Vrig
| Temat: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 8:55 am | |
| | |
|
Natalka Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:05 am | |
| Nie znam sie za dobrze na huncie, ale bm to chyba nie jest build pve? Zmien sie na pve to bede glosowal za przyjeciem. | |
|
Vrig
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:06 am | |
| BM to jak najbardziej build PvE ) | |
|
Nanai Admin
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:06 am | |
| | |
|
holly Rada Gildii
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:14 am | |
| BM to jest build pve i też jestem za ;> | |
|
Miki
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:26 am | |
| | |
|
Milus
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 9:52 am | |
| | |
|
Arsantaeth
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 10:44 am | |
| | |
|
Sagisław
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 11:35 am | |
| BM nie jest buildem PVE. Od tego masz MM lub MM/SUR. Albo inaczej. BM to najgorszy z możliwych buildów Hunta na PVE. Chodziłem BM na rajdy i w porównaniu do tamtych buildów, BM jest beznadziejny. Napiszcie mi skąd wy w tym buildzie macie mane? Z kosmosu? Po 5 minutach taki Hunter jest goły i wesoły, a pet pada ci po 2-3ciej obszarówce lub Valley'u boss'a, bo żaden healer na rajdzie nie leczy pet'ów. Tracisz wtedy bonusy z racji przyzwanego peta i nie odpalisz juz Bestiala. Jasne, w BM można rajdować, tak samo jak Lockiem w Affi, tylko żaden Lock ci nie powie, że Affi jest lepsze do PVE od takiego Destro. Jak chcecie porządnego Hunta na rajdy to tylko MM lub MM/SUR. A BM hunta polecam na arene, bo tam kosi ja skurwysyn. BTW: Jestem ZA, ale nie chodź w BM na rajdy bo na takim Żul'Anal już nie pojeździsz w porównaniu do MM | |
|
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Sro Lut 25, 2009 7:30 pm | |
| za przyjęty zgłoś się do kogoś w gildii | |
|
Usagi-
| Temat: Re: Podanie Vrigeth Czw Lut 26, 2009 4:17 am | |
| - Sagi napisał:
- BM nie jest buildem PVE. Od tego masz MM lub MM/SUR. Albo inaczej. BM to najgorszy z możliwych buildów Hunta na PVE. Chodziłem BM na rajdy i w porównaniu do tamtych buildów, BM jest beznadziejny. Napiszcie mi skąd wy w tym buildzie macie mane? Z kosmosu? Po 5 minutach taki Hunter jest goły i wesoły, a pet pada ci po 2-3ciej obszarówce lub Valley'u boss'a, bo żaden healer na rajdzie nie leczy pet'ów. Tracisz wtedy bonusy z racji przyzwanego peta i nie odpalisz juz Bestiala.
Jasne, w BM można rajdować, tak samo jak Lockiem w Affi, tylko żaden Lock ci nie powie, że Affi jest lepsze do PVE od takiego Destro. Jak chcecie porządnego Hunta na rajdy to tylko MM lub MM/SUR. A BM hunta polecam na arene, bo tam kosi ja skurwysyn.
BTW: Jestem ZA, ale nie chodź w BM na rajdy bo na takim Żul'Anal już nie pojeździsz w porównaniu do MM może tak jest na SangRealu z powodu niedziałających talentów, ale w TBC 41/20 to był podstawowy build Huntów na pve. Manę masz z kinga i potów przede wszystkim, jak dobrze masz rotacje ustawione pod szybkość broni to vipera naprawdę rzadko włączasz. Ale tu się co tydzień hunter kompletnie zmienia, to Sagiego bym się słuchał w tej kwestii | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Podanie Vrigeth | |
| |
|