Informacje o Tobie
Imię:
Skąd jesteś: Białystok
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Nie mam, nie bawie się w umieszczanie zdjęć w internecie.
Informacje o Twojej postaci
*Nick: Sobolek
*Nick sprzed wipe: Sobolek
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl: 70
*Klasa: Rogue
*Aktualny build: Combat
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: 15/51/5 lub 51/13/7, musze zobaczyć jak jeden i drugi będzie się sprawować.
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: Armory nie działa.
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): Nie mam aktualnie na komputerze wersji wowa umożliwiającej gre na sangrealu. Narazie będę grać na standardowym ui (zresztą bardzo mi odpowiada) jak wbije 80 to pewnie kilka zmian wprowadze.
Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: 1,5 roku
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Na sangrealu przed wipe zrobiłem ssc nie do końca, bt do council, grull(?), hujal do 3 bossa, czyli to co wy. Chyba, że czegoś nie pamiętam.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Hordecore
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): dps
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
Na 2.4.3 używałem recounta + omena i wystarczało w 100% na pve, do tego GC.
Z makr to raczej nic, nie odkryłem jeszcze jakie możliwości dają makra.
Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 2-3h dziennie, czasem mniej, wiecej.
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): W środku tygodnia nie będę siedział do późna, ze względu na szkołe, chce być jako tako wypoczęty. W weekendy jak leci.
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Nie.
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie.
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Tak, najpierw rajd zbierał się prawie 2h, potem wszystko szło bardzo mozolnie i poszedłem spać.
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): Ventrillo używam od ładnych kilku lat więc problemu nie będzie.
Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): Grałem z wami przed wipe
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: Nic takiego nie miało miejsca.
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Osobiście nie znam nikogo, tyle co z gry.
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Sir, yes, sir.
*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania
Jeżeli mnie przyjmiecie licze na waszą drobną pomoc w ogarnięciu przeze mnie wotlka, do tej pory grałem tylko na tbc, więc na pewno bede miał kilka pytań.
Retardin dalej tak kurwi?