| Podanie: Elderbudyn | |
|
+7Shin Creit Arsantaeth Natalka Warfar Nanai Budyn 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Budyn
| Temat: Podanie: Elderbudyn Nie Kwi 12, 2009 9:45 am | |
| Imię: Piotr Wiek: 22 Skąd jesteś: Szczecin Nick: Elderbudyn Klasa: Druid Build: Feral Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=199926W jakiej gildii byłeś wcześniej: Deja Vu Czemu akurat Hordecore: Czemu nie Czy znasz kogoś z Gildii: nie Jak długo grasz w WoW'a: rok Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: ... | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Nie Kwi 12, 2009 10:49 am | |
| zanim posypia sie "przeciw" dlatego ze byles w deja vu to zapytam cie: -czy zgodzilbys sie na taka zasade ze przez pierwsze 3 tygodnie twojego pobytu w naszej gildii nie mozesz rollowac itemow na raidach? -co sklonilo cie do przejscia do gildii deja vu? - Cytat :
- Czemu akurat Hordecore: Czemu nie
to mnie nie przekonuje, moglbys rozwinac? plusem jaki widze w tej sytuacji to gdyby mialo byc tak jak mysle ze moze byc to pominalbys fakt ze byles w deja vu czekam na twoje odpowiedzi na moje pytania.. | |
|
| |
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Nie Kwi 12, 2009 11:16 am | |
| Budyn ty pau a mnie czemu nie wpisałeś w znajomych !!! Nanai ja za niego moge poręczyć mbo znam go troche już maga jego Budyn. | |
|
| |
Budyn
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Nie Kwi 12, 2009 4:20 pm | |
| Z Deja Vu wyrzucili mnie bo "wytknalem" raid liderowi, ze rozdaje itemy kolega na raidach. Z tym nie rolowainem, jest mi jak najbardziej nie na reke, bo na i9nsty po itemy przeciez sie chodzi;p Warfar, hm domyslam sie, ze Mlecza, nie znam dokladnego skladu gildi dlatego nikogo nie wymienialem, dzieki za poreczenie | |
|
| |
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Nie Kwi 12, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Arsantaeth
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 12:42 am | |
| | |
|
| |
Creit Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 1:33 am | |
| mi sie jednak nie spodobala ta odp z rolowaniem... przeciw | |
|
| |
Shin Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 3:08 am | |
| na raidy chodzi sie zeby polozyc bossy itemy to dodatkowy bonus zdecydowany przeciw | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 4:22 am | |
| to pytanie z roolowaniem oczywiscie nie bylo na serio, chcialem tylko sprawdzic co odpowiesz | |
|
| |
Taol
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 6:04 am | |
| | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 6:26 am | |
| mam rozumieć ze główne przeciw wynika z poprzedniej gildii? | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 6:28 am | |
| w 99% pewni tak u tu jest problem co trzeba wyjaśnić. Budynia znam prawie rok jak tu gramy na SG w Derz Fu był 2-3 dni bo kipper go wyruchał na itemy. A teraz główny problem ludzie ile wy macie lać że by w jakis szpieguf kipersa wierzyć... przeciesz ma swoją gildię i co go obchodzi nasza zresztą pomyslcię logicznie na chuj komu jakiś szpieg ? | |
|
| |
Milus
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 6:40 am | |
| czy my prowadzimy jakąś wojnę z Deja Vu ??? Szpig to chyba przesada ... ZA... | |
|
| |
Warfar Admin
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 6:47 am | |
| nom co nie którzy mają swoja psychiczna woje xd | |
|
| |
Telamont
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Pon Kwi 13, 2009 12:59 pm | |
| zamiast się cieszyć ze konkurencja traci dobrych ludzi, to go odrzucacie za historie. A prawda jest taka że do gildii się zazwyczaj idzie na chybił-trafił. | |
|
| |
yairomi Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Wto Kwi 14, 2009 9:17 am | |
| Wsadźcie sobie tam gdzie słońce nie dochodzi obsesję o Deja Vu. +1 tank, nawet druid się przyda. Nie będzie problemu z heroicami, etc. za | |
|
| |
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn Wto Kwi 14, 2009 9:43 am | |
| nie spodobalo mi sie tez ze nie wykonales zadania ktore zostalo ci przydzielone na Akamie, ale ok damy ci szanse i jak chcesz to pisz o inva | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie: Elderbudyn | |
| |
|
| |
| Podanie: Elderbudyn | |
|