In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie Barbus

Go down 
+4
Arsantaeth
Telamont
Balumb
barbus
8 posters
AutorWiadomość
barbus

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimePią Mar 05, 2010 3:56 pm

Informacje o Tobie
Imię: Tomasz
Skąd jesteś: małe miasteczko Krasnobród

Informacje o Twojej postaci

*Nick: Barbus
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki: jest to mój main
*Lvl: 80
*Klasa: Paladin
*Aktualny build: retri
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: retri
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: aktualnie nie działa stronka
Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: 2 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): hmm na tbc wszystkie działające insty , na nowym dodatku działające heroiki 5 osobowe a pozatym naxx 10/25 , voa 10/25 , onyxia 10/25 , ulduar 10/25 , eoe 10/25 , os 10/25.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: dies irae
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): dps / powoli zbieram gear pod tanka
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): makr nie uzywam bo nie potrzebuje, addony podstawowe DBM, recount, itp.

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 3-5h
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): w piątek i weekend to żaden problem na tygodniu różnie bywa , wiadomo ze wow to nie wszystko:D
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): z bratem ale nie stanowi to żadnego problemu można się zawsze dogadaćVery Happy
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): z braku prądu albo gdy mi wywaliło neta..
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): hmm z mikro jest trochę problem bo mam spalone mostki pci w kompie ( po piorunie ) a mam dobra płytę więc szkoda wyrzucić i znam się na elektronice więc mam podłączoną grafę i zewnętrzną karte muzyczną tzw na krótko:D w karcie mam tylko wejście na głośniki czyli także słuchawki

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): bo lubię rajdować a ta gildia to oferuje
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: hmm sam odszedłem ponieważ ludzie postanowli nie chodzic na insty bo nic z nich juz dla nich nie leci ...
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Darkfirst hmm znamy się z reala prawie już 10 lat:P
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimePią Mar 05, 2010 11:41 pm

Za, ale pokazesz sie komus z rady w miescie ( np. dalaran) i oceni Twoj aktualny Gear.
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeSob Mar 06, 2010 1:18 am

ZA
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeSob Mar 06, 2010 1:52 am

For
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeSob Mar 06, 2010 4:54 am

zaaaa
Powrót do góry Go down
Darkfirst

Darkfirst

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeNie Mar 07, 2010 2:45 am

wiem ze zdanie nowych się nie liczy więc dodam tylko że Rayne tez go pewnie zna tylko pod innym nickiem bo wszyscy we 3 byliśmy w jednej gildi.... powodzenia Barbus:)
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeNie Mar 07, 2010 6:39 am

za
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitimeNie Mar 07, 2010 6:46 am

Za, przyjęty, zgłoś się do jakiegoś bota z gildi.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie Barbus Empty
PisanieTemat: Re: podanie Barbus   podanie Barbus I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie Barbus
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico
» PODANIE