In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Malanovsky Podanie

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Bronex
Gość

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 6:05 am

Nick: Malanovsky
Klasa: Druid
LVL:80
Aktualny build: feral tank/feral dps

Witam, mam na imie Bronek. W WoWa gram 3 lata. Na co dzień uczęszczam do technikum(4klasa), więc jak można by się domyślić mam 21 lat.
Chciałbym bardzo byc w jakiejś gildii, bo granie samemu jest nudne Sad A tu ponoc każdego przyjmują Razz
Na tym serverze gram dopiero od niedawna, 2 miesiace zajeło mi wbicie lvlu.
Narazie niemam żadnych dobrych itemków, ale ostro chodze na heroiki i raz załapałem się na Onyxie Very Happy
Zanim grałem na tym serverze spędzałem dużo czasu na grze pvp na Nexusie również druidem i miałem tam DK tez na 80 lvlu ;p
Dziennie gram około 3 godziny zawsze po szkole, a w weekendy siedzę nawet cały dzień Smile

Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 6:08 am

Za ten nick dam ci ZA Very Happy

EDIT:
chociaz nie.. wstrzymuje sie narazie, pokaz link do armory
Powrót do góry Go down
Malanovs
Gość

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 8:11 am

nieda się bo stronka sanga nie działa ;/
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 8:26 am

wstrzymuje sie - nie ma Cie na armory...
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 8:26 am

JEzeli bedziesz tankiem to ZA
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimeNie Sty 10, 2010 1:18 pm

przeciw, nie trawie ściemy.....
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimePon Sty 11, 2010 1:45 am

Malanovsky wg armory nie istnieje.

Stanowczy Przeciw urojonym altom Yairomiego z NK !!
Powrót do góry Go down
moy
Rada Gildii
moy

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitimePon Sty 11, 2010 3:31 am

to fakt podanie troszke smierdzi.
21 lat to 4klasa? pozmienialo sie, dawniej to byly juz studia, albo trzyletni bahor i praca w tesco Razz
Jednak jestem pozytywnie nastawiony na ta postac. Daj linka do armory (albo popraw nick bo sie nic nie wyswietla)
Ogolnie to jestem za. Wole takich nieubranych 21latkow z ktorymi mozna pogadac niz... tych krzyczacych dzieciakow Razz

P.S. mylisz sie, do nas nie kazdy sie dostanie. Niektorzy skladaja podania juz poraz ktorys a dalej jestesmy na NIE Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Malanovsky Podanie Empty
PisanieTemat: Re: Malanovsky Podanie   Malanovsky Podanie I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Malanovsky Podanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie Dar