In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Esnaider

Go down 
+4
Creit
Usagi-
Milus
Warfar
8 posters
AutorWiadomość
Esnaider
Gość

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 2:41 am

Imię:Krzysiek

Skąd jesteś:Siemianowice Śl

Nick:Esnaider

Klasa:Troll/Shaman

Build:Enh, może kiedyś Ele lub Resto (kolejność przypadkowa, choć bardziej resto Smile)

Link do postaci na Armory:

W jakiej gildii byłeś wcześniej: Nighmaar, Bloodpact

Czemu akurat Hordecore: Szczerze, nie mam sprecyzowanej gildii, nie słyszałem o Was, nie kojarzę nazwy, ale pewnie dlatego że gram PVP. PVP bo na razie gildie w których byłem były tak zorganizowane, że czy grałem bez gildii czy z gildią to było jednakowo, czyli w zasadzie solo. Może dlatego, że grywam wieczorami i nocą, a może trafiłem do tych mniej PVE lubiących. Jak się gra solo to przynajmniej na BG i Arenach coś się działo, raidów było jak na lekarstwo.
Ale do rzeczy, fajnie będzie trochę pochodzić i pograć naprawdę zespołowo, zgrać się, pogadać o pierdołach, nie konieczne cały czas o WOW Smile, nauczyć się taktyk na bossów i w końcu zobaczyć coś nowego a nie tylko BG i arene Smile.
Generalnie dla mnie to będzie gra na nowo, jak pisałem wcześniej nie bywałem często na instach i nie znam ich za wiele. Nie jestem skończonym maniakiem Wow, ale jak już gram to chcę mieć z kim a mam nadzieję, że Tu tak będzie.
Określę się jako świeżynkę ale chętnie trochę zgniję grając z Wami w WOW.

Czy znasz kogoś z Gildii: tak, tych co przyjęci z Bloodpact (Alucardo, Duid, ...)
Jak długo grasz w WoW'a: ponad rok, generalnie ze względu na inne obowiązki grywam prawie codziennie ale wieczorami, po 20, zaczynałem na swoim prywatnym servie ale samemu nudno, potem Avalon i kilka innym funnów i na koniec Sangreal
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: lepiej nie bo chyba się nie różnie zbytnio od trolla, którym gram Wink
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Esnaider Left_bar_bleue0/1Podanie Esnaider Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 3:09 am

Shamanów mamy całą masę ale fajnie napisał podanie.
Jestem ZA

http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=158476
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 3:16 am

jak najbardziej ZA...
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 3:54 am

shamanuf nikdy doźć!11

A serio, to ładne podanie, chyba najładniejsze jakie widziałem tutaj. Dawaj na pokład!
Powrót do góry Go down
Creit
Rada Gildii
Creit

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 4:19 am

za, mega plus za podanie!
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 9:43 am

nie liczac wieku

to podanie naprawde mi sie podoba

ZA
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 10:12 am

W sumie nie potrzebujemy shamanów enh ale tak pięknie napisałeś podanie...
ZA!
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 10:19 am

Przeciw, podanie wieku jest obowiązkowe.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitimeWto Kwi 07, 2009 10:32 am

za(szamani enh sa potrzebni no i podanie swietne), przyjety, napisz do kogos w grze

a podanie wieku nie jest obowiazkowe, to jest tylko przykladowy wzor podania
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Esnaider Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Esnaider   Podanie Esnaider I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Esnaider
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie