In Flames
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

In Flames

Gildia In Flames

IndeksPortalGalleryLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Illi :S:S:S

Go down 
+6
Telamont
Senyama
Balumb
Arsantaeth
Natalka
Shin
10 posters
AutorWiadomość
Illi
Gość

Illi :S:S:S Empty
PisanieTemat: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeSro Lut 10, 2010 7:45 pm

Kto mi kurwa usunal konto na forum?
Powrót do góry Go down
Shin
Rada Gildii
Shin

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:17 am

dopoki sie nie zarejestruje to jestem przeciw Very Happy
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 12:49 am

przeciw, odrzucone ;/
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 1:39 am

troche kultury Razz
Powrót do góry Go down
Illi
Gość

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 2:00 am

Pytam sie kurwa czemu moje piekne zajebiste konto z ponad 200 postami jest usuniete?
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 2:28 am

zastanów się dlaczego zostało usunięte..... ale jestem PRZECIW JAK CHUJ ;]
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 5:21 am

WON STĄD !
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 6:05 am

przeciez wyszedles z gildii
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Illi :S:S:S Left_bar_bleue99/99Illi :S:S:S Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 6:58 am

Illi geju, wyszedłeś z gildii, to mieli prawo skasować twoje konto...
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 9:04 am

Byście już skończyli te zabawy z wchodzeniem i wychodzeniem z gildii.
Powrót do góry Go down
Illi
Gość

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 1:24 pm

Nikt nie mial prawa kasowac mojego konta na forum!
Nie wyszedlem z gildii przeciez mam(mialem) maina (Illi) w gildi i wy mi go wywaliliscie ...
Poza tym wyjscie z gildii to nie powod zeby konto kasowac. I czemu do chuja ktos wykopal mojego PvP priesta z gildii paladynem poszedlem do NN bo i tak nic PvE nie gracie tylko PvP glownie a tamten paladyn 0 itemow na pvp . I jeszcze raz powtarzam MAINEM bylem w gildi !!
Powrót do góry Go down
Senyama

Senyama

Character sheet
Mleczna:
Illi :S:S:S Left_bar_bleue99/99Illi :S:S:S Empty_bar_bleue  (99/99)

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 1:39 pm

Widocznie admini zadecydowali inaczej Illi i Ci wywali konto na forum, gdyby Ci zdjęli rangę i tak widziałbyś jedynie dział "Rekrutacja". Gildia z założenia jest gildia PvE, zostawiłeś w gildii tylko postać, która przeznaczona jest na PvP(która jest mainem), a wiec można powiedzieć, że olewasz PvE. Ja ze swojej strony kończę dyskusję, bo tutaj zbytnio nie ma o czym dyskutować, niech będzie pochwalony.
Powrót do góry Go down
Jeterohn

Jeterohn

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 2:25 pm

Nie wiem czemu tak postanowiles ale ze nie gramy pve to nie jest prawda , jak tylko schodza id to robimy insty..
Powrót do góry Go down
Arsantaeth

Arsantaeth

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 2:54 pm

hmmm Illi - 1lvl priest - main, hmm nie gramy pve i odszedles i zostawiles maina na 1 lvl którym, możesz chodzic na raidy. Jak mogłeś powiedziec ze nie gramy pve jak zaraz po dostaniu pala wyszedles z guildi a wczesniej dość długo Cię nie było. Jak zauważyłeś pal nie mial itemow do pvp bo nim nie gralem pvp i nawet nie myslalem grac pvp bo jestem w guild pve.

także wypowiedzialeś się nie rozeznany w temacie, wyszedles postacią, którą mogłeś chodzic na raidy, na swojego "maina" juz strasznie dlugo nie wchodziles - przynajmniej ja go nie widzialem online, także jak narbardziej słuszną decyzją rady nie jestestes juz w guild tak tez nie mozesz przeglądać naszego 4um ;]

pozdrawiam
Powrót do góry Go down
Natalka
Rada Gildii
Natalka

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeCzw Lut 11, 2010 10:29 pm

Po pierwsze gramy pve duzo. Jak tylko zejdzie jakies ID to od razu je poprawiamy. Pewnie tego nie wiesz bo na swojego "maina" logowałeś się raz na ruski rok. Po drugie kiedyś Illi to też niby był twój main a nim wyszedłes. Ty po prostu wychodzisz tym co ma 80 lvl, a zostawiasz tu low lvle, którymi i tak nie grasz.

P.S. A konto ja skasowałem bo już ci nie bedzie potrzebne.
Powrót do góry Go down
Balumb

Balumb

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 1:08 am

nie wiem kto zrobil tą bzdurna ankiete, ale moim zdaniem - wypierdalaj stąd !
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 3:57 am

A ja wyjebałem tego "maina" z guild i jestem z tego hepiii !
Powrót do góry Go down
Illidan
Gość

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 5:16 am

Nie edytowac mi tematu kurwa nie bylo zadnej ankiety i slowa podanie w temacie...
To ja decyduje o swoj\ich postaciach NIE dostalem paladyna , paladyna kupilem i nigdzie nie bylo warunku ze mam zostac w gildi a wkurwilem sie ze nie gracie pve bo paladynem nie moglem w gildi zebrac skladu na VH.......

