In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Formularz rekrutacji by Tomorew

Go down 
+5
Balumb
Arsantaeth
yairomi
Senyama
tomorew
9 posters
AutorWiadomość
tomorew

Formularz rekrutacji by Tomorew Empty
PisanieTemat: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 3:07 am

Informacje o Tobie
Imię: Patryk
Skąd jesteś: Szczecin

Informacje o Twojej postaci
*Nick: Tomorew
*Nick sprzed wipe: Rozpocząłem grę po wipe.
*Lvl: Aktualnie 8.
*Klasa: Warrior
*Aktualny build: Na 10 poziome mam zamiar aktywować fury
*Jaki build planujesz mieć na max lvlu: Protection
*Link do armory postaci, którą chcesz dołączyć do IF:
*Screenshot Twojego UI (mile widziane rozwinięcie i opis):
screenshota nie posiadam lecz zrobiłem wcześniej krótki film pokazujący mój interface :
https://www.youtube.com/watch?v=H1yNOM7Bg5E

Doświadczenie
*Jak długo grasz w WoW'a: ponad 4 lata
*Opisz swoje doświadczenie PVE (jakie instancje przerobiłeś itp):Sunwell, BT, VOA, VH,Ulduar (to są te największe, reszta instancji [prawie wszystkie możliwe] przerobiłem w 40%-80%])
*W jakiej gildii byłeś wcześniej: Wcześniej nie posiadałem gildii
*Jakie role pełniłeś na raidach (tank, healer, dps, wszystkie): wszystkie
*Czy używasz jakichś addonów pve, makr, etc (tak, nie, nie potrzebuję, jeśli używasz, mile widziane rozwinięcie i opis): używam tylko tych addonów które pokazałem na filmie powyżej

Dyspozycyjność
*Ile średnio spędzasz czasu na grę: dni robocze : około 6 godzin, weekendy dochodzi do 10,12 godzin.
*Bywa, że raidujemy do późna. Czy jesteś w sytuacji (rodzice, praca, etc), która nie pozwoli Ci na raidy czasem i do 1 w nocy (rozwiń): w dni robocze może zdarzyć się taka sytuacja lecz w weekendy prawdopodobieństwo takiej sytuacji jest małe, w ferie,wakacje taka sytuacja jest niemożliwa , że wyjdę przed 1,2 w nocy.
*Czy dzielisz z kimś komputer (rodzeństwo, rodzice, grasz w szkole/kafejce internetowej/pracy):nie dziele.
*Czy może zdarzyć się taka sytuacja, że wyjdziesz w środku raidu bo brat Cię zgania z kompa (jeśli tak, rozwiń): nie ma takiej możliwości
*Czy zdarzyło ci się kiedyś wyjść w środku raidu (jeśli tak to z jakiego powodu): nigdy.
*Używamy na raidach Ventrilo. Czy posiadasz sprawny mikrofon (rozwiń jeśli masz zepsuty, zamierzasz dopiero kupić, nie kupisz i będziesz nas tylko słuchał itd): mikrofon mi się zepsuł lecz zamierzam na dniach kupić nowy.

Informacje dodatkowe
*Dlaczego chcesz dołączyć do In Flames (rozwiń): mam zamiar szczęśliwie spędzić swój czas w grze z rodakami.
Dlaczego odszedłes/zostałeś wyrzucony z poprzedniej gildii: nie odszedłem i nie zostałem wyrzucony, nie miałem wczśniej gildii
*Czy znasz kogoś z In Flames (jeśli tak, napisz skąd się znacie i jak długo): Mantodea (zamieniłem z tym graczem kilka słow na temat gildii i serwera).
*Czy zapoznałeś się z regulaminami (regulamin gildii, Regulamin raidowania): Tak
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Formularz rekrutacji by Tomorew Left_bar_bleue99/99Formularz rekrutacji by Tomorew Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 4:42 am

Wszystko w porządku, jestem ZA.
Powrót do góry Go down
yairomi
Rada Gildii
yairomi

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 4:52 am

Kup mikrofon zainstaluj vt (o ile jeszcze nie masz) i będę ZA.
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 4:57 am

j/w

PS
podoba mi sie UI ;] napisz jakie addony plax ;]
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 5:52 am

Jak najbadziej ZA Wink
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 6:00 am

Przyjety
napisz do mnie online
dzisiaj wieczorem powininienem sie na jakis czas pojawic
jesli mnie nie bedzie pisz do kogos z rady/gm`a
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 8:02 am

Shin sie troche pospieszyl, przyjety bedziesz kiedy przynajmniej 6 osob cie poprze. A co do mnie - lvl mi sie nie podoba, ale podanie tak. Jestem skłonny dać "za" pod warunkiem, ze bedziesz często online i szybko wyexpisz. Jeśli dużo grasz, potraktuj mój post jako "za".
Powrót do góry Go down
tomorew

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 11:20 am

Oczywiście, mam zamiar być często online.
Powrót do góry Go down
Uden
GuildMaster
Uden

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 11:38 am

ZA
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 11:48 am

Shin widzial regulamin i wie ze ktos jest przyjety jesli dostanie 6 glosow za
jest odrzucony jesli dostanie 2 przeciw
AAAAAAAAAAAAAlbo jesli gm/rada powie inaczej
jesli spedza przy wowie tyle czasu ile napisal
ma doswiadczenie takie jakie ma
chce byc tankiem
to wedlug mnie nie potrzebuje 6 glosow
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 2:03 pm

A według mnie każdy ma prawo zagłosować nie tylko shin.

P.S. Teraz już jesteś przyjęty. :p
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeSro Lut 17, 2010 2:48 pm

Jak glosowanie trwa krotko to nie dajecie szansy sie wszystkim wypowiedziec. Nawet jak jest jest 6x ZA po kilku godzinach powinniscie odczekac z decyzja(w tym wypadku byly to ~3 godziny i to jeszcze takie w ktorych jest najmniej ludzi online). Bo co jesli istnieje osoba, ktora jest bardzo przeciwna przyjeciu kogos(np.ze wzgledu na wczesniejsze niekoniecznie pozytywne doswiadczenia z kims)? Oczywiscie mozna to inaczej zalatwic poprzez wyrzucenie po przyjeciu, ale po co robic problem, przeciez nikomu sie nie pali chyba!?
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitimeCzw Lut 18, 2010 6:19 am

nikomu tez nie przeszkadza kickowanie Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Formularz rekrutacji by Tomorew   Formularz rekrutacji by Tomorew I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Formularz rekrutacji by Tomorew
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» <<<<FORMULARZ REKRUTACYJNY>>>>

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: