Witam , pierw krótko o tym podaniu.Chcemy gildijnie przejsc do Hordecore ale jak narazie opisze siebie i podaj Armory niektorych z nas.
Imie:Konrad Wiek:18 lat Skąd jesteś:Szczecin
Nick:Kalsiger Klasa:Druid Build:Feral Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=279794 W jakiej gildii byłeś wcześniej: Euphorie Czemu akurat Hordecore: Ponieważ we wczesniejszej gildi nie udalo nam sie zebrac ludzi na raidy takie jak SSC lub GRUUL , a wolimy robic to we wlasnym gronie. Czy znasz kogoś z Gildii:Delarm. Jak długo grasz w WoW'a:Pół Roku Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link:Niemam.
szczerze mowiac pierwszy raz widze podanie tego typu a troche tu siedze hmmmmm nie wiem jak to rada przemysli..... ale moim zdaniem (o ile gildia nie liczy 400 osob bo caly dzien bym muial przegladac podania) milo by bylo zeby kazdy podanie napisal a to dlatego ze kazdego gracza traktujemy idnywidualnie i nie wazne czy to wujek/ciotka/syn czy kochanka musi znac kazdego pamietam ze kiedys bylo powiedziane ze fuzja nigdy nie nastapi ale jesli przeprowadzic to inteligentnie i po kawalku (czyt. 1 player = jedno zaakceptowane podanie) to mogloby cos z tego byc. niech all napisza podanie ktorzy chca sie u nas pomeczyc takie jest moje zdanie
kalsiger sie troche pospieszyl z tym postem i dostanie o to "zjebke" nie mowi on w naszym imieniu ani w imieniu gildii bo nie jest Gmem tylko oficerem. to tyle dziekuje za uwage
Niech kazdy z was kto chce dolaczyc do naszej gildii osobno napisze krotkie podanie, bedzie to mozliwosc dla nas zeby was troche poznac(wiek, buildy itd) no i przy okazji zacheta dla wszystkich aby zalozyc konto na forum i poczytac je trochę
Niech każdy napisze podanie indywidualnie, no i zaznaczam - może sie zdazyc tak, ze czesc z was sie dostanie, a reszta nie. Jeżeli jednak chcecie to zrobic na zasadzie "wszyscy albo nikt" to jestem przeciwny.
Tak samo 1 podanie 1 player ale widzę że nie do końca macie jedno zdanie więc sobie w Gildii wyjaśnijcie wszystko. Chodzi o to aby Was poznać chodź trochę przez podanie i i tak jak Nanai mówił na forum są taktyi info itp więc orazu będą konta
Co do twojego druida to jestem ZA na pewno masz lepszy gear od Mucki czyli ZA SSC pewnie dał byś rade wytankować.
A Shin fuzja to raczej jest jak 2 gildie zakładają 1 gdzie nazwa zasady itp ustalają obaj GM.
O rly??
kiper
Temat: Re: Podanie - Gildia Euphorie. Wto Mar 24, 2009 4:21 am