In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie clody

Go down 
+4
Clody
Natalka
Uden
Balumb
8 posters
AutorWiadomość
Podanie
Gość

podanie clody Empty
PisanieTemat: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 5:26 am

Imie:Kamil
Kielce:D

Nick:Redondo
Sprzed wipe nick: Clody Paladyn holy u was bylem nawet:) w hordecore.
Klasa:warek
Lvl:no i tu jest problem bo dopiero zaczynam gre znow na sangrealu mam 10 i leci do gory ciagle:]

Jak dlugo grasz w wow: gram od wersji 1.12 wiec dosc dlugo..

Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames- sporo znajomych i przyjemnie sie expi jak jest z kim pogadac.
Czy znasz kogoś z In Flames- tak. iroar,Balumb i duzo z hordecore powinno mnie kojarzyc
Czy zapoznałeś się z regulaminami- tak

Nie pisze jak jestem dostepny bo narazie expie ale jak juz wyexpie go to bede grac tak mniej wiecej od 16 do 24 grywam oprocz piatkow:)
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 5:40 am

Jasne ze ZA Smile
zarejestruj sie na forum jeszcze ;]
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 5:49 am

hmmm
co to za podanie, zobacz sobie jak powinno wygladac podanie, zarejestruj sie i wtedy bede ZA
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 6:24 am

To nie jest nasz formularz
Powrót do góry Go down
Clody

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 10:18 am

Imię:Kamil
Skąd jesteś:Kielce
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Wydaje mi sei ze to nie potrzebne no chyba ze ktos bedzie nalegac

Informacje o Twojej postaci
Nick:Redondo
Nick sprzed wipe:Clody,Holy paladyn bylem nawet u was w hordecore przed wipe.
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:Nie posiadam
Lvl:10 bo dopiero zaczynam gre na sangrealu znow
Klasa:Warior
Aktualny build:Fury exp
Jaki build planujesz mieć na max lvlu:Fury dps
Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:To raczej nei ptorzebne na 10 lvl mojej postaci.

Doświadczenie
Jak długo grasz w WoW'a:Gram od 1.12 patcha...wiec dosc dlugo
Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):TBC znam cale. a z Wotlk Ulduar, Os, ToC i VoA mialem okazje no i raz na ICC 10hc
W jakiej gildii byłeś wcześniej:Nie mialem gildi.
Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie):Odkad gram to najczesciej healer albo dps.a teraz chcialbym dpsem byc. bo tankowac nie lubie no chyba ze bd musial
Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc :
Tak uzywam np DEadly bos mod itp. a addonow to duzo mam..wiec do pve pewnie cos tam znajdzie sie tak samo i macr.
Dyspozycyjność
Ile średnio spędzasz czasu na grę:w dniu 2-3 h zalezy od dnia i mego samopoczucia
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń):
Czy dzielisz z kimś komputer :mam rodzenstwo ale mam swego laptopa wiec dzielic sie za duzo nei musze.
Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa:Nie ma takiej opcji. no chyba ze wypadnie mi nie wiem cos bardzo waznego np jechac po kogos bo cos sie stalo czy cos.
Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu:Zdarzylo mi sie raz chyba a powod to to ze musialem jechac z wujkiem do szpitala.
Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon : Mam zepsute wejscie na micro ale do wbicia 80 lvl to kupie nowa karte spokojnie.

Informacje dodatkowe
Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames :Znajomi:)
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii:Nie bylem w zadnej
Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo):Balumb,Iroar gralem z nimi na TBC w jednej gildi przeze mnie stworzonej. a iro pamietam jeszcze z czasow dalszych:)
Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak

Oto poprawione podanie.
Powrót do góry Go down
gerart

gerart

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 11:27 am

za
Powrót do góry Go down
Naker

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 12:07 pm

Chlopak sie poprawil wiec jestem za juz pomine fakt ze sie nie zarejstrowal ;P
Powrót do góry Go down
Teutoon

Teutoon

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimePon Kwi 05, 2010 1:44 pm

no ale zauważcie fakt, że ponoć był w gildii Razz
Powrót do góry Go down
milair

milair

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimeWto Kwi 06, 2010 12:26 am

Jak był już wcześniej to chyba nie ma o czym mówić, ZA !
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitimeWto Kwi 06, 2010 12:29 am

za, przyjety, zglos sie po inva
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie clody Empty
PisanieTemat: Re: podanie clody   podanie clody I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie clody
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Clody-holly paladyn, nauzic ele szaman