| Driver-podanie | |
|
+5Arsantaeth Telamont Balumb Jeterohn driver 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
driver
| Temat: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 12:32 pm | |
| Nick: DriverKlasa: WarlockLVL: 70Lat: 18Aktualny build: Affliction(56/0/15) Mam na imie Dawid w world of warcraft gram 2 lata mam spore doswiadczenie w tej grze.Wczesniej na tbc z przed wipe gralem rouge 70 lvl Nick Eilte,szybko nabijam lvl Wczesniej gralem także na Avalonei lecz za bardzo zbugowany server dopuki nie odkryłem Sangreal.Posiadam zaliczone instancje z przed wipe takie jak : -tempest keep -hellfire citadel -auchindoun | |
|
| |
Jeterohn
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 12:53 pm | |
| | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 1:26 pm | |
| Poporzedni tematUpierdliwy... Sposób w jaki sformatowałeś tekst mnie odstrasza. Na chwilę obecną się wstrzymam od głosu. | |
|
| |
driver
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 1:29 pm | |
| - Telamont napisał:
- Poporzedni temat
Upierdliwy...
Sposób w jaki sformatowałeś tekst mnie odstrasza.
Na chwilę obecną się wstrzymam od głosu. Temat zablokowany nie moge go edytowac a liczyłam na pozytywne rozpatrzenie 65lvl a teraz 70lvl w 2 dni expienia . | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 1:45 pm | |
| Ja dalbym mu szanse, jesli sie nie wykaze to pozegnamy sie. | |
|
| |
Arsantaeth
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 2:13 pm | |
| ja bym był za ;] pisze drugi raz widać mu zależy ;] | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 6:04 pm | |
| a ja bym chcial wiedziec jakim cudem mozna jednoczesnie powiedziec ze sie costam raidowalo i swierdzic ze sie nie pamieta nazw instancji | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Wto Sty 19, 2010 11:25 pm | |
| przeciez Twoje podanie zostalo odrzucone ^^
poza tym mam pewne obiekcje ;/ mowiesz ze grales 2 lata i masz spore doswiadczenie i zaliczyles tylko 3 marne instancje? zadnego rajdu? to w czym masz wlasciwie doswiadczenie? | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 1:54 am | |
| ZA !!!!!!!!!!!!! MOWIE jak sie nie sprawdzi to sie pozegnamy . i koniec gadki . | |
|
| |
Rayne
Character sheet Mleczna: (0/0)
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 2:21 am | |
| | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 3:35 am | |
| jak kurwa szanse jak było już odrzucone 2 dni temu? to jak tak każdy będzie mógł sobie 2 raz napisać i go weźmiemy to może w ogóle zniesiemy ten i tak badziewny formularz i będziemy brać ludzi na zasadzie ze ktoś napisze w grze do kogoś z "In Flames": "ee, mam na imię tadek i mam farloka na 15 lvl bylem już pod stormwindem wiec mam doświadczenie w grze, daj infa do g" ja chciałbym uslyszec odpowiedzi na swoje pytania i zamykam ;p | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 5:26 am | |
| | |
|
| |
Balumb
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 7:44 am | |
| Driver napisz coś więcej o sobie, napisz jakie są Twoje mocne strony , powiedz mi jeszcze cos o warlocku. | |
|
| |
Jeterohn
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 10:07 am | |
| creit ty i tak nie grasz, to jaka ci roznica. | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 11:04 am | |
| jete gram tylko na hunterze mojej kobiety, niestety nie rajduje narazie. Ale to ze nie rajduje nie znaczy ze mam gildie w dupie albo to jakich widze w niej ludzi, rozumiem ze jak byl trudny okres to takie podania mogly przechodzic, ale teraz kiedy nie wejde to jest 20 ludzi online i jak ktos pisze ze ma doswiadczenie, bo byl na 3 instancjach ^^ to musze to wyrazic swoja dezaprobate dla takich "cudow" | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Driver-podanie Sro Sty 20, 2010 8:10 pm | |
| ja pierdole... balumb,jeter PODANIE ZOSTALO ODRZUCONE zamykam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Driver-podanie | |
| |
|
| |