Imię:Krzysiek
Skąd jesteś:Siemianowice Śl
Nick:Esnaider
Klasa:Troll/Shaman
Build:Enh, może kiedyś Ele lub Resto (kolejność przypadkowa, choć bardziej resto
)
Link do postaci na Armory:
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Nighmaar, Bloodpact
Czemu akurat Hordecore: Szczerze, nie mam sprecyzowanej gildii, nie słyszałem o Was, nie kojarzę nazwy, ale pewnie dlatego że gram PVP. PVP bo na razie gildie w których byłem były tak zorganizowane, że czy grałem bez gildii czy z gildią to było jednakowo, czyli w zasadzie solo. Może dlatego, że grywam wieczorami i nocą, a może trafiłem do tych mniej PVE lubiących. Jak się gra solo to przynajmniej na BG i Arenach coś się działo, raidów było jak na lekarstwo.
Ale do rzeczy, fajnie będzie trochę pochodzić i pograć naprawdę zespołowo, zgrać się, pogadać o pierdołach, nie konieczne cały czas o WOW
, nauczyć się taktyk na bossów i w końcu zobaczyć coś nowego a nie tylko BG i arene
.
Generalnie dla mnie to będzie gra na nowo, jak pisałem wcześniej nie bywałem często na instach i nie znam ich za wiele. Nie jestem skończonym maniakiem Wow, ale jak już gram to chcę mieć z kim a mam nadzieję, że Tu tak będzie.
Określę się jako świeżynkę ale chętnie trochę zgniję grając z Wami w WOW.
Czy znasz kogoś z Gildii: tak, tych co przyjęci z Bloodpact (Alucardo, Duid, ...)
Jak długo grasz w WoW'a: ponad rok, generalnie ze względu na inne obowiązki grywam prawie codziennie ale wieczorami, po 20, zaczynałem na swoim prywatnym servie ale samemu nudno, potem Avalon i kilka innym funnów i na koniec Sangreal
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: lepiej nie bo chyba się nie różnie zbytnio od trolla, którym gram