In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

podanie - George

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
George
Gość

podanie - George Empty
PisanieTemat: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 2:26 pm

Imię: Darek
Skąd jesteś: Bierzwnik (zach-pom)

Nick: George
Klasa: Hunter
Build: mark (badz jaki wam pasuje, dostosowuje sie)
Link do postaci na Armory:
W jakiej gildii byłeś wcześniej: Sons of Plunder
Czemu akurat Hordecore: co za duzo pvp to nie zdrowo. szukam pro pve gildii.
Czy znasz kogoś z Gildii: Jarth
Jak długo grasz w WoW'a: Jakies 1.5 roku, dlugo przed rozpadem Orion&sang, przedtem gralem w ally w pve Guild, wiec duzo pamietam z pve.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 3:06 pm

nie jestesmy pro, jesli chcesz poskakac po hero codziennie, pomoc pozbierac gear dla slabiej ubranych osob w karazhan/zul aman 1-3 razy w tygodniu lub pojsc od czasu do czasu na 25man(gruul,ssc,czasem eye) to zapraszam, ale na farmienie hyjal, bt narazie nie licz.

jestem za
Powrót do góry Go down
Usagi-

Usagi-

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 5:29 pm

no wiesz, Nanai, u nas Moroes to nie jest szczyt osiągnięć, ale czy gildia jest pro czy nie wyznacza podejscie, a nie insty, które mają na farmie.

Jestem również za, Hunter to klasa, którą chętniej bym widział u nas.
Powrót do góry Go down
Miki

Miki

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 5:35 pm

Za
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 5:40 pm

Usagi- napisał:
no wiesz, Nanai, u nas Moroes to nie jest szczyt osiągnięć, ale czy gildia jest pro czy nie wyznacza podejscie, a nie insty, które mają na farmie.

watpie zeby tak bylo wedlug ludzi na tym serwerze, 2 dni temu jak pisalem o inva do jakiegos kolesia z Never Ending i gdy odpowiedzialem ile mam bsh to zdziwil sie "lol, to co ty robisz w hordecore z takim bsh"? i wysmial mnie do tego tak jakbym byl w gorszej gildii ktora on gardzi, wiec wydaje mi sie ze takie pojecie okresla tutaj wlasnie gildie ktora jest mega super ekstra wypasiona i ma na full klirze bt, hyjal, eye...

/Usagi
Nie ma sensu się kimś takim przejmować, ludzie, którzy mierzą paladynów po bsh mają siano w głowie, nawet ja to wiem. Healadynem nie grałem, ale mniej więcej się orientuję jak je gearować. No ale nie poradzisz, faktycznie, jeśli ludzie mają nos w chmurach i chuj wie jakie mniemanie o sobie.
Powrót do góry Go down
Warfar
Admin
Warfar

Character sheet
Mleczna:
podanie - George Left_bar_bleue0/1podanie - George Empty_bar_bleue  (0/1)

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimePią Mar 20, 2009 5:41 pm

Pro raczej nie ale PvE może ZA
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitimeWto Mar 31, 2009 10:49 am

odrzucone, zero zainteresowania..
Powrót do góry Go down
Sponsored content

podanie - George Empty
PisanieTemat: Re: podanie - George   podanie - George I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

podanie - George
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» podanie Ico