W NN mam wielu znajomych tudziez postanowilem tam zaczac po powrocie bo mam tam nieco wiecej znajomych i bardziej zorganizowane PvE. Paladyna traktuje jako podrzedna postac - jesli chcecie to moge wrocic do Flames nim - nie wiedzialem ze zalezy wam na 80 .. myslalem ze sama obecnosc w gildi ze mozna pogadac z wami, posmiac sie z golumba czy powyzywac tifka i jest OK...
Holly fajnie ze mnie wyjebales o ile pamietam tez masz postacie w innych gildiach...

MAJAC STAYCH DOBRYCH ZNAJOMYCH W 2 GILDIACH NIE MOGE GRAC w 1 !!!!!!!!!!!!

Co wiecej myslalem ze bardziej was znam i jest OK gdy pisalem do Creita ktory mi preja przyjal napisalem kurwa "WYKOKSAM DRUIDA ZAJME SIE PREJEM" Glownie wkurwilo mnie to ze nic nie powiedzieliscie zadnej wiadomosci nie dostalem ze wam sie to nie podobalo ze wyszedlem palkiem w NN jest milion tnakow nie potrzebuja mnie ale tma sqad na heroiki chociazby 1 VH dziennie znajde z miejsca a u was spamowalem i chuj.

Zalezy mi na In Flames ze wzgledu na ludzi ktorzy tam graja.

Tak sie nie robi bez ostrzezenia wychodzi.
poza tym ja czesto jak sie najebe pisze glupoty i moge wykopac z gildi ^^

Rozumiem balumba wypierdalaj bo to jego styl i za to go lubie ale Holly? Tifek? kurwa !!!!!

Zmien mi ten jebany temat bo nie pislaem podanie i nie pisalem ankiety. Raz do was podanie pisalem i starczy wtedy zdradzilem alliance zeby napeirdalac z wami Hyjal i BT w zielonych itemach i sie nam udawalo mega bossy zapeirdalac juz kurwa tego nie pamietacie?? Olewalem nawet arenki kurwa zeby grac z wami !!!!!!!!!!!!!!!! Na froum nawet screen jest niestety nie moge go wam zlinkowac bo nie mam dostepu... ale jest w dziale nasze screeny albo smieszne zdjecia z teamtego roku z hyjal.....

Pozdrawiam Illi

I powiem tak piersta traktuje > paladyna wiec prejem chcialem z wami grac no ale jak chcecie pala to ok bedzie pal a z prejem zrobicie co chcecie bo nie wiem czy oplaca sie wam trzymac ... cala ta sytuacja to wielkie nieporozumienie gadalem z shinem i nic nie wiedzial nawet...

Druidem zostane w NN bo mi starzy znajomi stamtad dali w chuj kasy itemy gemy glyphy i inne gowna i nie jestem chujem zebym wychodzil, znaczy jestem chujem ale nie takim !
Powrót do góry Go down
Czewski

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimePią Lut 12, 2010 6:45 am

Nie miałem okazji Cię poznać...wiem, że zaraz ktoś mnie pociśnie itp. ale huj z tym... czytając Twój obszerny post dochodzę do wniosku, że ktoś tutaj nie postąpił dobrze i nie mówię, że to Ty...zaraz ktoś powie świeżak Ty się nie wpierdalaj, gówno wiesz....ale leje na to ciepłym moczem. Dojdźcie do porozumienia, bo tu nie chodzi o postać na danym lvl i jego gearze , ale również o ludzi jakich można poznać , będąc razem w guild....a z tego co wiem dobrze się znacie, więc nie odpierdalajcie maniany

Make Love Not War!

Przy okazji, nawet nie wiem jakie argumenty macie przeciwko niemu ? Razz Bezsensowne kłótnie...ja pierdole oO
Powrót do góry Go down
Telamont

Telamont

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeSob Lut 13, 2010 3:18 am

Illidan napisał:
nie moglem w gildi zebrac skladu na VH
jakie to pro, i tak pasuje do gadki o Hyjal...

Ale Czewski ma racje - 100%.

Ankietę usunąłem. Pierwotnego tytułu tematu nie znam więc nie zmieniam.
Powrót do góry Go down
Nanai
Admin
Nanai

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeNie Lut 14, 2010 10:02 am

jestem ZA Smile

za sam staz Illiego u nas nie powinniscie odwalac takich numerow, no chyba ze jest cos o czym nie wiem bo ostatnio malo sie loguje
Powrót do góry Go down
holly
Rada Gildii
holly

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitimeNie Lut 14, 2010 3:18 pm

Dobra ili jest w guild Zamykam. Yo Nanai Very Happy
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Illi :S:S:S   Illi :S:S:S I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Illi :S:S:S
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
In Flames :: Gildia In Flames :: Rekrutacja-
Skocz do: