In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie- Bazus

Go down 
+3
Shin
Natalka
Warfar
7 posters
AutorWiadomość
Bazus
Gość

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeSro Kwi 08, 2009 1:46 pm

Imię:Michał

Miejsce zamieszkania:Wola Dalsza/Łańcut

Nick:Bazus
Klasa:Warrior
Build:Protection (w najbliższej przyszłości)
Link do postaci na armory:
Nie byłem wcześniej w żadnej gildii na sangu, ponieważ dzisiaj dopiero rozpoczynam grę na Sangu. Wcześniej grałem na Avalonie, który niestety zmienił się w ,,lagalon" na którym gdy gramy o godzinie 23.00 towarzyszą nam lagi rzędu 2k ms.
Chciałbym należeć do Hardcore, ponieważ z tego co słyszałem jest to dobra gildia, a ponadto należy do niej kilku moich znajomych ze szkoły.
Znam: Avarahil (Lopek)
Gram w wowa ponad rok, obecnie posiadam dwie siedmdziesiątki na Avku: Locka i Druta. Grałem tam jeszcze przed wipe, ale nie miałem wówczas 70ki.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie- Bazus Left_bar_bleue0/1podanie- Bazus Empty_bar_bleue  (0/1)

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeSro Kwi 08, 2009 5:26 pm

Jestem za kumpel Avy no nic ze 9 lvl Razz
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeSro Kwi 08, 2009 6:09 pm

OOOOMMMMGGGG nie dość, że low lvl to jeszcze kumpel Avy. Double fail. :d
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeCzw Kwi 09, 2009 1:17 am

wreszcie swiatlo i madrosc wielkiego fsm splynela na niego po Jego swietej macce i dotarlo ze avalon ssie i trzeba isc tam gdzie wszyscy pr0....no i tifek poszli grac Smile

ZA
Powrót do góry Go down
Rundaer

Rundaer

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeCzw Kwi 09, 2009 3:49 am

zdecydowanie za Wink dobry kumpel z klasy Smile wprawdzie zeszło mi trochę wbijanie do łba ze avalon śmierdzi ale się opłaciło Wink

edit: omg nie zmieniłem konta na swoje ;/ ava here Wink
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeCzw Kwi 09, 2009 4:17 am

za
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeCzw Kwi 09, 2009 4:39 am

kolega afy ZA
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitimeCzw Kwi 09, 2009 7:55 am

ehh to bicie wreszcie pomogło ZA xD
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie- Bazus Empty
PisanieTemat: Re: podanie- Bazus   podanie- Bazus I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie- Bazus
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie