In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie Curriculum Vitae(CV)

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
laqum

podanie Curriculum Vitae(CV) Empty
PisanieTemat: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimeNie Sty 24, 2010 12:38 pm

Informacje o Tobie
Imię:Jacek
Skąd jesteś: Sieradz
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Nie mam Sad

Informacje o Twojej postaci

*Nick:Laqum
*Nick sprzed wipe:Dopiero gram od dzisiaj na tym prywacie
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: Nie to moja pierwsza postać na tym prywacie
*Lvl: 5 i rośnie Smile
*Klasa:Paladin
*Aktualny build:talentów nie mam jeszcze ale mam zamiar ustawiać się na Holy
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: jak wyżej na Holy
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: http://wow.sangreal.lt/wowd2/?player=201196
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: ok. rok czasu
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): łoj no wybaczcie ale nie pamiętam.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Na tym prywacie w żadnym
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): najczęściej healer
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):tak, quest helper Smile

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: od 4 do 5 godzin, staram się prowadzić aktywny tryb życia Smile
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): od piątku do niedzieli nawet do 4 w nocy:)
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): siostra studiuje w Wawie, więc cały komp dla mnie Smile
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu):tak pamiętam, że zapomniałem o zupie, która zaczęła kipieć Smile Ale to i tak był potem DC
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd):Mam sprawny mikrofon

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): oczekuje miłej atmosfery, pomocy z drugiej strony, ale i sam potrafię pomagać innym. Dużo słyszałem na wasz temat i zapewne będzie to gildia wprost na moje potrzeby Smile
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: jak wyżej gram dopiero parę godzin na tym prywacie. Nie miałem jeszcze okazji Smile
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Nie Sad
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Jak najbardziej

*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania

Pozdrawiam
Jacek (Laqum)
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimeNie Sty 24, 2010 12:50 pm

hmm nie bardzo mnie przekonuje, poczekam na wypowiedz innych, jak narazie jestem przeciw
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimeNie Sty 24, 2010 1:48 pm

" oj nie pamietam "
gdyby nie to moze nawet bylbym za mimo ze pala heali nam nie brakuje ostatnio
za to moonkin by sie przydal albo ele shammy

Jak sobie przypomnisz co raidowales to sie zastanowie
poki co przeciw
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimeNie Sty 24, 2010 2:09 pm

Przeciw, proponuje spróbować jeszcze raz na 80 lvlu. ^^
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimePon Sty 25, 2010 3:49 am

luki w pamięci...

przeciw
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitimePon Sty 25, 2010 9:35 am

Odrzucone.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: podanie Curriculum Vitae(CV)   podanie Curriculum Vitae(CV) I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie Curriculum Vitae(CV)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» podanie
» Podanie Dar
» Podanie JuQ
» podanie

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach