In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Mariuszek - rekrutacja

Go down 
+5
Wiwernus
Senyama
Sylvien
Nanai
Neyd
9 posters
AutorWiadomość
Mariusze
Gość

Mariuszek - rekrutacja Empty
PisanieTemat: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 2:45 am

Imię: Mariusz
Klasa: Paladyn
Build: retri, po osiągnięciu 70 lvl przerabiam sie na Holy
W jakiej gildii byłem: Na serwerze wowlegion(serwer PvE) w Articulo Mortis
Czy znasz kogoś z Gildii: Neyd i Sylvien(koledzy z klasy i z poprzedniego serwera)
Czemu Hordecore: bo to polska gildia PvE, zawsze dużo ludzi online, chciałbym kontynuować raidowanie
Jak długo grasz w WoW-a : z jakieś trzy lata.
Jestem bardzo doświadczonym graczem w PvE, troszke mniej w PvP bo mnie to niezbyt kręciło. Jako holy paladyn mogę pomóc w healowaniu na raidach. Jestem obeznany w prawie wszystkich instach WoW-a. Chciałbym dołączyć do tej gildii, gdyż są tam moi koledzy którzy polecili mi tą gildię jako jedną z najlepszych, jak nie najlepszą z gildii PvE na serwerze.
Powrót do góry Go down
Neyd

Neyd

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 2:48 am

jestem za
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 2:49 am

+ za miasto i za holy, chociaz duzo to juz u nas bylo ludzi ktorzy deklarowali sie ze przerobia sie na inny build a tak sie jednak nie dzialo, no i + za doswiadczenie

ogolnie jestem ZA
Powrót do góry Go down
Sylvien

Sylvien

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 3:15 am

Jestem w waszej gildii od wczoraj wiec nie chce wam duzo sugerowac, na pewno macie swoje kryteria przyjmowania nowych, ale porządna gildia pve potrzebuje takich ludzi jak mariuszek. A build on na pewno zmieni bo sam go do tego przekonałem:D Będzie z niego pożytek na raidach, a na pvp cięzko go będzie zabićVery Happy
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Mariuszek - rekrutacja Left_bar_bleue99/99Mariuszek - rekrutacja Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 7:21 am

no niech bedzie za bo zna Neyda xD
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 7:38 am

Takich ludzi nam trzeba
Jestem ZA
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Mariuszek - rekrutacja Left_bar_bleue0/1Mariuszek - rekrutacja Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 8:28 am

Popieram takich ludzi szukamy.
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 9:56 am

Jestem za
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 9:57 am

Holy, długo siedzi w tej piaskownicy, jak najbardziej za.
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 10:12 am

doswiadczenie=za
Powrót do góry Go down
Wiwernus

Wiwernus

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitimePon Gru 01, 2008 10:35 am

Nie ustaliliśmy do końca jeszcze regulaminu ale jestem pewien ze nikt nie będzie miał nic przeciwko(heal potrzebujemy ponad 6 za)Przy takim doswiadczeniu lvl nabije pewnie szybko Very Happy
Witamy w Hordecore
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mariuszek - rekrutacja   Mariuszek - rekrutacja I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Mariuszek - rekrutacja
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» rekrutacja
» rekrutacja
» Rekrutacja - Kaczmar
» ====Rekrutacja otwarta======
» rekrutacja- Tede

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach