In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Vrigeth

Go down 
+6
Milus
Miki
holly
Nanai
Natalka
Vrig
10 posters
AutorWiadomość
Vrig

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 8:55 am

Imię: Piotr
Skąd jesteś: Radomsko

Nick: Vrigeth//Szef
Klasa: hunter//warrior
Build: beast mastery//protection
Link do postaci na Armory: http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=71050 http://wow.sangreal.lt/wowd/cswowd/?player=71801
W jakiej gildii byłeś wcześniej: BoS//SoP//DI
Czemu akurat Hordecore: Polecil mi ta gildie kolega Smile
Czy znasz kogoś z Gildii: tak, Ciaranswell
Jak długo grasz w WoW'a: 2 lata
Jeśli posiadasz zdjęcie podaj tutaj link: wstydze sie Very Happy
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:05 am

Nie znam sie za dobrze na huncie, ale bm to chyba nie jest build pve? Zmien sie na pve to bede glosowal za przyjeciem.
Powrót do góry Go down
Vrig

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:06 am

BM to jak najbardziej build PvE Smile)
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:06 am

jestem za
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:14 am

BM to jest build pve i też jestem za ;>
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:26 am

Za
Powrót do góry Go down
Milus

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 9:52 am

za
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 10:44 am

zazaazzaaazazzaa
Powrót do góry Go down
Sagisław

Sagisław

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 11:35 am

BM nie jest buildem PVE. Od tego masz MM lub MM/SUR. Albo inaczej. BM to najgorszy z możliwych buildów Hunta na PVE. Chodziłem BM na rajdy i w porównaniu do tamtych buildów, BM jest beznadziejny. Napiszcie mi skąd wy w tym buildzie macie mane? Z kosmosu? Po 5 minutach taki Hunter jest goły i wesoły, a pet pada ci po 2-3ciej obszarówce lub Valley'u boss'a, bo żaden healer na rajdzie nie leczy pet'ów. Tracisz wtedy bonusy z racji przyzwanego peta i nie odpalisz juz Bestiala.

Jasne, w BM można rajdować, tak samo jak Lockiem w Affi, tylko żaden Lock ci nie powie, że Affi jest lepsze do PVE od takiego Destro. Jak chcecie porządnego Hunta na rajdy to tylko MM lub MM/SUR. A BM hunta polecam na arene, bo tam kosi ja skurwysyn.

BTW: Jestem ZA, ale nie chodź w BM na rajdy bo na takim Żul'Anal już nie pojeździsz w porównaniu do MM Smile
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
Podanie Vrigeth Left_bar_bleue0/1Podanie Vrigeth Empty_bar_bleue  (0/1)

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeSro Lut 25, 2009 7:30 pm

za przyjęty zgłoś się do kogoś w gildii
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitimeCzw Lut 26, 2009 4:17 am

Sagi napisał:
BM nie jest buildem PVE. Od tego masz MM lub MM/SUR. Albo inaczej. BM to najgorszy z możliwych buildów Hunta na PVE. Chodziłem BM na rajdy i w porównaniu do tamtych buildów, BM jest beznadziejny. Napiszcie mi skąd wy w tym buildzie macie mane? Z kosmosu? Po 5 minutach taki Hunter jest goły i wesoły, a pet pada ci po 2-3ciej obszarówce lub Valley'u boss'a, bo żaden healer na rajdzie nie leczy pet'ów. Tracisz wtedy bonusy z racji przyzwanego peta i nie odpalisz juz Bestiala.

Jasne, w BM można rajdować, tak samo jak Lockiem w Affi, tylko żaden Lock ci nie powie, że Affi jest lepsze do PVE od takiego Destro. Jak chcecie porządnego Hunta na rajdy to tylko MM lub MM/SUR. A BM hunta polecam na arene, bo tam kosi ja skurwysyn.

BTW: Jestem ZA, ale nie chodź w BM na rajdy bo na takim Żul'Anal już nie pojeździsz w porównaniu do MM Smile

może tak jest na SangRealu z powodu niedziałających talentów, ale w TBC 41/20 to był podstawowy build Huntów na pve. Manę masz z kinga i potów przede wszystkim, jak dobrze masz rotacje ustawione pod szybkość broni to vipera naprawdę rzadko włączasz.

Ale tu się co tydzień hunter kompletnie zmienia, to Sagiego bym się słuchał w tej kwestii Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Podanie Vrigeth Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Vrigeth   Podanie Vrigeth I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Podanie Vrigeth
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Podanie
» Podanie : Hx