George Gość
| Temat: podanie - George Pią Mar 20, 2009 2:26 pm | |
| Imię: Darek Wiek: 19 Skąd jesteś: Bierzwnik (zach-pom)
Nick: George Klasa: Hunter Build: mark (badz jaki wam pasuje, dostosowuje sie) Link do postaci na Armory: W jakiej gildii byłeś wcześniej: Sons of Plunder Czemu akurat Hordecore: co za duzo pvp to nie zdrowo. szukam pro pve gildii. Czy znasz kogoś z Gildii: Jarth Jak długo grasz w WoW'a: Jakies 1.5 roku, dlugo przed rozpadem Orion&sang, przedtem gralem w ally w pve Guild, wiec duzo pamietam z pve. |
|
Nanai Admin
| Temat: Re: podanie - George Pią Mar 20, 2009 3:06 pm | |
| nie jestesmy pro, jesli chcesz poskakac po hero codziennie, pomoc pozbierac gear dla slabiej ubranych osob w karazhan/zul aman 1-3 razy w tygodniu lub pojsc od czasu do czasu na 25man(gruul,ssc,czasem eye) to zapraszam, ale na farmienie hyjal, bt narazie nie licz.
jestem za | |
|
Usagi-
| Temat: Re: podanie - George Pią Mar 20, 2009 5:29 pm | |
| no wiesz, Nanai, u nas Moroes to nie jest szczyt osiągnięć, ale czy gildia jest pro czy nie wyznacza podejscie, a nie insty, które mają na farmie.
Jestem również za, Hunter to klasa, którą chętniej bym widział u nas. | |
|
Miki
| Temat: Re: podanie - George Pią Mar 20, 2009 5:35 pm | |
| | |
|
Nanai Admin
| Temat: Re: podanie - George Pią Mar 20, 2009 5:40 pm | |
| - Usagi- napisał:
- no wiesz, Nanai, u nas Moroes to nie jest szczyt osiągnięć, ale czy gildia jest pro czy nie wyznacza podejscie, a nie insty, które mają na farmie.
watpie zeby tak bylo wedlug ludzi na tym serwerze, 2 dni temu jak pisalem o inva do jakiegos kolesia z Never Ending i gdy odpowiedzialem ile mam bsh to zdziwil sie "lol, to co ty robisz w hordecore z takim bsh"? i wysmial mnie do tego tak jakbym byl w gorszej gildii ktora on gardzi, wiec wydaje mi sie ze takie pojecie okresla tutaj wlasnie gildie ktora jest mega super ekstra wypasiona i ma na full klirze bt, hyjal, eye... /Usagi Nie ma sensu się kimś takim przejmować, ludzie, którzy mierzą paladynów po bsh mają siano w głowie, nawet ja to wiem. Healadynem nie grałem, ale mniej więcej się orientuję jak je gearować. No ale nie poradzisz, faktycznie, jeśli ludzie mają nos w chmurach i chuj wie jakie mniemanie o sobie. | |
|
Warfar Admin
Character sheet Mleczna: (0/1)
| Temat: Re: podanie - George Pią Mar 20, 2009 5:41 pm | |
| Pro raczej nie ale PvE może ZA | |
|
Nanai Admin
| Temat: Re: podanie - George Wto Mar 31, 2009 10:49 am | |
| odrzucone, zero zainteresowania.. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: podanie - George | |