In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Hathoris

Go down 
+3
Natalka
Nanai
Hathor
7 posters
AutorWiadomość
Hathor

Hathor

Podanie: Hathoris Empty
PisanieTemat: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:03 am

Imię: Marlena
Wiek: wolałabym nie, coby wrażliwszych osób nie przyprawić o szok
Skąd jesteś: Poznań

Nick: Hathoris
Klasa: Mage
Build: Fire
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=179517
Czy posiadasz ventrilo lub zainstalujesz je oraz będziesz używał/a na raidach?: nie ma żadnego problemu. Program znam i wiem jak działa.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminami: Regulamin gildii, Regulamin raidowania. Oczywiście
W jakiej gildii byłeś wcześniej: A tak jakoś wyszło, że z kilkoma znajomymi mieliśmy własną gildię, ale była ona zbyt mała i bez siły przebicia. Krótko mówiąc mało atrakcyjna dla graczy. Raczej nikt nie zna, ale wspomnę nazwę "Renegaci". Poza tym eksperymentem w innych gildiach nie byłam.
Czemu akurat Hordecore: Polecono mi tą gildię, jako dobrze zorganizowaną. Uważam, że to jedna z ważniejszych cech jaką powinna posiadać każda grupa zrzeszonych osób.
Czy znasz kogoś z Gildii: Tak. Edron, Agita, Irianna
Jak długo grasz w WoW'a: Z przerwami będzie jakieś dwa lata.
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: Very Happy

Uwagi: Czas na grę mam, ale niestety w czasie tygodnia pracuję. Generalnie to po 16.00 mogę się bawić na wowie. Weekendy oczywiście wolne.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:05 am

za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:17 am

Z tego co mi wiadomo podanie wieku jest obowiązkowe. Smile
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Hathoris Left_bar_bleue0/1Podanie: Hathoris Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:27 am

ZA
Powrót do góry Go down
Agita

Agita

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:31 am

za

btw. Elfka wyjątkowo nie lubi arenek :/
Powrót do góry Go down
Keireen

Keireen

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:47 am

ZA

Niezłe itemy, ostatnio mało osób które składa do nas podanie może się pochwalić w miarę dobrym gearem Smile

Ale wiek też mnie interesuje, czemu niby ma nas przyprawić o szok, w tej gildii jest straszna rozbieżność wiekowa(od 14 do 32 bodajże), więc nie sądzę żebyśmy się przerazili Twoim wiekiem Razz
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 7:54 am

za
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 9:23 am

Keireen napisał:
w tej gildii jest straszna rozbieżność wiekowa(od 14 do 32 bodajże), więc nie sądzę żebyśmy się przerazili Twoim wiekiem Razz
Nanai ma 47.

P.S. Jak nie chcesz podać wieku to chociaż napisz czy masz więcej niż 16 lat (to jest po to żeby wyeliminować pokemonowe pokolenie).
Powrót do góry Go down
Hathor

Hathor

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 9:59 am

No, dobrze ale żeby potem nie było, że nie ostrzegałam. Smile

Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 10:23 am

No to i ja jestem ZA. 6 osób cie poparło, jesteś przyjęta. Zgłoś się w grze do kogoś z rady.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Hathoris   Podanie: Hathoris I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Hathoris
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie