In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie Barghest

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
barghest

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 2:23 pm

Imię : Adrian
Jestem z Chojnic <woj. Pomorskie>

Info o postaci:

Paladin Barghest, lvl 10 ale mam pover lvling ;D
Na tym serverze gram po raz pierwszy.
Bulid : Retri PvE

Doświadczenie :
Gram od wejscia 2.3.3...
Byłem GM na kilku polskich privach, zajmowałem się skryptowaniem instancji.
Na raidach gram rolę DPSa, i tylko dpsa;]
Addons : Recount, Critline, IceHUD

Dyspozycyjność :

Mimo nauki w liceum mam mnóstwo czasu na grę, jestem zawsze od ok. 16 do 24 albo dłużej, weekendy zalezy, ale zazwyczaj kosze w wow;] Mam własny komputer.Co do ventrillo jestem nawet za, ponieważ pomaga to się dobrze zgrać. Niestety mic mam spalony, ale zamierzam zakupic niedługo porzadny nowy.

Info dodatkowe : Zmieniłem server, z żadnej guild mnie jeszcze nie wyrzucono. Niestety nie mogę się powołać na nikogo z IF, nikogo jeszcze nie znam na serverze. Chcę do Was dołączyć ponieważ szukam solidnej rozgarniętej ekipy PvE z którą można ubić coś więcej niż trashe.

Pozdrawiam
Barghesto>

PS. Dodam ze strasznie brakuje mi tego zielonego chatu i gadania o pierdolach ;q

Ostatnio zmieniony przez barghest dnia Sro Sty 20, 2010 5:14 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 3:59 pm

jak dla mnie za ;]
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 4:12 pm

ZA
ps. Co skryptowałeś/gdzie? Mógłbyś podac jakiś przykład?
Powrót do góry Go down
barghest

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 4:17 pm

skryptowalem prawie wszystko na TBC... bylem Adminem pozniej gm na Ivil.pl, Darkivil oraz ixion. GM porządkowy na Disperseddreams oraz na kilku smiesznych privatach ktorych nazw nawet nie pamietam Very Happy
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 5:33 pm

Jak zobaczyłem lvl to sobie pomyślałem "omg przeciw", ale po przeczytaniu reszty podania myślę, że można dać ci szansę.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 8:03 pm

jebac lvl
przyjety
zglos sie do kogos z rady
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie Barghest Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barghest   podanie Barghest I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie Barghest
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics