In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Kelly/Willi - Rekrutacja

Go down 
+3
Wiwernus
Warfar
Senti
7 posters
AutorWiadomość
Kelly/Wi
Gość

Kelly/Willi - Rekrutacja Empty
PisanieTemat: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 5:50 am

Imię*:Radosław
Wiek*:17 lat
Skąd jesteś:Zabrze
Klasa*:Mage/Priest
Build*:Arcane/fire - Jak wolicie-/-Shadow/holy
W jakiej gildii byłeś wcześniej*:Dragons/BoB/Sop/Dire Irae/BoS/Z 10 by sie jeszcze znalazlo. Nie pamietam dokladnie ich. Najdluzej bylem w dragons pozniejsze BoB a teraz sie nazywaja Crisiders. Potem odszedlem do SoP. I tam bylem do teraz. Te inne to w poszukiwaniu dobrej gildi PvE niestety nie znalazlem takiej ktora spelniala by moje wymagania.
Czemu akurat Hordecore:Bylem Z wami na kilku instancjach. Jedna z nich Bylo ssc. Bardzo mi sie podobalo wasze granie tj. Full bufy, Flaski, poty, jedzonki, I inne sterydy. Pewnie pamietacie mnie jako afk-era( czy jak mam to napisac^^) Ale wtedy mialem klopoty z netem i to nie do konca byla moja wina. Wybaczcie. Znudzila mi sie gra pvp magiem juz prawie wszystko w niej zdobylem za wyjatkiem naramiennikow s4. Posiadam w miare dobry gear na preju tj. 1500bh/950sd. Na magu fire-1300 arcane-1500sd
Czy znasz kogoś z Gildii:Nie nie znam
Jak długo grasz w WoW'a*: Od roku. Kiedys grywalem na serwie karczma ale to bylo jeszcze przed tbc wiec tego nie wliczam.
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link
Fajny macie system rekrutacji xD. Wybaczcie jesli popelnilem jakies bledy.
Powrót do góry Go down
Senti

Senti

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 6:31 am

Osobiscie nie przepadam za ludzmi, ktorzy skacza z gildii do gildii. Skad mamy miec pewnosc, ze za tydzien taka osoba nie zwieje gdzie indziej.

Narazie sie wstrzymuje :]
Powrót do góry Go down
Kelly/WI
Gość

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 6:37 am

Nie nazwalbym tego skakaniem z gildi do gildi. Te inne gildie to w ramach poszukiwan dobrej gildi PvE jakiej nie znalazlem. Tak w rzeczywistosci to bylem w 2 gildiach SoP & BoB
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Kelly/Willi - Rekrutacja Left_bar_bleue0/1Kelly/Willi - Rekrutacja Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 6:53 am

SoP raczej PvP to moge to zrozumieć. Mag s4 + Prej hmm jak dla mnie ok.
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 8:54 am

takich ludzi nam trzeba ZA
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 9:19 am

za
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Kelly/Willi - Rekrutacja Left_bar_bleue99/99Kelly/Willi - Rekrutacja Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 10:17 am

wiliiiii afker xD za
Powrót do góry Go down
kyly
Gość

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 10:40 am

Ile jest czlonkow rady? Na kogo mam jeszcze czekac? Zdalem egzamin?Very Happy
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimeNie Lis 30, 2008 12:09 pm

za
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 2:46 am

za bo priest.
masz racje pamietam cie glownie jako afk Smile nie podoba mi sie to ze tak czesto zmieniasz gildie, chcesz do nas dolaczac a nie wiesz ze nasza gildia to :
Cytat :
Glidia PvE a wiekszosc popierdala w s2 itd

Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kelly/Willi - Rekrutacja   Kelly/Willi - Rekrutacja I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Kelly/Willi - Rekrutacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» rekrutacja
» rekrutacja
» Rekrutacja-by Nuria
» Neyd rekrutacja
» Mariuszek - rekrutacja

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach