Imię:Kamil
Skąd jesteś:Kielce
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Wydaje mi sei ze to nie potrzebne no chyba ze ktos bedzie nalegac
Informacje o Twojej postaci
Nick:Redondo
Nick sprzed wipe:Clody,Holy paladyn bylem nawet u was w hordecore przed wipe.
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:Nie posiadam
Lvl:10 bo dopiero zaczynam gre na sangrealu znow
Klasa:Warior
Aktualny build:Fury exp
Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Fury dps
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:To raczej nei ptorzebne na 10 lvl mojej postaci.
Doświadczenie
Jak długo grasz w WoW'a:Gram od 1.12 patcha...wiec dosc dlugo
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):TBC znam cale. a z Wotlk Ulduar, Os, ToC i VoA mialem okazje no i raz na ICC 10hc
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Nie mialem gildi.
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Odkad gram to najczesciej healer albo dps.a teraz chcialbym dpsem byc. bo tankowac nie lubie no chyba ze bd musial
Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc :
Tak uzywam np DEadly bos mod itp. a addonow to duzo mam..wiec do pve pewnie cos tam znajdzie sie tak samo i macr.
Dyspozycyjność
Ile średnio spędzasz czasu na grę:w dniu 2-3 h zalezy od dnia i mego samopoczucia
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):
Czy dzielisz z kimś komputer :mam rodzenstwo ale mam swego laptopa wiec dzielic sie za duzo nei musze.
Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa:Nie ma takiej opcji. no chyba ze wypadnie mi nie wiem cos bardzo waznego np jechac po kogos bo cos sie stalo czy cos.
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu:Zdarzylo mi sie raz chyba a powod to to ze musialem jechac z wujkiem do szpitala.
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon : Mam zepsute wejscie na micro ale do wbicia 80 lvl to kupie nowa karte spokojnie.
Informacje dodatkowe
Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames :Znajomi:)
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:Nie bylem w zadnej
Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Balumb,Iroar gralem z nimi na TBC w jednej gildi przeze mnie stworzonej. a iro pamietam jeszcze z czasow dalszych:)
Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak
Oto poprawione podanie.