In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Camael

Go down 
+4
Shin
Xian
Lerg
vrael
8 posters
AutorWiadomość
vrael

vrael

Podanie: Camael Empty
PisanieTemat: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeWto Kwi 21, 2009 5:53 pm

Imię: Tomek
Wiek: 15 <-- Nie znaczy to, że jestem niedorozwinięty umysłowo czy coś. Taka sugestia tylko.

Nick: Camael

Klasa: Huntard Blood Elf

Build: http://wowvault.ign.com/talentcalculator/ViewTemplate.php?templateid=12972 BM/MM <-- pod leveling, myślę, że pod end-game pve też ujdzie, po wniesieniu kilku zmian. Mogę zmienić, jeśli będzie taka potrzeba, jestem świeżą 70, więc nie zdążyłem nawet porządnego geara zdobyć.

Amory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=278837 Taa, wiem nub gear, ale jak wspominałem, dopiero wbiłem 70. Wysłanie formularza było jedną z pierwszych rzeczy, jakie zrobiłem po osiągnięciu 70.

Wcześniejsze gildie: Articulo Mortis. Pewnie nikt nie słyszał, była to jedna z najlepszych gildii na serwie WoWLegion. Oficjalnie, cała ta gildia przeszła na sanga, w rzeczywistości rozproszyła się na kilka innych serwów. Podupadająca moim zdaniem. Na chwilę obecną jestem bez gildii.

Czemu akurat Hordecore: Lubię Pve, mam też zamiar rozwijać się w tym kierunku. Szukałem gildi w miare dobrze zorganizowanej, w której nie miałbym problemu ze znalezieniem grupy. Myślę, że właśnie taką znalazłem Razz. Po przeglądnięciu forum sanga, stwierdziłem, że najbardziej mi odpowiadacie.

Czy znasz kogoś z Gildii: Krótko i na temat - Nie.

Ile gram w Wowa: Trochę ponad rok, podchodzi już pod 1,5. Na początku WoWLegion(blizzlike), wbiłem tam 4x70 (palek, rogal, shamek, rogal2- pierwszego oddałem koledze). Wszystkie postacie full epic, z czego palek był już w itemach bt/hyjal, natomiast sham 2kbonus heal;]. Potem fun wowscape, który chyba się nawet nie liczy, 3x70. Na koniec, aż do teraz Sangreal od miesięcy paru.

Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: Wolę się nie wybijać ;]
Powrót do góry Go down
Lerg

Lerg

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 12:33 am

Przyda się hunter, jak podzbiera trochę sprzętu, na probe można przygarnąć

za
Powrót do góry Go down
Xian

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 1:54 am

Składne podanie - Kolega wydaję się być ogarnięty Smile Jestem za
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 5:21 am

ladne podanie
kulturalnie napisane
ortografow nie znalazlem
ogarniety n to wychodzi ale to kwestia testow i okresu probnego na ktory zapraszam

ZA
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 5:24 am

za
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 8:29 am

za
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Camael Left_bar_bleue0/1Podanie: Camael Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeSro Kwi 22, 2009 11:20 am

Za witamy na pokładzie
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitimeCzw Kwi 23, 2009 9:26 am

za
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Camael   Podanie: Camael I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Camael
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie