In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie: Elderbudyn

Go down 
+7
Shin
Creit
Arsantaeth
Natalka
Warfar
Nanai
Budyn
11 posters
AutorWiadomość
Budyn

Podanie: Elderbudyn Empty
PisanieTemat: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeNie Kwi 12, 2009 9:45 am

Imię: Piotr
Skąd jesteś: Szczecin

Nick: Elderbudyn
Klasa: Druid
Build: Feral
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=199926
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Deja Vu
Czemu akurat Hordecore: Czemu nie
Czy znasz kogoś z Gildii: nie
Jak długo grasz w WoW'a: rok
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: ...
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeNie Kwi 12, 2009 10:49 am

zanim posypia sie "przeciw" dlatego ze byles w deja vu to zapytam cie:
-czy zgodzilbys sie na taka zasade ze przez pierwsze 3 tygodnie twojego pobytu w naszej gildii nie mozesz rollowac itemow na raidach?
-co sklonilo cie do przejscia do gildii deja vu?

Cytat :
Czemu akurat Hordecore: Czemu nie
to mnie nie przekonuje, moglbys rozwinac?

plusem jaki widze w tej sytuacji to gdyby mialo byc tak jak mysle ze moze byc to pominalbys fakt ze byles w deja vu

czekam na twoje odpowiedzi na moje pytania..
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie: Elderbudyn Left_bar_bleue0/1Podanie: Elderbudyn Empty_bar_bleue  (0/1)

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeNie Kwi 12, 2009 11:16 am

Budyn ty pau a mnie czemu nie wpisałeś w znajomych !!!
Nanai ja za niego moge poręczyć mbo znam go troche już maga jego Budyn.
Powrót do góry Go down
Budyn

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeNie Kwi 12, 2009 4:20 pm

Z Deja Vu wyrzucili mnie bo "wytknalem" raid liderowi, ze rozdaje itemy kolega na raidach.
Z tym nie rolowainem, jest mi jak najbardziej nie na reke, bo na i9nsty po itemy przeciez sie chodzi;p
Warfar, hm domyslam sie, ze Mlecza, nie znam dokladnego skladu gildi dlatego nikogo nie wymienialem, dzieki za poreczenie Smile
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeNie Kwi 12, 2009 6:06 pm

Przeciw
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 12:42 am

a ja Za ;]
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 1:33 am

mi sie jednak nie spodobala ta odp z rolowaniem... przeciw
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 3:08 am

na raidy chodzi sie zeby polozyc bossy
itemy to dodatkowy bonus
zdecydowany przeciw
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 4:22 am

to pytanie z roolowaniem oczywiscie nie bylo na serio, chcialem tylko sprawdzic co odpowiesz
Powrót do góry Go down
Taol

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 6:04 am

nein
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 6:26 am

mam rozumieć ze główne przeciw wynika z poprzedniej gildii?
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 6:28 am

w 99% pewni tak u tu jest problem co trzeba wyjaśnić. Budynia znam prawie rok jak tu gramy na SG w Derz Fu był 2-3 dni bo kipper go wyruchał na itemy. A teraz główny problem ludzie ile wy macie lać że by w jakis szpieguf kipersa wierzyć... przeciesz ma swoją gildię i co go obchodzi nasza zresztą pomyslcię logicznie na chuj komu jakiś szpieg ?
Powrót do góry Go down
Milus

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 6:40 am

czy my prowadzimy jakąś wojnę z Deja Vu ??? Szpig to chyba przesada Razz... ZA...
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 6:47 am

nom co nie którzy mają swoja psychiczna woje xd
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimePon Kwi 13, 2009 12:59 pm

zamiast się cieszyć ze konkurencja traci dobrych ludzi, to go odrzucacie za historie. A prawda jest taka że do gildii się zazwyczaj idzie na chybił-trafił.
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeWto Kwi 14, 2009 9:17 am

Wsadźcie sobie tam gdzie słońce nie dochodzi obsesję o Deja Vu. +1 tank, nawet druid się przyda. Nie będzie problemu z heroicami, etc.
za
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitimeWto Kwi 14, 2009 9:43 am

nie spodobalo mi sie tez ze nie wykonales zadania ktore zostalo ci przydzielone na Akamie, ale ok damy ci szanse i jak chcesz to pisz o inva
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Podanie: Elderbudyn   Podanie: Elderbudyn I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie: Elderbudyn
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie
» Podanie Dar