje są bardzo rzadkie i zwykle z nagłych przyczyn niezależnych od mojej osoby
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): posiadam ventrillo i w pełni sprawne słuchawki z mikrofonem i używam ich nie tylko z powodu raidów ale żeby zwyczajnie z ludźmi pogadać
Informacje dodatkowe*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń):jesteście gildia bardzo dobra gildia PVE, ważna jest dla was również atmosfera i przygoda jaka jest wow,wspólne raidy, gawędzenie na vt do 2 w nocy jak nie później,bo jak to kiedyś powiedziała mi jedna osoba,wow to nie gra to ludzie za postaciami hehe;)
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):niestety nie miałem przyjemności;)
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): tak
Od Siebie: od początku mojej przygody z wowem grałem PVE,ubierałem się nie dlatego że kogoś znałem ale dlatego że ogarniałem swoją postać i PVE też, zawsze przygotowany na raidy (potki,mixy,scrole,jedzonka, vt, znajomość taktyki na bossa). Grałem wieloma postaciam (2xmag,3xwarrior(2xprot),shaman ench,warlock,druid), w miarę możliwości staram się pomagać innym graczom,stać się aktywnym elementem gildii,czy będę miał możliwość wykazać się w IF to zależy od was;)