In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Podanie Sobolek

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sobolek

Sobolek

Podanie Sobolek Empty
PisanieTemat: Podanie Sobolek   Podanie Sobolek I_icon_minitimeCzw Mar 04, 2010 11:01 am

Informacje o Tobie
Imię:
Skąd jesteś: Białystok
Jeśli posiadasz zdjęcie i chciał(a)byś je nam pokazać: Nie mam, nie bawie się w umieszczanie zdjęć w internecie.

Informacje o Twojej postaci

*Nick: Sobolek
*Nick sprzed wipe: Sobolek
Jeśli posiadasz jakieś inne postaci, podaj ich nicki:
*Lvl: 70
*Klasa: Rogue
*Aktualny build: Combat
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: 15/51/5 lub 51/13/7, musze zobaczyć jak jeden i drugi będzie się sprawować.
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF: Armory nie działa.
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis): Nie mam aktualnie na komputerze wersji wowa umożliwiającej gre na sangrealu. Narazie będę grać na standardowym ui (zresztą bardzo mi odpowiada) jak wbije 80 to pewnie kilka zmian wprowadze.

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: 1,5 roku
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp): Na sangrealu przed wipe zrobiłem ssc nie do końca, bt do council, grull(?), hujal do 3 bossa, czyli to co wy. Chyba, że czegoś nie pamiętam.
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Hordecore
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): dps
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis):
Na 2.4.3 używałem recounta + omena i wystarczało w 100% na pve, do tego GC.
Z makr to raczej nic, nie odkryłem jeszcze jakie możliwości dają makra.

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: 2-3h dziennie, czasem mniej, wiecej.
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): W środku tygodnia nie będę siedział do późna, ze względu na szkołe, chce być jako tako wypoczęty. W weekendy jak leci.
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy): Nie.
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): Nie.
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): Tak, najpierw rajd zbierał się prawie 2h, potem wszystko szło bardzo mozolnie i poszedłem spać.
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): Ventrillo używam od ładnych kilku lat więc problemu nie będzie.

Informacje dodatkowe

*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): Grałem z wami przed wipe
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: Nic takiego nie miało miejsca.
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Osobiście nie znam nikogo, tyle co z gry.
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Sir, yes, sir.

*- pola obowiązkowe, niewypełnienie ich oznacza automatyczne odrzucenie podania

Jeżeli mnie przyjmiecie licze na waszą drobną pomoc w ogarnięciu przeze mnie wotlka, do tej pory grałem tylko na tbc, więc na pewno bede miał kilka pytań.

Retardin dalej tak kurwi?
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

Podanie Sobolek Empty
PisanieTemat: Re: Podanie Sobolek   Podanie Sobolek I_icon_minitimeCzw Mar 04, 2010 11:06 am

przyjety ofc, zglos sie po inva
Powrót do góry Go down

Podanie Sobolek
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Sobolek - podanie.
» Podanie :)
» podanie Ico
» PODANIE
» Podanie-Qul