In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Driver-podanie

Go down 
+5
Arsantaeth
Telamont
Balumb
Jeterohn
driver
9 posters
AutorWiadomość
driver

driver

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 12:32 pm

Nick:Driver
Klasa:Warlock
LVL:70
Lat: 18
Aktualny build: Affliction(56/0/15)
Driver-podanie Driver
Mam na imie Dawid w world of warcraft gram 2 lata mam
spore doswiadczenie w tej grze.Wczesniej na tbc z przed
wipe gralem rouge 70 lvl Nick Eilte,szybko nabijam lvl Smile
Wczesniej gralem także na Avalonei lecz za bardzo zbugowany
server dopuki nie odkryłem Sangreal.Posiadam zaliczone instancje
z przed wipe takie jak :

-tempest keep
-hellfire citadel
-auchindoun
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 12:53 pm

za
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 1:08 pm

za
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 1:26 pm

Poporzedni temat

Upierdliwy...

Sposób w jaki sformatowałeś tekst mnie odstrasza.

Na chwilę obecną się wstrzymam od głosu.
Powrót do góry Go down
driver

driver

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 1:29 pm

Telamont napisał:
Poporzedni temat

Upierdliwy...

Sposób w jaki sformatowałeś tekst mnie odstrasza.

Na chwilę obecną się wstrzymam od głosu.

Temat zablokowany nie moge go edytowac a liczyłam na pozytywne rozpatrzenie 65lvl a teraz 70lvl w 2 dni expienia .
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 1:45 pm

Ja dalbym mu szanse, jesli sie nie wykaze to pozegnamy sie.
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 2:13 pm

ja bym był za ;] pisze drugi raz widać mu zależy ;]
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 6:04 pm

a ja bym chcial wiedziec jakim cudem mozna jednoczesnie powiedziec ze sie costam raidowalo i swierdzic ze sie nie pamieta nazw instancji
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeWto Sty 19, 2010 11:25 pm

przeciez Twoje podanie zostalo odrzucone ^^

poza tym mam pewne obiekcje ;/ mowiesz ze grales 2 lata i masz spore doswiadczenie i zaliczyles tylko 3 marne instancje? zadnego rajdu? to w czym masz wlasciwie doswiadczenie?
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 1:54 am

ZA !!!!!!!!!!!!!
MOWIE jak sie nie sprawdzi to sie pozegnamy . i koniec gadki .
Powrót do góry Go down
Rayne

Character sheet
Mleczna:
Driver-podanie Left_bar_bleue0/0Driver-podanie Empty_bar_bleue  (0/0)

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 2:21 am

za
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 3:35 am

jak kurwa szanse jak było już odrzucone 2 dni temu? to jak tak każdy będzie mógł sobie 2 raz napisać i go weźmiemy to może w ogóle zniesiemy ten i tak badziewny formularz i będziemy brać ludzi na zasadzie ze ktoś napisze w grze do kogoś z "In Flames": "ee, mam na imię tadek i mam farloka na 15 lvl bylem już pod stormwindem wiec mam doświadczenie w grze, daj infa do g" ja chciałbym uslyszec odpowiedzi na swoje pytania i zamykam ;p
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 5:26 am

Ja narazie przeciw.
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 7:44 am

Driver napisz coś więcej o sobie, napisz jakie są Twoje mocne strony , powiedz mi jeszcze cos o warlocku.
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 10:07 am

creit ty i tak nie grasz, to jaka ci roznica.
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 11:04 am

jete gram tylko na hunterze mojej kobiety, niestety nie rajduje narazie. Ale to ze nie rajduje nie znaczy ze mam gildie w dupie albo to jakich widze w niej ludzi, rozumiem ze jak byl trudny okres to takie podania mogly przechodzic, ale teraz kiedy nie wejde to jest 20 ludzi online Razz i jak ktos pisze ze ma doswiadczenie, bo byl na 3 instancjach ^^ to musze to wyrazic swoja dezaprobate dla takich "cudow"
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitimeSro Sty 20, 2010 8:10 pm

ja pierdole...
balumb,jeter PODANIE ZOSTALO ODRZUCONE
zamykam
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Driver-podanie Empty
PisanieTemat: Re: Driver-podanie   Driver-podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Driver-podanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics